Тайната на дългата и здрава коса - 56

• 64 174
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
az moita kosa q opravih samo za 0.30 stotinki vzemete si huma be hora Wink
изсушава хумата Sad
тук някой беше писал, че косата изглежда къдрава след тривитаминол-третирането, случва се и при мене, приличам си на разплетена дамаджана. Wink
наскоро обаче нещо ме вдиви Shocked имам доста бели косми #Crazy дали от тривитаминола, дали от годините ми / на 30 станах Cry/ ? При вас има ли подобно нещо?

# 211
Здравеите Simple Smile днеска си взех АД3Е искам да ва попитам кога се маже с него във корените преди да си измия косата или след като вече е измита и после да го сложа без оотмиване  Wink Мерси

# 212
  • В полите на Пирин планина
Здравеите Simple Smile днеска си взех АД3Е искам да ва попитам кога се маже с него във корените преди да си измия косата или след като вече е измита и после да го сложа без оотмиване  Wink Мерси

На първа страница на темата е описано точно как се ползва - прочети подробно  Peace

# 213
elizabeth18 не вярвам да е от маската  Peace при всеки е индивидуално за белите косми (слава богу, мен ми е рано Praynig )
аз си направих маска с АДЗЕ (не бях правила сигурно месец)-ще видим как ще съм след това  Grinning
Продължавам да си пия Пантогар-а, както и вит. А  Peace

# 214
az moita kosa q opravih samo za 0.30 stotinki vzemete si huma be hora Wink
изсушава хумата Sad
тук някой беше писал, че косата изглежда къдрава след тривитаминол-третирането, случва се и при мене, приличам си на разплетена дамаджана. Wink
наскоро обаче нещо ме вдиви Shocked имам доста бели косми #Crazy дали от тривитаминола, дали от годините ми / на 30 станах Cry/ ? При вас има ли подобно нещо?
ами според мен ,е от косата ти на всяка кос0а действа различно според мен спри да я правиш

# 215
http://www.zdravoslovno.com/Content_Vitamins.html#Home

Преди време намерих това за витамините, но чак сега се сещам да то постна. ooooh!

# 216
изсушава хумата Sad
ами според мен ,е от косата ти на всяка кос0а действа различно според мен спри да я правиш

Извинявай, maria132, но едва ли белите коси са от маската с Тривитаминол, за да препоръчваш спирането й. Вярно, че на всеки се отразява различно, но белите коси са си точно от гена.

За момента съм забравила преса и изправяне.  bowuu Игуанче, облаче  Hug

# 217
anastangelche, сега се сетих, че много ми хареса косата ти! newsm51 Като отворих снимките и направо си казах "Супер". Това сериозно. Незнам защо изобщо си я изправяла.
Станала съм много разсеяна покрай тази сесия. Blush Междудругото утре имам много тежък изпит - да ми стискате палци. newsm17

# 218
# 219

Аз съм на 33 и имам по около 20 бели косъма на всяко от слепоочията. Не е от Тривитаминола... Wink

Мария 132 може би е имала предвид, че хумата действа на всяка коса различно и изсушава пак в зависимост от косата. Не за белите коси и Тривитаминола. Просто не е махнала ненужната част от цитата.

# 220
аз сега като стана дума за хранителни добавки се сещам да кажа, че преди около седмица ми свърши Биотина и съм много доволна Crazy до сега съм пила и Ревалид /едновременно със шампоана/, герикапс и калмацин, ама на мен нямаха особен ефект Whistling

# 221
аз сега като стана дума за хранителни добавки се сещам да кажа, че преди около седмица ми свърши Биотина и съм много доволна Crazy
Сподели ми нещо за Биотина си като описание, че не мога да открия по аптеките Sad

# 222
Пф, окъхърих се с тези бели косми Confused
Имам светлокестенява коса и си личат тези "преживени щастия".
Относно добавките - аз пък пия Калмацин отвреме навреме, имам голямата опаковка и като се присетя, пия по едно дневно. Действително от него ноктите ми бяха луднали, ама ги орязах. За косата не знам - аз и без друго я поддържам, така че не може да се каже дали и е повлиял на растежа.
Но сега се колебая между Герикапс и Биотин ( отзивите из нета са добри и за двете). newsm78
Колко струва Биотин?

# 223
Българският биотин е около 5лв,а немският ок.16.

# 224
Този ли е немския и от кой сте доволни вие??? Embarassed
http://www.framar.bg/biotin-tabl.-300-mg.-50-pid02002933.htmlQQбиотинQQбиотин

Общи условия

Активация на акаунт