Малки,сладки бърборанчета са НОЕМВРИЙСКИТЕ ни калпазанчета

• 14 720
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДИАНЧЕ!!!

# 46
  • София

Пиленца, ред ми е да почерпя  Hug Ставам с една година по-голяма (физически  Laughing) и ви черпя от сърце  Hug

Любимите ми бонбони  Blush
С едно кафенце

# 47
  • София
Тази сутрин първит честитил ми беше Любачето. Е, кажете ми има ли по-хубав рожден ден Heart Eyes Сънено, по пижамка, още с гуреливи очички, едвам говори, а ми носи цветенце и ми пожелава "мамо, аз много те обичам, честит ден ден" Heart Eyes.
Татито пък ме шашна с подаръци, направо не очаквах. За мен той е една скрита лимонка  Heart Eyes

Цеце, ЧРД на милата ти майчица! Много да е здрава, все така да е до теб и да се обичате    bouquet

Вале, ама мани какви работи стават у вас.  Rolling Eyes Четях и не вярвах, направо...и като се замисля, че понякога съвсем съзнателно съм давала старо шише от Панадол на Любака  Embarassed

Юл4е, тези шницели звучат много апетитно....ние не сме на диета, но ще ги пробвам другата седмица и очаквай да те тормоза за подробности ...че нали съм "готвачка" да не стане, като с ориза  Mr. Green

Тали, недей така, де  Blush В мен си е проблема, че съм малко по-....емоционална да го кажем  Embarassed

Зита, много се радвам да те видя пак в темичката, беше ми станало мъчно за теб  Heart Eyes

Софинце, дано не е нещо сериозно. С такива бучки съм имала проблеми, и съм нямала. Първият път беше нещо, което лекуваха погрешно, а вторият си изчезна сама (явно покрай цикъла). Стискам палци да е нещо безобидно  Hug

Арабелка, да покажеш после някое творение Simple Smile И аз много се заразявам от тамоните теми, но съм мързел и бързо ми минава  Joy

А пустото списание не мога да го намерят и бабите....нека, ако някоя попадне на него да ми каже, моля  Praynig То се раздава безплатно в детските клубве и магазини. В моловете сигурно го има...не знам. Искам да видя какво са публикували, как е оформено, другите участници и т.н.

Пръста ми е в ужасно състояние, грозна гледка  Mr. Green Не е посинял, а е направо зелен. Как ще танцувам довечера, какви обувки ще обувам...мани, мани. Мъжа ми предложи да отида по анцунг и маратонки  Laughing А аз се самислям, дали да не обуя едни сандали с чорапогащник  Whistling

Снощи подстригах двамата младежи и днес имат еднакъв, но спретнат вид  Joy Сега го гледам Павката, като един млад момък- колежанин  Joy

Ох, много разхвърляно пиша, ще ме прощавате  Hug

Пожелавам ви един хубав ден, на който да ви се случат прекрасни неща и да имате страхотно настроение! Hug

# 48
Честит рожден ден, мила Дианче!
Пожелавам ти да бъдеш много здрава и силна жена,
за да се грижиш винаги така добре за своето мило семейство!
Бъди  много силно обичана от своите трима мъже!

Цеци, честит рожден ден на милата ти майчица!
Нека бъде здрава  дълги години,
в които винаги да откривате упора и подкрепа в нейните очи!

# 49
ЦЕЦЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТВОЯТА МАЙЧИЦА!ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДО ВИ РАДВА!!!

# 50
ДИАНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ И РАДОСТ С ТВОЕТО ПРЕКРАСНО СЕМЕЙСТВО!БЪДИ ЗДРАВА! Hug

# 51
Дианче, честит рожден ден! Желая ти да си здрава и много обичана от твоите мъже!

Дианче, щом не сте на диета, може да замениш триците с малко брашно. Че с трици се разпадат по-лесно. И можеш да ги панираш и да ги пържиш, вместо да ги печеш. Но според мен печени са по-вкусни. Не е някаква особена технология, няма да стане като с ориза, гарантирам  Mr. Green
Надявам ес пръста да те отпусне за довечера, но сандали и чорапи не е лоша идея. Горкичката ти. На мен много ми прилошава не от болката, а от вида на раната, случвало се е да ми призлява при вида на моята си кръв.

Арабела, количката има само едно положение - на 112 градуса. Според мен не става за спане.

Скреч, Наньо е Дани. Иво го кръсти така, когато още не можеше да говори добре. А ние решихме, че много му отива (той тогава постоянно спеше миличкия, къде отлетя това хубаво време, еххххх, само да спи и да яде и гласът му да не се чува) и вкъщи така си го наричаме.
За другия ти въпрос - аз си имам детегледачка на половин ден. Но когато Иво тръгне на градина, докато приемат и Дани, ще си го гледам аз. По принцип е трудно да се довериш на непознат човек и да си оставиш детето за цял ден, но от друга страна за повечето хора, които имат детегледачки, са доволни от тях. Като си намериш някой, питай за телефон на предишните работодатели, за да говориш с тях и да чуеш от какво са доволни / недоволни. Това е най-добрият критерий.

Сладурка, понякога, преди да се разболеят, децата се вкисват. Тъй като едва ли около Ивчето има някакви големи промени, много е възможно да е това, или зъб, или да е яла нещо, което да не й е понесло, дрешката да й е била неудобна, дупето да е подсечено... Причините за емоционалното вкисване обикновено са чисто физически.

За посягането - аз умея да гледам много възмутено, а Дани е много чувствителен и ревва под укорителния ми поглед. Чак се налага д аму се извинявам, че ме е ударил или оскубал  ooooh! Но не се случва често. Обикновено го прави или защото е ядосан, или изащото иска да види как ще реагирам (ще кажа ли ох, ще се засмея ли или какво). Това е временно явление, просто гледаш възмутено и обясняваш, че така не се прави. Няма да разбере думите, но ако изнесеш дълга възмутена тирада и гледаш обидено, обикновено схващат че поведението е асоциално и не се поощрява. Има и едно но, разбира се. Никога не трябва да се удря на игра или пък един път да приемаш удара с усмивка и кикотене, а друг път - да се караш. Има само едно поведение, което е правилно и то е да не се удря по никакъв повод, даже и на игра. Нормално е обаче да се хлопват по главата с другите деца още дълги години наред, това е първично поведение и трудно се цивилизова, така да се каже.

Гале, не знам какво да ти кажа. Трудно е да намериш това, което търсиш, особено, ако не искаш да правиш компромис със себе си. Късмет  Hug

Таш, и аз ти желая късмет и да ти предложат добра заплата  Praynig

Софи, дано се притесняваш напразно! Но все пак наистина отиди възможно най-скоро да те прегледат, за да се успокоиш ти самата  Hug

Катюшче, излъгахте ли и Нинката най-накрая. Аз вече виждах Данката във въображението си как изкарва живота си в пълзене. Хвърляйки трапчинчести усмивки към мацките. Поглед изпод вежди в истинския смисъл на думата.  

Цеце, честит рожден ден на майка ти! Да е здрава и щастлива дълги години напред, за да се радва на внучетата си и дъщерите си!

# 52
Здравейте, рошли  Mr. Green!

Като четох Галето и Сладурка и се сетих да ви се похваля, че дед Мороз най-накрая ми донесе мечтаната комбинирана маша и сега...краси хола. Laughing Просто не знам за какво ми беше...онази вечер започнах да се правя и направо заспивах пред огледалото. Whistling Ама нищо, де, детето все някога ще порастне и майка му пак ще изглежда добре. Laughing

Тук деня започва прекрасно, пролетно, няма вятър, дано се задържи така.  bouquet

# 53
Честит Рожден Ден,Диана!Бъди силна и вярваща в себе си!Дарявай близките си с много любов,която те да ти връщат тъпкано!Късмет! Hug Heart Eyes bouquet

Момиченца,не се правя на недостъпна или нещо че не пиша-просто ме нагънаха задачите тия дни,с и стягам РД на Вяра и малко ми е тегаво.
Иначе сме добре,ще попиша повечко довечера.
Обичам ви всички Hug

# 54
ДИАНКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, РАДОСТ, УСМИВКИ И КЪСМЕТ, А ЗАЩО НЕ И ДЪЩЕРИЧКА  Wink!

ЦЕЦЕ, ДА Е ЖИВА И ЗДРАВЕ МАЙКА ТИ И ОЩЕ ДЪЪЪЛГИ ГОДИНИ ДА ВИ РАДВА, А ЖИВОТ И ЗДРАВЕ СЛЕД ВРЕМЕ ДА ПОМАГА НА ВАСЕТО ДА УЧИ ЗА СТУДЕНТСКИ ИЗПИТИ   bouquet

Таш, Дианка, мерси, че ми се обадихте  Hug   bouquet

Вкъщи сме добре, нашите гледат Лена. Ваксинирахме я в събота и сега съм по-спокойна. Аз по това време на годината имам повечко работа, а от понеделник започвам и да пътувам. Затова само ви чета по диагонал и не пиша  Embarassed Ще ви помоля когато пак организирате срещичка някой да ми дрънне едно тАлАфонче, че да не изпусна пицата   chef
Онази вечер баща ми ме посрещна на метрото с кучето, от някъде се появиха едни помияри, кучето скочи и баща ми - моя герой, вместо да го пусне да ги сдави го държи, съответно беше повлечен, съборен на земята и влачен 2-3 метра  ooooh! Резултата е палец подут като тиква  Confused снимаха го в Пирогов, няма счупване, но явно нещо е скъсал. Кажете някоя "бабешка" рецепта за подобен род наранявания. Аз му взех един гел от аптеката дано помогне.

Катюш, честити проходили краци. Все напред и нагоре!

Таш, да кажеш как е минало интервюто. Стискам палци  Peace
Вале, значи трябва да съм по-осторожна със стъклариите. Да нагушкаш малкия пакостник  Heart Eyes
Софи, и аз имам една бучка. Момичетата ми казаха мамолог и отидох. Оказа се някакво нещо, което ще си остане и не е проблем. Отиди все пак да те види доФтор, за да ти е по-спокойно  Hug

Много  Hug за всички ви!

# 55
ДесHug и  Heart Eyes

# 56
Медхен, компрес с риванол. Аз така си лекувах скъсано сухожилие, много облекчава и спада отока. Риванол на едни памук, отгоре здрава превръзка с бинт и така да стои едно денонощие поне.

# 57
Маминки ето клипчето от гостуването ни у Весето:

http://vbox7.com/play:16c531f1

А ето и малко снимки:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=333272&pid=10158889

МедхенHug

# 58
  • София
Привет  Simple Smile

Дианче Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве, щастие и любов!

Цеце, честит рожден ден и на майка ти! Да ти е жива и здрава още дълги години!

Софи, непременно отиди на лекар. Дано се притесняваш напразно, стискам ти палци. И аз трябва да отида профилактично, понеже майка ми я оперираха и казват, че имам наследствена обремененост, но чакам да приключа с кърменето и тогава.

Дес, като мине празника ще се отчетеш подобаващо и със снимков материал  Hug

Ели, тя Юлчето ти е писала за риванола, и аз това съм ползвала като си навехнах крака. Peace

Катюша, честити ви бързо ходещи крачета   bouquet

Дианче, честита ти награда  Simple Smile Да кажеш после каква е  Wink

Скреч, аз лично не бих си оставила детето на някоя друга майка, която не познавам, да го гледа. Ако е позната тогава може - зависи все пак и от майката де. Имам познати, които много уважавам, но не бих им поверила децата си  Peace Според мен по-добре на частна ясла, отколкото този вариант. Едните ни кумци до скоро си водеха детето в Люлин в една частна ясла и таксата беше 300 лв на месец, което е съвсем приемлива сума за целодневно гледане.

Сладурка, може зъбче да я мъчи, корем да я боли и затова да е кисела. А може просто да не и е ден. При възрастните как се случва да станем с дупето нагоре - и при децата е същото, само че не могат да ни кажат  Hug Търпение и повече усмивки  Hug Hug Hug А за шамарчетата по памперса - то това е за тове успокоение, тя нищо не е разбрала   Wink

Аз да ви се похваля вчера запазихме един семеен хотел в Павел баня и другата седмица ще ходим за 3 дни със семейството на брата на мъжа ми - те са с 3 деца - и лудницата ще е пълна. Таня сме я сложили по график да спи в една стая с братовчедите и те от сега плануват какво ще правят там  Mr. Green кой лаптоп да вземат и разни такива неща.
Та по този повод аз на 1 -ви няма да успея да дойда.

Сега мъжо отиде да носи на Стефан пробите в една лаборатория, че не остана време.

И вчера съм объркала купоните за кухнята - дала съм днешния, а сега си имам вчерашен. Та дано ми го приемат днес.

И мъжО ме изненада, че ми е взел нов телефон, т.е. поръчал го е и го чакам най-късно другата седмица - нокия N96.  Simple Smile

Днес имам поръчка от каката да и правя ориз с бутче и месо Mr. Green Mr. Green Mr. Green та ще готвя сега.
Приятен ден   bouquet

# 59
Момичета, утре ще тръгваме към Перник към 10 сутринта. Обещават времето да не е дъждовно. Ако някой друг ще ходи на кукерите утре и ми няма телефона, пращам го на лични. Ще се радвам много да се видим там  Hug

Общи условия

Активация на акаунт