Малки,сладки бърборанчета са НОЕМВРИЙСКИТЕ ни калпазанчета

• 14 710
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Мерси, мерси Simple Smile Не знам каква е наградата. Пуснах писмото, защото ме бяха вдъхновили с коледният си брой Simple Smile Мисля, че беше книга...но каква не знам. Не е нищо особено, но съм доволна, че съм 1-ва Simple Smile Не за друго, а просто нямам дар слово Simple Smile Сга ходих да търся списанието да го видя, но никъде го нямаше Sad

В юфката пише, че има яйца, но дали има не знам...аз давам храна от ДК и там има яйца, затова не се притеснявам.

# 31
  • София
Здравейте, милички  Hug
Нямам много време сега за писане, но довечера ще ви отговарям  Mr. Green /и малко ще помрънкам  Rolling Eyes/.

Дес,   bouquet  bouquet  bouquet.Следващият път, ако не пишеш, няма и ние да пишем въобще в новата тема /айде, че ни беше поканила много мило с това "момиченца"  Mr. Green/

Галакси, абе нещо гаден ми изглежда тоя апартамент, кое му хареса толкова newsm78, голяма работа едни мебели, наоколо калища, цигани и мъгла.Айде чакай тоя хубавия от новата седмица  Laughing Hug.Между другото ония ден си мислех, че като дойдеш, едно от първите места, на които трябва да те заведа е едно магазинче за мъниста и бижута, където само обясняваш какво искаш и до колко пари и ти го правят на място-ще ти хареса /мисли останал ли е някой цвят герданче, дето да го нямаш  Mr. Green/

Ванилия, никога не би ме "разочаровала" заради някаква особеност.Още повече говориш с Водолей и да не си мерим особеностите  Joy.А тия нашите лигли не ги слушай, не им харесвал замъка  Mr. Green-замък ще ви е идеален  Heart Eyes /а теб наистина си те представям вкъщи да ходиш облечена като графиня/

Катюшкааа, къде си?Днес ходих до "Зара"-има невероятни неща за момиченца /то затова не ми се падна  Laughing/, мисля, че и Нинка ще е очарована.То вярно, че цените сега са супер, ама те децата не могат да ги износят тия работи, де  Rolling Eyes.Нищо, то и за теб има бая неща, ти нали си в идеалния размер, та все пак провери  Hug

Дианка, честито, мило семейство  Hug Hug Hug-толкова хубаво ми стана.А това да не е едно списание, което се раздава по МОЛовете  newsm78?как ти е прръста, маман така си го удари и сега и расте без нокът, много ми е страшно да го гледам.Дано ти мине  Heart Eyes.Ти само ни хвърляш мухата колко е хубаво с две деца, а после обясняваш кои хапчета най-успокояват  Joy Joy Joy

Жу, не знам за парното, при нас ползват всички и не е особено скъпо, но и ние топлим една стая, а вечер и спалнята.Не ми се струва много 300 лв за нещата, които изброяваш.

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 15:38 от talyyy

# 32
Здравейте, едвам смогнах да ви проета, май съм изгубила тренинг  Laughing
Разглеждах вера снимките... страхотни сте, и вие и бебовците... В тази връзка не мога да не отбележа Таш колко се е разхубавила, приечска ли какво ама много добре изглежда.
Лучи, ами да, хайде малко разходки, че това еднообразие вкъщи... изперквам, честно! А за срещичките звънкай де!!!  Hug Аз междудругото съм с нов номер, ще ти пиша ЛС.
Галакси, значи съвсем скоро да те очакваме  Hug
Дианка, супер, много е готино да спечелиш нещо, не заради естеството на наградата, ами може би заради късмета по скоро. Много мило ми стана как баткото храни братето си... душички златни са те  Heart Eyes
Скречи, аз преди пишех само като бях на гости в майка ми Simple Smile
Лейди, и аз като е при свекито незнам какво се случва с Андреа и най вече ме притеснява въпроса с хигиената, затова и като беше по-малка избягвах изобщо да и я давам пък за през нощта ъпсурд и за дълго време напред, така е хич да не ти е гузно, ами естествено че няма да и имаш доверие, особено след тези случки... Не се ядосвай, просто минимален контакт с Мишето и толкова.
Катюшшшш, ам зимата по моловете и детските клубчета се мотаме, ама външните разходки ми липсваааат...
Относно гушкането и Андреа много хубаво ме гушка, като и дойде музата така ме сграбчва и ме целува, гушка, мърка.... но ако и е кисело нещо така се ядосва и ми посяга, даже сега се е научила като се ядоса да си хвърля бибата едно нервно такова. Та исках да питам, ако не е обсъждано де, вас случва ли се да ви удрят малчовците? Аз незнам как да реагирам, и дали ме разбира като и обяснявам е не е хубаво да прави така? А не ми се иска да и се карам, защото става по-лошо. Абе изобщо много ми е мътен въпроса с възпитателните методи...
Някой би ли ми писал за срещичката на 1ви че много ми се иска да дойда  Praynig

