Хайде кажете сега за жената ТЕЛЕЦ!

• 106 279
  • 794
  •   1
Отговори
# 615
С лъвици са ми най-истинските приятелства. Като цяло  се разбирам с друг телец и лъв, а с мъж- скорпион    се получава Crazy Blush ...

# 616
  • Бургас
Априлско телче!Чаровница голяма!Земна,справедлива,голямо чувство за собственост,директна.Мога да смажа някой с пиперливия си език и инат.Изглеждам много надута, изобщо над всички други:)Забелязвам всичко само с един поглед,преценявам хората на секундата и вече пред очите ми имат изграден профил.Обичам дистанцията,обичам и другите да я спазват.Не понасям лицемерите.Обичам всичко да е примерено,без излишъци.Всичко натруфено ме дразни,както и дървените философи,нали сме умници големи:) Всеки непознат ми е съмнителен,но лошото че и погледа ми става съмнителен.Мога лесно да игнорирам хора,за да не ми нарушават територията.
Верен приятел,държа на думата си и изпълнявам обещаното.Помня много,до всяка подробност,просто нищо не ми убягва!А за чанти и обувки не ми се говори,все нямам и все ми трябват,въпреки че постоянно купувам:) ooooh!
Едър рогат - априлски. Земна, практична, сигурността и стабилността за мен са всичко, не мога да живея в несигурност. Ако обещая нещо, ще обърна света и ще го направя. Най-много мразя несериозни хора, които забравят какво са обещали, общо взето - хора над нещата. Парите, разбира се, са много важни, да не кажа, че са на 1во място, но това идва пак от нуждата ми за стабилност. Каквото ми е на сърцето, това ми е на устата, средно положение просто няма. Затова имам много малко приятели и затова много хора не ме харесват, защото си казвам, каквото мисля. Външно за непознатите изглеждам надута, високомерна, но след известен период на общуване с мен, чуждото мнение се променя в мой +. Обожавам да стоя сама, така се събирам - стоя си, почивам си, мисля си за мои неща. Ако нямам това време за себе си - изнервям се и си го изкарвам на другите около мен. Имам изключително голямо чувство за самоирония, шегувам се със себе си с кеф. Много бързо прощавам и ми минава много бързо сръднята, което не харесвам в себе си, искам да се сърдя дълго, а не мога. Старая се да не показвам емоции, мисля, че повечето телци са прикрити, само ние си знаем какво ни е в главата и душата. Истински ме познават само 1-2 човека. Нещото, от което се страхувам най-много, е да не се натрапя на някой. Все си мисля, че ще досадя, че не ме искат и т.н. Никога не се натискам, не се слагам, просто бия отбой. Едно мноооого лошо качество наблюдавам - мнителност. Не вярвам на никой и нищо. Ужасно е и постоянно се боря със себе си в тази насока. Мисля, че мъжете ни харесват доста, привличаме ги по някакъв особен начин. Общо взето сме хубави хора, стабилни, може да се разчита на нас. Можем да дадем целия свят на някой и да го направим най-щастливия човек на земята, но има едно условие - той да го е заслужил.

Описах те ме много точно и мен.!  Laughing

# 617
  • София
Априлско телче!Чаровница голяма!Земна,справедлива,голямо чувство за собственост,директна.Мога да смажа някой с пиперливия си език и инат.Изглеждам много надута, изобщо над всички други:)Забелязвам всичко само с един поглед,преценявам хората на секундата и вече пред очите ми имат изграден профил.Обичам дистанцията,обичам и другите да я спазват.Не понасям лицемерите.Обичам всичко да е примерено,без излишъци.Всичко натруфено ме дразни,както и дървените философи,нали сме умници големи:) Всеки непознат ми е съмнителен,но лошото че и погледа ми става съмнителен.Мога лесно да игнорирам хора,за да не ми нарушават територията.
Верен приятел,държа на думата си и изпълнявам обещаното.Помня много,до всяка подробност,просто нищо не ми убягва!А за чанти и обувки не ми се говори,все нямам и все ми трябват,въпреки че постоянно купувам:) ooooh!
Едър рогат - априлски. Земна, практична, сигурността и стабилността за мен са всичко, не мога да живея в несигурност. Ако обещая нещо, ще обърна света и ще го направя. Най-много мразя несериозни хора, които забравят какво са обещали, общо взето - хора над нещата. Парите, разбира се, са много важни, да не кажа, че са на 1во място, но това идва пак от нуждата ми за стабилност. Каквото ми е на сърцето, това ми е на устата, средно положение просто няма. Затова имам много малко приятели и затова много хора не ме харесват, защото си казвам, каквото мисля. Външно за непознатите изглеждам надута, високомерна, но след известен период на общуване с мен, чуждото мнение се променя в мой +. Обожавам да стоя сама, така се събирам - стоя си, почивам си, мисля си за мои неща. Ако нямам това време за себе си - изнервям се и си го изкарвам на другите около мен. Имам изключително голямо чувство за самоирония, шегувам се със себе си с кеф. Много бързо прощавам и ми минава много бързо сръднята, което не харесвам в себе си, искам да се сърдя дълго, а не мога. Старая се да не показвам емоции, мисля, че повечето телци са прикрити, само ние си знаем какво ни е в главата и душата. Истински ме познават само 1-2 човека. Нещото, от което се страхувам най-много, е да не се натрапя на някой. Все си мисля, че ще досадя, че не ме искат и т.н. Никога не се натискам, не се слагам, просто бия отбой. Едно мноооого лошо качество наблюдавам - мнителност. Не вярвам на никой и нищо. Ужасно е и постоянно се боря със себе си в тази насока. Мисля, че мъжете ни харесват доста, привличаме ги по някакъв особен начин. Общо взето сме хубави хора, стабилни, може да се разчита на нас. Можем да дадем целия свят на някой и да го направим най-щастливия човек на земята, но има едно условие - той да го е заслужил.

