Малки,сладки бърборанчета са НОЕМВРИЙСКИТЕ ни калпазанчета

• 14 719
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
Айларипиииииии

Малееее как си се наспахме.Събудихме се в 9:30 Crazy Даже малко ме е срам,ама ,малко Embarassed

Дес благодаря за темичката  bouquet  bouquet  bouquet

Дианче,Юле много е мило това което описвате.Направо си ги представих.Мамини малки човечета Hug

Гале  Hug

Дита,слагай найлона на количката и да не ти пука.  Heart Eyes

Лейди и за теб голямо  Hug Моята свекърва и нея хич я няма,ама поне е далеч.

Отивам да храня Тончо и после може пак да намина.

# 16
Лучи, това е моята Симона, а тя грам не седи под наелона Mr. Green Още се чудя...

Въпрос-  мога ли да дам купешка юфка? newsm78

# 17
Ама Дита и ти си една притеснителна Laughing,бе и я излизайте Peace давай и смело юфка,но я свари хубаво и намачкай Peace

# 18
Голяма съм паника, верно... ooooh! Joy

# 19
Добро утро! bouquet

# 20
  • София
Ванилия, тъкмо щях да махам в другата тема със "Земята вика Луната"  Laughing

Ей, мацки, останах без пръст...направо щях да припадна  Shocked Както си чистех , сещате се, че Павката все се бута в мен и ми пречи, залитнах и изпуснах пейката в кухнята. Ръба ме удари точно в основата на нокъта, при кожата, и паднах. Вих като куче, ей   Crazy Добре, че детето беше отстрани зад мен и не паднах в/у него. Кошмарно ми е това чистене с бебока. Само ходи и разнася боклучетата, сяда в тях или ми се мотае в краката. Сега пръста ми е колкото малко картофче, а нокътя синьо-лилав. Знам си аз, че около чрд-то ми все ми се случват разни шашави неща  Crazy
Ох, ожалих се  Laughing Сега ми е смешно, ам аодеве не знаех къде съм  Mr. Green

Дита, давай, бре жена....и аз давам. Кус-кус, макарони, грис, спагети...давам му всичко на детето Simple Smile

# 21
Направих кексчето, само че във вариация солено и  с чесън. Невероятно е.

# 22
  • София
Моля за аплодисменти   Laughing

Цитат
Здравейте, Диана!

С радост Ви съобщаваме, че Вие и прекрасното Ви семейство печелите наградата от конкурса „Пълна къща“ от брой 4 на списание „За мама и мен“. За да Ви я изпратим, ще ни е нужен пощенски адрес. Изпратете ни го, когато е удобно.

Поздрави!

Екипът на списание „За мама и мен“

bowuu

# 23
Здравейте, много ви прегръщам за всичко казано, утеха и упора сте ми, знам че ще ми стане по-добре като си кажа аз какво ме мъчи. За жалост не сме спали, Ники с писъци ме събуди в 1,30 нищо не помогна/Панадолче, водичка, гушкане, в на мама леглото, в количката/ така 3 ч се мотахме из апартамнета. Аз съм почти заспала сега, защото и на всичкото отгоре снощи не можех да заспя нормално, а се въртях до 12ч/.....  Crossing Arms
Нещо ми е криво още и не ми се пише, в смисъл че нямам муза да пиша, а и не искам да всявам някакви лошо мисли и във вас.
Иначе си ви чета и гушкам.  Hug

Дианчеsmile3501 smile3501 smile3501, а каква е наградатааааааааааа?

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 11:25 от Galaxy_26

# 24
Дианче -  smile3501 smile3501

# 25
Запис от мен в новата темичка,че още старата не съм дочела.

Пишете за юфката,аз кус-кус и макарони съм давала,но юфка още не,защото си мислех,че се прави с яйце,а нали още не съм давала белтък.Кажете ми има ли яйце в юфката ,че аз не съм от запознатите?

Сладурче,и Ангел не обича да го гушкам и целувам,освен когато го приспивам или когато ми се подмазва след като е пипал нещо ,за което съм повторила многократно НЕ.

# 26
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug
Нещо напоследък не ми остава време да се разпиша. Добре че поне успявам да ви чета.

Юлче, ти ме хвърли в див размисъл, да взимам ли количката или не  newsm78 Ако нете затруднява, пусни една снимка като е сгъната. От друга страна парите са смешни, че да я мисля толкова. Crossing Arms

Ох, Цеце, ще ме вкараш в беля ти  Naughty Щях да ти искам рецептата за капамата на лични. А сега и този сладкиш. Май ще сме на вечеря, "а ла Цециииии" .

Браво, браво Дианче smile3501 smile3501 Сега отивам да видя бр.4 . За сега май само ги събирам - щото може да се ползва само за мамата, а "за мен" още не разбира. Wink

Влади вчера ми вдигна температура, но не знам дали е от зъби. Следобедния сън скимтя и охка. През ноща пак, а сега - спи в момента - пак охка милото  Sad За капак вчера, набарал шишето с Панадола, треснал го в теракота, дъното му се счупило, и от там си пил Панадол. Устните му са нарязани и пръстчетата. Надявам се да не е нагълтал някое стъкло. А бях до него.  ooooh! Много му се насъбра на това моето чаве напоследък .
Иначе и Влади обича да го гушкам. Цунки не дава, а само чело да си направим чук главичка. Явно това е израза му за някаква любов. И не мога да го науча да гали. Все тупа с ръчичка. Братовчедка му го гушка и милва, а той я лопа по главата - нали е по-висок, въпреки че е по малък - по главата  Grinning Така действа и с цветята, и с мене, като ме набара сутрин спяща  Mr. Green

Хайде оставям ви че май се буди.

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 13:18 от Valenciq

# 27
  • София
Само се записвам в новата темичка и лягам да спя  Whistling

Тука някакви бръмчат всеки божи ден от Нова година насам, надула ми се е главата. Те блока да бяха решили да събарят, да са го съборили досега  Crazy  Май ще има джарла-парла, ако в 14ч. не се спрат  #Cussing out

До по-късно, дружки.

# 28
Устните му са нарязани и пръстчетата. 

Вале, ко разпраяш ти, бе! ooooh! Ама викаш пие си нашия, нищо, че се реже... Laughing Ей, уникални са. Hug

Бакси, и аз за това питах за юфката, защото чета, че има яйчен прах newsm78 и ми прозвуча странно...

Цеци, тропясвам се и аз. Айде дано се сънуваме. newsm62

# 29
Да се мушна в новата тема и аз  Hug

Дес   bouquet Ама пиши как сте деее,каза дзак и се скри  Rolling Eyes
Ох,аз пак пуснах поръчка в Ла редут,че с новата врътка ми пратиха чек за 10 Е  Mr. Green Еми,трябва да се уползотворяват,че ще вземе да им мине давност  Mr. Green
Днес ми е явно промоционален ден  Flutter Ходих до напазарувам някои неща на Таничка и в магазина ме изненадаха с подарък мляко за тяло на Хип,а и видях че се продават 2 двойни пакета сухари Голдис с подарък кутия  Wink Та днес ми е ден  Party
Дианче,честит ти подарък   bouquet  А какъв е ?
Гале  Hug Hug Hug Напълно те разбирам какво ти е за жилището,дано скоро си намерите по-хубаво,а и не забравяй,че ощи на са ти дошли чаршафите и куфарите  Laughing Целувки на Ники,да не го мъчат зъбки  newsm78
Чао ви за сега   Stop

Общи условия

Активация на акаунт