Охххх, още нещо исках да кажа ама забравих, сори ама три страници и половина от вчера сте изписали....  Hug

# 33
  • София
Я да си продължа още малко  Laughing

Сонче, снимките ви са прекрасни, а Насето е хубавец Rolling Eyes.Ти си със страхотна рокля и много хубава усмивка  newsm51

Мерги, като казах "усмивка", къде си, душице златна, наистина ми липсваш  lovekiss

Скреч, щях да ти пиша нещо, но в момента не се сещам точно  Hug.Пишеш много хубаво, понякога даже забравям колко си малка /в хубавия смисъл  Laughing/

Софи, мина ли ти на теб?Ще си имате ваш дом, малко още остана  Crazy.Я харчи смело парите, че да не вземат да останат  Joy Joy

Сладурчееее, а на теб, мила?И аз те мисля много, гледай колко станахме  Hug.Целувай си Иви и не мисли за нищо, може сами да се наредят нещата  Hug

Роси, такава кукличка е Лили, чак да му се прияде на човек  Heart Eyes.Как мина срещата на баща ти и сестра ти, сдобриха ли се.
Аз, между другото снощи така се скарах по телефона с баща ми, че....за първи път ми трепереше отвътре от толкова яд и безсилие и само успях да се разплача, ядосвам се и на себе си понякога.Ще чакам малко да ми мине, ако реша да пиша, че може да съм много крайна  smile3518

Юлче, честита ви количка  1stroller, да си я ползвате със здраве, сефтосахте ли я вече?Аз пък имах само две условия за количка-да е с големи колелета и една дръжка  newsm78, не бих си и помислила да я нося на рамо, ако ще да се сгъне колкото чадър.Щом има колелца, да върви  Mr. Green.Дай да те целуна, че си ми слабост   love001 hug

Валенсия, уби ме с фасчето и Влади  Joy Joy, явно не е толкова гадно на вкус.

Жу, може ли и на мен да изпратиш мъфинските рецепти  Embarassed.Аз малко като приказката "видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак"  Embarassed, ама ми се доправиха  Mr. Green

Зита, добре си си дошла, време беше   smile3525.Мисля, че ще ти простим с няколко снимки и дълъг разказ.

Забравих да ви се похваля...  newsm47.Александър от известно време само смъква книгите от секцийката и ги къса.Та реших /както казва Юлчето  Laughing/, че не може само "не" да викам и снощи направих от кашони и фолио страхотен кош и още не съм довършила две чекмеджета между книгите за негови играчки.Първо са бая хубавки  Embarassed, като ратанови и са му голям хит, само вади и прибира, да видим до кога, де.Като довърша до край, ще ги снимам.

