Съншайн, да, да някои от тези да! Мразя да ми пипат моите неща! В чантата ми се бърка след като са ме попитали само! Който попита - няма проблем, но който бръкне без да пита - горко му! И аз в чужди джобове не бъркам
Не ми се пипа нищо лично мое без да се пита. Ревнувам си кухнята, ревнувам си новата пералня и други такива. Просто някои неща си ми харесват и това си е. Безумно сантиментална съм, пазя си първия букет от мъжото в кофа на балкона (+ почти всеки друг букет, който ми е подарявал някога). Не обичам да ми използват моята чинийка и си я държа навътре в шкафа за да не я използвам и аз, да не се счупи. Пазя си билети от кино, от мачове, от автобуси, зоологически градини и какво ли още не от първите ни срещи с мъжото...Не си падам да подреждам, но държа всичко да е подредено, и съм адски педантична в това. Всичко си има точно място и сантиметър настрани не е същото. Снимките са под определен ъгъл и под никакъв друг. Вилиците, лъжиците и ножовете си имат място в миялната и се слагат с дръжките нагоре и дори само една малка лъжичка да има вътре и тя да е на мястото на вилиците ме подлудява и не мога, не мога да я оставя.
Кажете ми че не съм само аз???
И аз пазя първото цвете, но хербаризирано в една тетрадка
мале това все едно аз съм го писала
Няма да коментирам колата която до ден днешен обожавам и ми беше първата
, но вещите миии...о вещите мииии....
Пазя билети от концерти, самолетни билети, телефона не исках да си го сменям, но Дядо Коледа ме принуди