Тайната на дългата и здрава коса - 56

• 64 183
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
  • България <3
мис арк, намерих някои предложения за лого за някоя от следващите теми. Ако ти хареса някоя, можеш да я сложиш:

1
2
3
4

# 196
На мен 2. ми харесва много   bouquet

# 197
Аз съм за 4-тата.Уникална! Peace

# 198
мис арк, намерих някои предложения за лого за някоя от следващите теми. Ако ти хареса някоя, можеш да я сложиш:

1
2
3
4

Всичките ги имам запазени от около два месеца. Както и още 20-тина... Joy
№ 3 вече съм я ползвала.
Благодаря все пак!  bouquet

# 199
az moita kosa q opravih samo za 0.30 stotinki vzemete si huma be hora Wink

# 200
ЗДРАВЕЙТЕ
Искам въпрос за маската с тривитаминола.
С мъжа ми си правим бебе, но още не съм бременна, поне не знам!
ДАли мога в следващите месеци евентуално ако забременея да продължа да си правя тази маска или не е много препоръчително?Аз още не съм започнала, но все пак да знам!

# 201
Тони_то, по-добре въобще не започвай. Използвай масла, зехтин... Hug

maria132, za6to misli6, 4e ne sme probvali? Niakoi ot nas polzvat redovno..../Защо мислиш, че не сме пробвали? Някои от нас ползват редовно...

# 202
  • В полите на Пирин планина

Правим, правим - хора  Whistling

# 203

Ех, ако хумата беше панацея, щеше да е чудесно.... Как не сме се сетили да си вземем не знам... Crazy

# 204
  • В полите на Пирин планина
ЗДРАВЕЙТЕ
Искам въпрос за маската с тривитаминола.
С мъжа ми си правим бебе, но още не съм бременна, поне не знам!
ДАли мога в следващите месеци евентуално ако забременея да продължа да си правя тази маска или не е много препоръчително?Аз още не съм започнала, но все пак да знам!

Стискам палци за бебето, но големи количества Вит А, които се съдържат в Тривитаминола не са препоръчителни по време на бременност и кърмене. Както Мис Арк е писала - по-добре не започвай  Peace

# 205
ами добре.аз си купи хининова вода и бадемово масло, ще пробвам с тях.Въпреки че се изкушавам като чета отзивите на жените които я ползват тази маска... Whistling Shocked
И все пак има време за всичко Simple Smile

# 206

maria132, za6to misli6, 4e ne sme probvali? Niakoi ot nas polzvat redovno..../Защо мислиш, че не сме пробвали? Някои от нас ползват редовно...
[/добре де искам да помогна с нещо какво лошо сам казала просто споделям с вас нали за това е форума да споделяме  Wink
и ще е добре да се пият витамини, но вие от кои сте доволни, че аз не съм доволна от ревалид

# 207
haide kajete mi nqkoi vitamini

# 208
Фитовал, Калмацин, Пантогар, Мерц, Дермабион, Приорин, Фито, Дюкре- анакапс, Геритамин, Бюти, рибено масло, бирена мая....

Ако желаеш прочети първия пост на темата. Там има инфо и за видовете хума.

# 209
mersi mersi  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт