Хайде кажете сега за жената ТЕЛЕЦ!

• 107 093
  • 794
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Пу, Данитке, аз пък да не знам че си теле! Ама щом те харесах значи съм те подушила Mr. Green

Съншайн, да, да някои от тези да! Мразя да ми пипат моите неща! В чантата ми се бърка след като са ме попитали само! Който попита - няма проблем, но който бръкне без да пита - горко му! И аз в чужди джобове не бъркам Naughty Не ми се пипа нищо лично мое без да се пита. Ревнувам си кухнята, ревнувам си новата пералня и други такива. Просто някои неща си ми харесват и това си е. Безумно сантиментална съм, пазя си първия букет от мъжото в кофа на балкона (+ почти всеки друг букет, който ми е подарявал някога). Не обичам да ми използват моята чинийка и си я държа навътре в шкафа за да не я използвам и аз, да не се счупи. Пазя си билети от кино, от мачове, от автобуси, зоологически градини и какво ли още не от първите ни срещи с мъжото...
Не си падам да подреждам, но държа всичко да е подредено, и съм адски педантична в това. Всичко си има точно място и сантиметър настрани не е същото. Снимките са под определен ъгъл и под никакъв друг. Вилиците, лъжиците и ножовете си имат място в миялната и се слагат с дръжките нагоре и дори само една малка лъжичка да има вътре и тя да е на мястото на вилиците ме подлудява и не мога, не мога да я оставя.
Кажете ми че не съм само аз???

# 376
  • Lost in a fairytale ...
Пу, Данитке, аз пък да не знам че си теле! Ама щом те харесах значи съм те подушила Mr. Green

Съншайн, да, да някои от тези да! Мразя да ми пипат моите неща! В чантата ми се бърка след като са ме попитали само! Който попита - няма проблем, но който бръкне без да пита - горко му! И аз в чужди джобове не бъркам Naughty Не ми се пипа нищо лично мое без да се пита. Ревнувам си кухнята, ревнувам си новата пералня и други такива. Просто някои неща си ми харесват и това си е. Безумно сантиментална съм, пазя си първия букет от мъжото в кофа на балкона (+ почти всеки друг букет, който ми е подарявал някога). Не обичам да ми използват моята чинийка и си я държа навътре в шкафа за да не я използвам и аз, да не се счупи. Пазя си билети от кино, от мачове, от автобуси, зоологически градини и какво ли още не от първите ни срещи с мъжото...
Не си падам да подреждам, но държа всичко да е подредено, и съм адски педантична в това. Всичко си има точно място и сантиметър настрани не е същото. Снимките са под определен ъгъл и под никакъв друг. Вилиците, лъжиците и ножовете си имат място в миялната и се слагат с дръжките нагоре и дори само една малка лъжичка да има вътре и тя да е на мястото на вилиците ме подлудява и не мога, не мога да я оставя.
Кажете ми че не съм само аз???

Не си само ти  Hug  И аз пазя първото цвете, но хербаризирано в една тетрадка  Mr. Green Пазя и билетчета, касови бележки ... Ей така, събирам си ги до някое време, когато все пак ги хвърлям  Mr. Green Наскоро открих станиолчета от Виктори Делукс, не пуша от поне 5 години, а товно такива не съм купувала от поне 6 ...  Laughing

# 377
За странностите да си кажа, вкъщи всеки си държи на неговото и за това аз не се отличаваам, но си падам нещо темерут: ако ми се приказва, може доста да говоря, но ако не ми се занимава с приказки и цял ден мога да мълча и много се дразня, ако някой ме заприказва Embarassed

А за рождения ден моята дупка е след Нова година, преживаявам го два-три месеца и през април-май вече съм свикнала с мисълта и мисля само за организацията Simple Smile

# 378
Аз съм влязла от известно време и става все по-зле положението... Дано да се излиза скоро, че иначе съм на път да си сложа въжето ...

Знаете ли, от темата за странностите се сетих, че би било интересно да видим какви странности са присъщи за нашия знак  Simple Smile
Примерно аз имам много силно чувство за собственост, граничещо със скръндзеене - много мразя да си давам нещата на разни хора, пък било то и сестра ми или приятеля ми  Embarassed Особено ако е нещо любимо (примерно фотоапарат или някаква техника) го мисля през цялото време дали няма да му стане нещо  Joy
Другото е, че като си купя нещо, трябва аз да си го отворя (не става въпрос за храна, обаче) и първото използване на това нещо също трябва да е от мен.
Последно - ако дам нещо много любимо на някой, за известно време, то това нещо моментално ми става безразлично, в някои случаи го намразвам, дори и не го искам повече  Laughing

Това бяха малка   част от странностите ми, свързани с моята собственост  Laughing Вие сте
  #Crazy мале това все едно аз съм го писала  #Crazy Прочетох го на половинката без да казвам , кой и по какъв повод го е писал и коментара беше- сега ще видиш, че и във форума ще ти се смеят на скруджасалия ти характер . Но пък пари примерно не ми свиди да дам, аз затова и винаги съм се успокоява , че не съм стардатен скрудж  Mr. Green, просто с вещите си имам силна емоционална връзка....и раздялата е тежка и мъчителна...дори и за 5 минути да е  Blush  Няма да коментирам колата която до ден днешен обожавам и ми беше първата  Joy...и която милата беше пред разпад накрая, но упорито отказвах да я сменя с друга, защото....тази кола има характер, душа...  Joy...А по принцип никак не съм емоционална  newsm78, но вещите миии...о вещите мииии.... ooooh!

# 379
  • Lost in a fairytale ...
Аз съм влязла от известно време и става все по-зле положението... Дано да се излиза скоро, че иначе съм на път да си сложа въжето ...

Знаете ли, от темата за странностите се сетих, че би било интересно да видим какви странности са присъщи за нашия знак  Simple Smile
Примерно аз имам много силно чувство за собственост, граничещо със скръндзеене - много мразя да си давам нещата на разни хора, пък било то и сестра ми или приятеля ми  Embarassed Особено ако е нещо любимо (примерно фотоапарат или някаква техника) го мисля през цялото време дали няма да му стане нещо  Joy
Другото е, че като си купя нещо, трябва аз да си го отворя (не става въпрос за храна, обаче) и първото използване на това нещо също трябва да е от мен.
Последно - ако дам нещо много любимо на някой, за известно време, то това нещо моментално ми става безразлично, в някои случаи го намразвам, дори и не го искам повече  Laughing

Това бяха малка   част от странностите ми, свързани с моята собственост  Laughing Вие сте
  #Crazy мале това все едно аз съм го писала  #Crazy Прочетох го на половинката без да казвам , кой и по какъв повод го е писал и коментара беше- сега ще видиш, че и във форума ще ти се смеят на скруджасалия ти характер . Но пък пари примерно не ми свиди да дам, аз затова и винаги съм се успокоява , че не съм стардатен скрудж  Mr. Green, просто с вещите си имам силна емоционална връзка....и раздялата е тежка и мъчителна...дори и за 5 минути да е  Blush  Няма да коментирам колата която до ден днешен обожавам и ми беше първата  Joy...и която милата беше пред разпад накрая, но упорито отказвах да я сменя с друга, защото....тази кола има характер, душа...  Joy...А по принцип никак не съм емоционална  newsm78, но вещите миии...о вещите мииии.... ooooh!

Хахах, ако имам кола ще е много по-зле положението. Телефони сменям супер трудно, пък какво остана за кола ...  Laughing
МIK, точно същата съм с говоренето. Освен това много рядко говоря в компанията на непознати или малко познати хора, но пък половинката взе да се оплаква, че не спирам да лалосвам ...  Mr. Green Като цяло обичам да си мълча и да си мисля мои си неща, и като се видим с него пък искам да му кажа всичко, за което съм си мислила, което за цял ден не е хич малко.
Много мразя да ме занимават с разни неща, докато аз правя нещо, тотално игнорирам този, който ми дърдори на главата  Laughing

# 380

Успокоих се, че не съм сама Laughing

# 381
  • София
Хахаха  Joy Големи скици сте . То и аз съм така де  hahaha Пазя билети от концерти, самолетни билети, телефона не исках да си го сменям, но Дядо Коледа ме принуди  Mr. Green А пък номера си ми е един и същ вече 12 години.
Кажете как сте със храните, какво обичате и какво не, разни странности имате ли?
Аз ям всякакви зеленища-коприва, спанак, киселец, лапад.., обичам и сладичките неща. Не съм много по месото, а пък рибата въпреки, че е полезна я ям веднъж на 2-3 месеца.
Обичам и сурови неща- тесто, яйца, картофи, гъби и други непригодни в такова състояние неща   Crazy

# 382
Хахаха, ох за мен храненето е болна тема. Както обичам да казвам аз съм родена да се храня. Обожавам да ям.., но само вредни неща. Голям чревоугодник съм и ми личи, доста често се закръглям, въпреки че имам слаб ген.  Laughing
Мога да карам на сладко и тестено целогодишно.  Mr. Green Зелени и аз обожавам особено спанак, месо мога да ям веднъж годишно.. на коледа, яйца само на великден Laughing Joy

# 383
Една моя странност-най ми е добре ,когато съм сама-това е най-добрата ми почивка например. Сама работя по-организирано, в екип се дразня на по-мудните. Навремето спортувах индивидуален спорт, отборните никога не са ме привличали. Обичам да тичам сама, във фитнеса слушам музика, за да не се налага да говоря с никого. Всеки септември ходя на трекинг-е, не сама, но с хора, с които изобщо не се познавам, така че не ми се налага да поддържам задълбочени разговори. Обожавам природата .Когато излизаме, предпочитам да е на шумно и тъмно място, да остана до сутринта-това също ме зарежда в определени моменти.