Преди малко ми се обадиха утре да ида на интервю и нали съм на работа в момента, само мрънках  Crazy.Може ли да питам соф.майчета има ли градски транспорт до люлинското "Метро"/магазина/, че не можах да се оправя в сайта  newsm78

# 34
За количката - Вале, аз си я взех по предназначение да е малка, лека и удобна на Дупето за дълъг превоз вкл. и в градски транспорт, когато ще ми се налага да ходя с него да взимам батето му от градина. Вчера го возих, има си всички недостатъци на този тип колички (недомислен център на тежестта, което се отразява в ритане и скачане върху количката, ако трябва да я качиш на висок бордюр, дръжките също са малко ръбести - твърда пластмаса), но пък компенсира с лекота и е доста маневрена. Дължината на сгъване е фактически от дръжките до предните колелца - в сайта е дадено какъв е размера в сгънато състояние - 110 x 30 x 22 cm. Абе удачно е като за лятна количка, в която возиш голямо неспящо дете и излизаш практически без багаж на недълга разходка по предимно равен терен. И няма да ти създава проблеми да буташ с една ръка, ако дребното реши да ходи през по-голямата част от времето.

Таш, аз имах тия изисквания за бебешка количка. НО в тоя тип колички е трудно да се возиш и да буташ дрънкалка едновременно, защото сависоки. А че са доста по-удобни, спор няма. И азтецелувам и понеже продължавам да преливам от любов по теб (любителите на сандвичи ще ме разберат  Blush ), ще ти напиша и рецепта за телешки шницелчета по дюкански - половин кило телешка кайма, една малка глава лук или половин голяма, едно яйце, 3 супени лъжици овесени трици, една кисела краставичка, нарязана на ситно, сол, черен пипер, къри, щипка джинджифил, чубрица, сух магданоз се размесват хубаво. Правиш плоски кюфтенца и печеш в тефлонов тиган. Ако си във втора фаза, можеш да увеличиш киселите краставици, да добавиш нацълцани пресни гъби и евентуално нарязан варен морков. Невероятно е на вкус. Аз не можах да спра да ям, докато не ометох всичките кюфтета  Blush

# 35
  • София
  tiptoe  tiptoe  tiptoe  tiptoe  tiptoe ХОДИИИИМ    tiptoe tiptoe  tiptoe  tiptoe  tiptoe

Най накрая и ние се пуснахме по трасето. Иначе си е стабилна, символично се държи за пръсче  че и тича-не можеш да я хванеш. Излъгахме я одеве с дядо й. У само малко--пък то си стина повече от десетина стъпки. От едната стая в другата. Сега довлон си спи на дивна.

Таш, къде бе душа? В коя Зара? Сега съм напълнила кошнацата в Ла редут-а. Предадох се      Blush. Е не може така  Naughty. Гадовете сложили едни такива сладурски неща-за без пари. Пък айде и чарФафи, пък пердета......луда работа.(Само имма лека проблемация с картата и чяк другата седмица ще я пусна поръчката - дано остане поне нещо от нещата дето ги харесах  Praynig.

Кате Praynig, свиркай бе  Whistling. Как сама се разхождаш, пък и по молове, клубове? Бива ли така  Crossing Arms. А на 1 -ви задължително присъствието.
Аз съм пропуснала кога сте се уговаряли, но съм първа-жичка за  Mr. Green ПИЦА ЗА ЕЛИЦА ( Hug за въпросната Елица - да не те почна сезона та липсваш  Party )

Дани, честито душа! Като получиш книжката сподели каква е .  Peace

# 36
Здравейте и от мен!
Да драсна два реда, че да не ме забравите.
Аз имам нова зарибявка  Blush Зачетох се в "Хоби" в темичката за фотокнигите и сега стъкмявам една книжка - нещо като бебешко дневниче на Елица.  Crazy
Та ровенето в темата и фотошопа, в последните дни ми изяждат цялото свободно време, което мога да отделя за стоене пред компютъра.
Хвърлям по едно око и тук, де, но само чета и "разговарям" с вас на ум  Laughing
Напъвах се да подредя 120 страници до края на януари, че има код за безплатна книжка до тогава. Но се оказа, че май има и такъв до края на юни   Whistling, пък и нещо непосилно ми идва да се оправя за това време и спрях да си давам зор.
Дианче, честита ви награда! А някакво разказче ли си писала? Дали го има публикувано  Blush Аз не съм го виждала това списание, но и не съм се заглеждала. Ще го потърся непременно.
Сонче, честито ви християнче! Да е жив и здрав и Бог да го закриля!
юлче, честито ви возило!  Има ли полулегнало положение и може ли да се дремва в нея?
Таш, нова работа ли търсиш? Да стискаме ли палци?  Grinning
Жу, горе долу нормална ми се струва тази сметка за това, което описваш. Нормално, в смисъл, че не е някаква грешка, иначе сърцето ми се къса като трябва да плащам разходи за битови нужди  Laughing
Вале  Shocked Едва ли е изпил монго Панадол, най-вероятно е мацал по пръстите си и го е облизвал. Пък и стъкла едва ли е ял, щеше са си нареже и езика сигурно  ooooh! Но си е притеснително за теб, предполагам. Ох, опасни са вече,за секунда да не ги изпуснеш.
Стискам палци да не вдига повче температура.
Скреч, такава като вашите е заключалката. Не можах да се оправя с нея обаче. За човек с две висши е явно  Laughing Като залепиш и двете половини как се отваря шкафа тогава? Нали, за да го отвориш едната половина трябва да я дръпнеш, като е залепена не става.
Моя вариант също се оказа неудачен, защото трябва да я сложа наобратно, пък тогава самото ъгълче пречи и пак не се отваря вратичката  Crazy
Поръчала съм сега две скреч лентички и едни други също. Ще видим като дойдат как ще е с тях.
Нещо ми зацикли мисълта. Гледам мненията под полето за публикуване и по тях се подсещам за какво щях да пиша, но зациклих. Пък и като не пишеш няколко дни и изпускаш нишката.
Хайде, до по-късно или до утре!

Ееее, Кате, браво на Нинка!  Hug Ще чакаме питката  Grinning

# 37
Маминки, много, много бързам, бързам, че ще къпем "стоката"  Crazy

Искам само да ви кажа, че днес бяхме на гости на Весето и Стелито  Heart Eyes
Веси, много ти благодаря за топлото гостоприемство  Hug Чувствах се все едно милион и един път съм била у вас и все едно се познаваме от както свят светува  Hug Благодаря ти   bouquet
Уфф, само се надявам да не съм ти надула главата  Crazy Сериозно, това винаги ми е най-голямото притеснение  ooooh! Много съм дърдорива   Embarassed Ама така ми беше хубавко с вас и у вас, че ...
Баща ми е очарован от Стела. Два пъти ме попита дали е по-голяма от Лили, защото много говорила  Heart Eyes
Голяма бърборанка и сладуранка си отглеждаш  Hug
Много скоро пак ще ви погостуваме, ако ни искате разбира се  Blush
Докато сме били у вас, Сашо се записал на курсове за Е категория, та от 27-ми мисля, че ще идваме няколко дни поред  Peace

Не мога да ви кажа нищо, понеже все още не съм ви прочела. Спрете да пишете!!! Ми кога ще ви чета  newsm78  Hug Само разбрах, че Дианчето и нейното прекрасно семейство са спечелили нещо. Ами честито , Дианче! Вие сте нашата гордост  Heart Eyes

Катюшке, браво на Нинка  Heart Eyes Нацелувай и сладките краченца  Hug

Таш,  не мога да ти кажа повече сега, но искам да знаеш, че те обичам, душка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Охх, голям съм идиот  ooooh! От два дни се каня да прослушам Ели и все още не съм го направила  Embarassed

Катенце, с теб пък започнахме една работа, /не, че имаш нужда от мен/, но не ми достига времето, ама ще се постарая  Hug Hug Hug

Утре ще ви кача снимки и клипче от срещата на двете принцески, да видите как Лили тормози Стела, като я гони да я прегръща, пък Стела в опита си да избяга от нея, падна няколко пъти  Joy Много бяха сладки  Heart Eyes
Весе бе, не си спомням  newsm78 дали случайно не те нарекох Стели по едно време  Sick Mr. Green

Ох децата са наполовина изкъпани, а аз пиша ли пиша на пресекулки  Whistling

Лека вечер!

