Хайде кажете сега за жената ТЕЛЕЦ!

• 105 662
  • 794
  •   1
Отговори
# 225
Вече 5 на 9.05. newsm47

# 226
  • София
ама хубава дата сме избрали да се родим, а  Mr. Green  Hug

# 227
Много сме упорити, преследваме целите си и не се спираме докато ги постигнем !
А какви само кулинари сме , чуднички и обичаме хубавите ястия Simple Smile)))
Много верни приятели , винаги може да се разчита на Телеца .
Аз съм от априлските 26 април.

# 228
Най-хубавата Peace
Песни се пеят за нея Wink
http://www.youtube.com/watch?v=dEruDTulDgw
Поздравче за деветомайки  bouquet Laughing

# 229
  • София
daya9 ,  Hug  bouquet

# 230
Най-хубавата Peace
Песни се пеят за нея Wink
http://www.youtube.com/watch?v=dEruDTulDgw
Поздравче за деветомайки  bouquet Laughing

Супер Laughing

# 231
  • София
Хайде  да се преброим и тези на 05.05  Mr. Green !

Пу , първа  Mr. Green ! А  отбелязахте ли и  любовта  към  бижутата  като  черта  от  характера ? И  обувките са ми страст ,но  бижутата...лелеее... с  купища трябва да са  Mr. Green ! Обаче  не  едновременно по  много - това ме дразни да се натруфиш като коледна елха  ooooh! . Просто да имам  красиви бижута ,които да  използвам според настроението и  повода  с  вкус  и стил   и  съобразени с тоалета  Peace !

# 232
ММММ, да и аз съм луда по бижута, обувки и бельо Party НО и аз като теб никога не се кича като коледна елха - има бижута които съм ги слагала само вднъж или два пъти! Мъжо само вика - що ги купуваш, като не ги носиш #2gunfire Ами не им е дошъл момента да ги сложа пак....

А колко сме на 1май Thinking

# 233
  • София
Моята лудост напоследък са парфюмите  ooooh!  Бижута също обичам, особено колиета и гривни, но не съм си купувала отдавна

Много сме упорити, преследваме целите си и не се спираме докато ги постигнем !
А какви само кулинари сме , чуднички и обичаме хубавите ястия Simple Smile)))
Много верни приятели , винаги може да се разчита на Телеца .
Аз съм от априлските 26 април.

Много си права  Peace
 Най-добрата ми приятелка е на 26.04 и е страхотен човек.
Другата ми приятелка е на 2.05 , а най-добрият ни семеен приятел е на 19.05 . Аз съм обградена от Телета, а имам и още такива, които не съм споменала  Crazy
Да живеят Телците   bouquet!

# 234
Странно, аз пък не нося бижута, до края на 9-ия месец от бременността, поне халката и годежния носех, сега нищичко, а пък като си сложа нещо на врата и ме хващат лудите Joy

# 235
  • София
И аз не обичам бижута. Явно Телетата от 9ти май не са им чак такива фенове  Crazy Laughing А пък никак не ми се занимава да ги сменям всеки ден  Blush , нося си едни обици от сума ти време  Embarassed , и само това е бижуто по мен  Crazy

# 236
  • София
И аз не обичам бижута. Явно Телетата от 9ти май не са им чак такива фенове  Crazy Laughing А пък никак не ми се занимава да ги сменям всеки ден  Blush , нося си едни обици от сума ти време  Embarassed , и само това е бижуто по мен  Crazy
Laughing И аз така, само с обици бях доскоро, сега обаче имам и синджирче с колие, сложих го за един празник и не съм го махнала.
А с коя зодия освен Телеца, се разбирате най-добре?
Аз- с Девата/ мъжът ми/, с Козирог също / нали сме си от една група/, с Лъвове/ понякога имаме сериозни спречквания, но в общи линии се разбираме/ със Скорпиона и Водолея също се разбирам. На Везни и Близнаци обаче не съм фенка, не че са лоши хора, просто има неща с които ме дразнят. От всички зодии най-малко познавам Стрелеца, нямам много такива познати  Rolling Eyes

# 237
Странно, аз пък не нося бижута, до края на 9-ия месец от бременността, поне халката и годежния носех, сега нищичко, а пък като си сложа нещо на врата и ме хващат лудите Joy

И аз не съм фен на бижутата, явно датата има значение Laughing
Разбирам се с дева и козирог, мъжът ми е лъв и се комбинираме идеално Grinning

# 238
  • София
Противно на твърденията ,че две " рогати "  не се разбират ,мъжа ми  е  овен  и  се  разбираме  с  поглед  и  жест  дори ,баща ми беше  овен - също се разбирахме прекрасно . А  и  бебето  ми  е  овенче  Heart Eyes ,ще видим  с  нея  как  ще се разбираме  Grinning !

Аз  също  не  съм  много  " фен "  на  Водолея  newsm78 ... Хората ,които познавам  - представители  на тази  зодия ,макар  с  различна възраст ,пол  и  социално  пложение  ,като особености на характера са  абсолютно под  общ  знаменател . Намирам ги за истерични и  прекалено  вторачени в суеверия  и  бабини  деветини хора - неща ,които аз  не понасям ! Не ,че  не  мога да  намеря  общ  език  с   тях , но  ме  натоварват  с  глупави съждения  и  излишни  суеверия .

# 239
Моят мъж и той овен Mr. Green
Мога да кажа, че се разбирам с почти всички зодии без една- близнаци, надушвам ги отдалеч, не знам защо newsm78
На няколко пъти ми се случва да си мисля за определени хора, че са точно близнаци още на ''пръв поглед'' и познавам.
Дъщеричката е риби, с тях мисля, че се разбирам прекрасно, ха дано Crazy

Общи условия

Активация на акаунт