# 384
  • Русе/София
 newsm78В много от постовете се припознах.Изключително сантиментална,романтична и егоцентрична  съм.До преди да родя бях страшен егоист.Продължавам да смятам,че моето мнение е винаги правилното/макар и на моменти да осъзнавам,че не съм права,продължавам да си отстоявам мнението/.Обичам живота,парите,храната,лукса.Моето си е МОЕ,и не отстъпвам.Страхотен инат имам.В кухнята разпускам,обожавам да готвя.Най-странната комбинация от храна за околните и обожавана от мен е пържена филия с яйце,намазана със сладко или мед и обилно поръсена с чер пипер.

# 385
И аз не обичам някой да ми дърдори-бърбори, да ми губи времето и откровено да ми "надува главата". На англ има мн точен израз "small talk". Това се дължи понякога както на моето темерутесто настроение, така и на факта, че не харесвам празнодумци.  Peace

# 386
  • София
Да, думата е нещо значимо и не трябва да се хаби току-така, да плещиш глупости колкото да не заспиш. Попринцип никога не съм използвала думата "обещавам", защото з амен казаната дума си е вид обещание и е въпрос на чест да си я удържиш. Докато много други просто казват нещо и аз после го очаквам от тях, разбира се, а те дори не си спомнят че са казали че ще го направят ooooh! hahaha

# 387
 Леле, във всеки пост се откривам  Shocked И аз не си падам по говоренето на празни приказки и често съм обявявана за темерутски настроена...но си има хора на които и дума не искам да кажа, въпреки прекрасното ми възпитание  Crazy
 момента с храната ...няма да комнетирам задълбочено, че силно ме е срам. Обичам да си хапвам често и по много  Crazy и си ми личи  Mr. Green особено напоследък  Blush Мога да изям 4 шоколада един след друг с почивки за пиене на вода. Една разлика само откривам...че за разлика от повечето мнооогооо , ама много обичам месо...във всичките му варианти и сортове  Crazy прасешко, пилешко....всичко! Зелении от няколко години обичам- основно спанак, коприва. Зеленчуци готвени не мога да ям...или поне повечето не мога да ги ям. В суров вариант да. Не съм фен на салатите...особено свежите...виж ако е нещо с майонеза и заоблящо Д-то....на драго сърце мога да го погълна.  Плодове- на периоди, тесто- все едно с това съм захранена и един хляб не може да ми се опъне на ден ако не се ограничавам.
 Я споделете за алкохола- аз много го недолюбва. В годината ми се случва 2 или 3 пъти да пия....и то това е информация по скоро от преди 3 години, че от как забременях съвсем разредих пиенето. Невероятно ужасна ми е комбинацията на какъвто и да е вид алкохол с храната- за мен това е абсурдно- напълно ми се разваля вкусът на храната  Mr. Green
 Като чета колко много си приличаме представителките на зодията, не е лошо да си организираме срещички по градско му...че да си мълчим необезпокоявани дружно в кафенце някое  Joy А ако някой се осмели да наруши спокойствието ни групово ще му скочим....въпреки че никак не си падам по скандалите, особено публичните- и това мисля че е особена черта на зодията. Тооолкова сме благиииии...в очите на хората извън семейството ни  Twisted Evil

# 388
Аз си пиивам с кеф Embarassed.

# 389
  • София
3xi, страхотна комбинация-мед с черен пипер  Laughing Моята комбинация е сурово тесто с оцет  Mr. Green

poem, ти си нашия Лорд оф дъ шефс  Mr. Green Родена си да си хапваш, истинско теленце  Hug

С пиенето не съм скарана- пия бира, джин,мартини, ликьорчета, ако няма такива може и малко ракийка да пийна.Виното не ми е любимо, червеното вино не мога да го пия чисто-разреждам го с фанта портокал, ако е бяло , нека да е Траминер. Водка не пия, уиски също. Дозата ми е максимум 2 бири или 100-ина гр. твърд алкохол.

Общи условия

Активация на акаунт