# 38
Ох майчета,аз малко се притесних  Sad Като че ли си напипах една бучка на гърдата  Sad Аз преди няколко години имах една такава бучка,която се оказа мастна тъкан,но имах доста ходене по мъките,притеснения и т.н. Та от тогава са ми казали редовно да се преглеждам,аз преди 3-4 месеца бях на преглед и уж всичко беше наред,но...Сега честно казано се притесних и ме е малко страх да отида на лекар.Аз ще отида,но ме е страх да не ми кажат нещо  Cry Извинете ме,че ви натоварвам,но просто ми се искаше на някой да го кажа  Tired
Лека и спокойна вечер на всички  Hug

# 39
Софич - мила, дано не е сериозно, отиди на лекар първо и псоле мисли за лошите неща, моля те!
Катюшче - честито ви прохождане Simple Smile
Тали - беше си много хубав апартамента бе.... Simple Smile, недей така, ама.... не е за нас бил. Ники няма къде да играе...., да бе да.  Hug Благодаря ти за идеята за подобно магазинче с герданчетата, аз такова знам зад х-л Радисън май...../ с-у Мин.свъвет този ли беше, че нещо ги бъркам/?

хайде със здраве, спокойна и поспалива нощ за всички вас и дечицата , на себе си го пожелавам също,че съм труп.
Изглеждам ужасно, с мърлива коса, гадна кожа и с петньосана кожа, абе..... тябва да с ехвана в ръце.

# 40
Софи, стискам палци всичко да е наред. Задължително отиди на лекар колкото може по-рано, защото лошите мисли в главата не водят до нищо хубаво.  Hug
Много любов струи днес в нашата темичка. Не мога да се удържа и аз кажа, че много ви обичам.
Цеце, теб те обичам специално, че с това кексче напраооооооо  Embarassed
Зита, хайде пускай и на мен новия си номер, че предишния и без това го нямам. Утре преди обяд ще пием кафенце с Лучи. Спретвай се и ти  Grinning
Таш, до Метро има маршрутка, но не знам кой номер е. Май е това: 25 Драгалевци, бул. Черни връх, ул. Раковски, ЦУМ, бул.Сливница, Люлин-1, Метро-2. Успех с интервюто.
Катюшка, честити ходещи крачета. Да ги цункаш.

# 41
Хайде и аз да се разпиша в новата темичка  Grinning,

Дес   bouquet
Таш  fingerscrossed- за интервюто. Изобщо не мога да се сетя кой автобус вървеше там, само веднъж съм ползвала някъде нататък, но чак до Метро не се сещам да съм стигала Sad .  Ааа тя Марианка е намерила маршрутка Grinning
Галакси  Hug и  fingerscrossed съвсем скоро да си намерите вашата къщичка.
Софи  Hug отиди задължително на лекар и не се притеснявай предварително. И за теб fingerscrossed
Катюшкаааа честито прохождане на Ниночка Grinning
Дианка браво и честита ви награда Grinning
Роска много  Hug за теб. Нещо не съм много на кеф днес и не ми се пишеше, но като те прочетох не издържах-много ме кефиш как заразително разказваш за срещите с момичетата и дечицата, предаваш много лесно невероятната емоция, която изживяваш  Heart Eyes

Лека нощ  love001

# 42
Катюш честити ходещи крачета на Нинката Hug
Софинце надявам се да е от тия бучици пред цикъл Praynig Hug
Роска,Весе много се радвам за вас,че си спретнали такава срещичка! Чудесно е наборчетата да си играят заедно Hug Hug Hug А снимки?
Таш нова работа ли ще почваш душко newsm78 Искрено ти пожелавам да си намериш хубава,много добре платена,каквато заслужаваш Hug Hug И видя ли-и Зита и каза,че много си се разхубавила Hug
Галенце още ли го мислиш тоя апартамент...ако сте били сигурни,че е вашия апартамент и и е бил действитено толкова хубав щяхте да го купите,щом сте се възспряли,значи не ви е бил чак толкова по сърце Peace И аз като тебе много съ се изоставила Sad....кожата ми е ужасна,косата не е подстригвана,цвета е бозаво-лешниково-русо-рижаво,веждите си изкривих...абе хич не ща и да се гледам в огледалото Confused Ти поне можеш да си позволиш да ходиш на козметик,ама аз какво ще с еправя не знам Whistling

