... 

Не може просто толкова да си приличаме, все пак сме различни хора, с различна индивидуалност, различни гени и тн...?!?!
) Същото и с чистенето, може да овършея и последната прашинка, но друг път да ме домързи и да не пипна нищо. Обичам да се усамотявам и да имам време само за себе си, това ми е от детството още. Не мога да се занимавам с няколко неща едновременно или някой да ми пречи и да ме разсейва, това ме изнервя ужасно. Приятелите- не изпитвам нужда да имам много, трудно осъществявам контакти и не говоря много, предпочитам да слушам (тук съм виждала и другата крайност в доста телци- да са душата на компанията и да говорят доста). Усетя ли подигравка или използвачество- отдръпвам се завинаги. Също доста характерно за мен, което прочетох и в преден пост- да не се натрапвам, да не досаждам, да се самопоканвам някъде. С доста развита интуиция- още в начален стадий разбирам, ако някой се опита да ме излъже, ако се захвана с нещо, дали ще го бъде или не, ако мъж има интерес към мен и т.н. По отношение на парите- мога и с 2, и с 200; често в определени периоди събирам и спестявам и дни наред мога да не похарча и лев, в други мога да профукам доста с един замах и то за нещо не особено нужно или съществено (което обаче впоследствие осъзнавам и си признавам, че е такова
В работата и учението - изпълнителна, търпелива, стриктна и подредена. Не обичам да бързам, но ако се наложи мога и под пара и експресно. След това обаче- задължително някакво време за почивка и релакс
В ежедневието шумотевицата, припряността ме натоварват, не понасям крясъци, пиянски истории и скандали. Предпочитам еднообразието, познати лица, улици, магазини. 

Не обичам парите,защото са зло за тези който не могат да ги контролират. Обичам да спестявам,обичам да имам всичко необходимо в дома си но не и да прекалявам с изгъзици. Обичам много разумното,граници имам за всичко,обичам добрата храна и натуралните продукти,обичам природата адски много и цветята,добрите хора,реда и дисциплината.
Обичам уюта,животните и послушните деца
Не обичам простотията,лъжата и изневярата. както и празните приказки,хората с голямо самочувствие, обичам земните хора
Някой черти от характера си дори не свързвах със зодията. Препоръчани теми