Описах те ме много точно и мен.!  Laughing

Уффф, как познахте!  Grinning Не може просто толкова да си приличаме, все пак сме различни хора, с различна индивидуалност, различни гени и тн...?!?!  Shocked Ще взема да повярвам напълно в зодиите... Laughing

Искам само да добавя, че съм строг родител(но справедлив)...или поне се правя на такъв, но пък за децата си давам и живота си, и душата и личното си време даже, адски много са привързани към мен, както и аз към тях...направо съм обсебваща на моменти...

# 618
И аз няма какво да добавя, след като прочетох цялата тема. Вярвала съм в зодии, но чак такава прилика никога не съм очаквала.

# 619
  • София
И аз няма какво да добавя, след като прочетох цялата тема. Вярвала съм в зодии, но чак такава прилика никога не съм очаквала.
Абсолютно! Мислех, че съм някакъв особен тип "добиче"  Laughing За протокола- майски телец съм.
Спокойствие и сигурност- жизненоважни за мен, това са нещата, които търся във всичко- в партньора, дома, работата, взаимоотношенията с другите хора. Тотален домошар съм, обичам да ми е уютно, намирам си винаги какво да върша, подреждам и преподреждам по мой си начин (макар че често се случва да разхвърлям, някой да ме прекъсне и да зарежа така нещата, докато ми дойде пак муза  Blush) Същото и с чистенето, може да овършея и последната прашинка, но друг път да ме домързи и да не пипна нищо. Обичам да се усамотявам и да имам време само за себе си, това ми е от детството още. Не мога да се занимавам с няколко неща едновременно или някой да ми пречи и да ме разсейва, това ме изнервя ужасно. Приятелите- не изпитвам нужда да имам много, трудно осъществявам контакти и не говоря много, предпочитам да слушам (тук съм виждала и другата крайност в доста телци- да са душата на компанията и да говорят доста). Усетя ли подигравка или използвачество- отдръпвам се завинаги. Също доста характерно за мен, което прочетох и в преден пост- да не се натрапвам, да не досаждам, да се самопоканвам някъде. С доста развита интуиция- още в начален стадий разбирам, ако някой се опита да ме излъже, ако се захвана с нещо, дали ще го бъде или не, ако мъж има интерес към мен и т.н. По отношение на парите- мога и с 2, и с 200; често в определени периоди събирам и спестявам и дни наред мога да не похарча и лев, в други мога да профукам доста с един замах и то за нещо не особено нужно или съществено (което обаче впоследствие осъзнавам и си признавам, че е такова  Embarassed). Инат- преди много години прекалено голям, после по-малко, сега рядко. Същото и с ревността  Wink В работата и учението - изпълнителна, търпелива, стриктна и подредена. Не обичам да бързам, но ако се наложи мога и под пара и експресно. След това обаче- задължително някакво време за почивка и релакс  Simple Smile В ежедневието шумотевицата, припряността ме натоварват, не понасям крясъци, пиянски истории и скандали. Предпочитам еднообразието, познати лица, улици, магазини.

# 620
  • гр. София
Интересна тема....Е и аз съм тук, защото съм Телец - майски. За да не пиша всичко, ще отбележа, че почти всичко казано дотук е вярно и за мен. С някои изключения:
1. Не съм ревнива изобщо /става въпрос за мъже/,
2. Не съм домошарка /мноооого обичам да пътувам, да съм навън сред хора/ и
3. Не съм най -голямата чистофайница, майка ми ме задминава.  Peace

Останалите неща се припокриват: храна, инат, търпение, избухливост,  пари, лукс, красота, удобства, глезотии..... Laughing

# 621
За съжаление жените който познавам от тази зодия не са много но не съм видяла нищо хубаво от малкото жени от тази зодия. Едната беше лека жената,другата се занимаваше с магии а третата обичаше чуждите мъже! Но както се казва нека безгрешните да хвърлят камък Simple Smile