Да ви споделя Ивчето е супер крива и нервна тия дни,особено днеска обаче беше върхът ooooh! Още със ставането си като писна,тръшка се за всичко,посяга Twisted Evil(кой питаше,Зита ти ли?) И иска да я нося и пак не е сигурна затов али се тръшка,буквално едва отидох то тоалетната и се облякохме,оставих я с облекчение на баба и честно казано надявайки се като се прибреме да и е минало,да,ама не ooooh! Същия сценарии,ама как пищи като не и угодиш...Гузно ми е и е кофти,ама на няколко пъти си изяде по един шамар по памперса,посления път бая я плеснах Confusedами опитах с добро,да и обяснявам,да я "питам"какво иска,ама не,та не..Люшках я,малко може да е,ама си поигрхаме,после пак същото и не издържах,дано утре не е така Tired Сега преди да заспи малко"стоплихме"отношенията и и говорех нежно цунках я...дано.
Май и аз ще си лягам момичета,а може и да ви нагледам,ще видим,хем ми се спи,хем имам нужда от малко лично време,дори само да ровя безцелно в нета.
Айде лека!

# 43
  • София
Еййй, как сте си разхвалили братчетата, прииска ми се второ  хлапе Mr. Green Юлче, какво е :"ей, Наньо"  newsm78

Днес дойде майстор да погледне климатика, констатира, че перката е счупена и си отиде  Tired . Ама нали аз им казах, че е счупена по телефона  #2gunfire ! От горе на това и предишния майстор установи повредата   Crossing Arms . И сега какво? Ще се изреждат един по един да ни оглеждат счупената перка на климатика  doh Аман от глупаци! Никаква координация няма в тая скапана фирма! Казват на майстора:"На тоя адрес климатика не работи" и точка. Ама, че от предишната смяна са идвали, ама че се знае какъв е проблема, ама че трябваше сега перка да носят...  ooooh! На кой му пука. Смяната му свършва, бие капата у земята и бега.

Диана, а свети ли ти пръста, като в "Извънземното"  hahaha . Ъх, бъзик  baby_neutral . Надявам се бързо да се оправи пръста  Praynig
 А каква е наградката?
Валенсия, едно време ни казваха да не се притесняваме, като глътнем стъкло, защото то се разграждало в организма.
Тали,не дей да пишеш:"Имах да ти казвам нещо,но забравих" защото аз се отличавам с особено любопитство и не мога да спя спокойно така  Simple Smile
Предимството на общуването в нета е това, че можеш да си правиш какъвто облик поискаш. Аз сега си играя на голяма  Laughing
Катюша, честито прохожнаде!
Арабела, значи си разменила местата на двете части. Тази част с бутончето е неподвижна, а другата(която е с ъгъл)се залепва на вратата на шкафа. Но това е само за изтеглящи се шкафове. Ето http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1010/424027163.JPG Май на теб шкафа ти е добрян до стена или друга мебел и за това не става, а  Thinking ?!
Софи, надявам се да не е нищо сериозно  Hug

Разглеждах подфорума за детегледачки и гледам, че има и други алтернативи: Майки с малко дете предлагат да гледат още едно в техния дом. Така хем двете деца ще общуват, хем тя ще изкара пари, хем аз ще си реша проблема. Вие какво мислите за този вариянт? Билката оставя Наско при комшийка, но тя и е приятелка и е съвсем различно. Сега ми идва на акъла, че брат ми живее близо и може да се комбинираме в гледането на децата. Обаче аз не искам да гледам 2 деца  Tired Добре. Кажете вие какво мислите по въпроса? Не става въпрос за приятелско семейство(такова нямаме в квартала)

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 01:37 от skrech

# 44

Общи условия

Активация на акаунт