Сънено, по пижамка, още с гуреливи очички, едвам говори, а ми носи цветенце и ми пожелава "мамо, аз много те обичам, честит ден ден"
. 

В мен си е проблема, че съм малко по-....емоционална да го кажем 

И аз много се заразявам от тамоните теми, но съм мързел и бързо ми минава 
То се раздава безплатно в детските клубве и магазини. В моловете сигурно го има...не знам. Искам да видя какво са публикували, как е оформено, другите участници и т.н.
Сега го гледам Павката, като един млад момък- колежанин 

Но не се случва често. Обикновено го прави или защото е ядосан, или изащото иска да види как ще реагирам (ще кажа ли ох, ще се засмея ли или какво). Това е временно явление, просто гледаш възмутено и обясняваш, че така не се прави. Няма да разбере думите, но ако изнесеш дълга възмутена тирада и гледаш обидено, обикновено схващат че поведението е асоциално и не се поощрява. Има и едно но, разбира се. Никога не трябва да се удря на игра или пък един път да приемаш удара с усмивка и кикотене, а друг път - да се караш. Има само едно поведение, което е правилно и то е да не се удря по никакъв повод, даже и на игра. Нормално е обаче да се хлопват по главата с другите деца още дълги години наред, това е първично поведение и трудно се цивилизова, така да се каже.

Ама нищо, де, детето все някога ще порастне и майка му пак ще изглежда добре.
!

Резултата е палец подут като тиква 

за всички ви!

Да кажеш после каква е 
Според мен по-добре на частна ясла, отколкото този вариант. Едните ни кумци до скоро си водеха детето в Люлин в една частна ясла и таксата беше 300 лв на месец, което е съвсем приемлива сума за целодневно гледане.
Търпение и повече усмивки
А за шамарчетата по памперса - то това е за тове успокоение, тя нищо не е разбрала 

Препоръчани теми