# 622
  • гр. София
За съжаление жените който познавам от тази зодия не са много но не съм видяла нищо хубаво от малкото жени от тази зодия. Едната беше лека жената,другата се занимаваше с магии а третата обичаше чуждите мъже! Но както се казва нека безгрешните да хвърлят камък Simple Smile

Брейййй интересни познати имаш......... Laughing

# 623
То от всяка зодия има откачалки, не виждам какво беше общото точно с Телец newsm78
Какво ще кажете за това, смятам, че е много вярно  Mr. Green
Как се обича зодия Телец?
 Телците умеят да осигуряват спокойствие и уют. На тех някак отвътре им идва да са любящи и топли. Те обичат да бъдат в светлината на прожекторите, на тях им харесва, когато хората ги ценят, затова те са добри домакини на партита и събирания.Като цяло Телците са настроени приятелски към всички. Ако успеете да ги ядосате по някакъв начин, то тогава действително ще се убедите какво означава разярен бик. Някои от най-прекрасните им качества са постоянство и надеждност, което ги прави незаменими при взимане на решения. Телецът е верен и любящ и ако шансът ви събере в едно семейство с него, то вие ще се насладите на истинско спокойствие и уют.Необходимо ли е да напомням, че Телците са управлявани от планетата Венера? Това предполага всякакъв вид любовна екстравагантност от страна на Телеца. Те са идеални за създаване на семейство и някои от най-щастливите домове, които ще посетите, вероятно ще принадлежат на Телци. Телците обичат лукса, затова няма да изоставят грижите около обзавеждането на семейното гнездо. Телецът е човек, който е предан на семейството си. Като любовници са изключително грижовни.Ако имате емоционална връзка с Телец, със сигурност ще бъдете заобиколени от хубави неща, без значение дали става въпрос за чувства, или предмети. Стига да не сте прекалено властни, мрънкащи или досадни, не обсебвате ли излишно Телеца, то той ще ви се отблагодари с любов, която трудно можете да си представите.

# 624
# 625
Аз като Телец не говоря много,обичам повече да наблюдавам от страни и да формулирам.
Говоря понякога много преди да заспа  Grinning Не обичам парите,защото са зло за тези който не могат да ги контролират. Обичам да спестявам,обичам да имам всичко необходимо в дома си но не и да прекалявам с изгъзици. Обичам много разумното,граници имам за всичко,обичам добрата храна и натуралните продукти,обичам природата адски много и цветята,добрите хора,реда и дисциплината.  Wink Обичам уюта,животните и послушните деца  Grinning Не обичам простотията,лъжата и изневярата. както и празните приказки,хората с голямо самочувствие, обичам земните хора Simple Smile

# 626
  • sofia
Kalina.F , много добре казано!
Аз пък, като стана дума за лъжа и шикалкавене, имам някакъв детектор. Улавям лъжците, лъжите и заблудите, само щом ги чуя. Много мразя такива и страня от тях.

# 627
Здравейте от още едно теле!
Толкова неща прочетох в темата за себе си. Simple Smile Някой черти от характера си дори не свързвах със зодията.
За приятелите си съм много земна и често ги приземявам.  Аз не хвърча по облаците, макар че сигурно е хубаво понякога.
Напоследък и аз се натъжавам от различни неща. Но май никой не може да се разплаче от това, че не е на неговата, като едно теле. Правя си някакви планове за нещо, изпипани до най-малка подробност и в последния момент нещо се случи и не се осъществи. Плача си тайничко. За това напоследък спрях с плановете.
Уважавам много храната. За мен е важно от какво и как е приготвена, как е поднесена, в каква обстановка ще се консумира...Сърдита ли съм, само добра храна ме оправя. Но имам проблем с килограмите - искам да напълнея, но не мога.

# 628
Това за плановете е супер вярно  Peace Аз също правя планове и ги изпипвам до съвършенство. И ако някой ми ги провали, сякаш живота ми свършва. Противно на всички хороскопи и аз не обичам парите. Предпочитам да имам малко, но да съм щастлива. Simple Smile

# 629
Това,което казвате за леките жени телец,че обичат чужди мъже и да изневеряват - по мои наблюдения е така Аз съм телец и имам няколко приятелки телци, на всички се е случвало,но това не означава, че е тенденция. По принцип имаме много пороци,не ни е приятно да ги признаваме,но както се казва за нашата зодия " нищо човешко не ни е чуждо" и че телец без няколко порока няма.
Иначе да кажа,всичко което прочетох до тук все едно е писано за мен. Много ще им повярвам на зодиите. Преди години имах една книга руска,в която така бяха описани зодиите,че на който съм я давала,е оставал шашнат. Бяха писали,че телецът може да повярва,че си видял извънземно,но ако му кажеш,че си намерил 100лв на улицата ще те изгледа недоверчиво. Аз поне съм така.
И аз бих описала каква съм,но няма смисъл - типично теле. Описвано е тук в хиляди постове и като цяло ми е по-интересно да слушам как друг ме характеризира. Най-странното е,че почти никога хората нямат реална представа за мен. Най-смешно ми е като ми кажат колко съм надута  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт