Малки,сладки бърборанчета са НОЕМВРИЙСКИТЕ ни калпазанчета

• 14 722
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Дианче
Пожелавам Ти, да си най-щастливата жена днес, защото го заслужаваш!
Бъди жива и здрава, радвай се на осъществените си мечти, само напред и нагоре!

baloni happy bd baloni

За майката на Цецето!
Весел празник в къщи, здраве и радост на жената днес!

Роси - децата са много сладки, радвам се на срещичката ви.
Скреч - аз ако ми допадне жената с друго дете бих се съгласила на такъв вариант.Но като ми дойде на главата мога да кажа със сигурност, сега смятам така.
Юле, това което си писала за Дани,  с укорителния поглед, все едно аз съм го написала или съм ти диктувала. НИки много добре знае, че като го направи е нещо лошо или неправилно. Гледам го точно като освирепял бик пред червено наметало Simple Smile Twisted Evil А той леко се разсейва и не смее да ме погледне, псоле му кажа че това не се прави, естетсвено че не ме разбира, но по интонацията ми разбира намека. Като се ядоса е много буен, незнайно защо вчера след ДК с еприбираме, точно влиза количката в асансьора и това дете полудя, започна да пищи и да се гърчи, аз буквално се побърках, помислих че съм му затиснала нещо с вратата на асансьора. Извадих го от количката оставих го в коридора, докато оправя количката и багажа, а той на земята с евъргаляше и правеше сценки, удряше си главата в ламината и се въртеше като брейкър, това НИКОГА е е правено, изобщо не проумях какво се случи за 30-40 мин, това дете не спря да се дере и да хълца, Боже ми - викам си какво направих бе, че така се побърка, и до сег ане разбрах. Едва съм го успокоила, гушках го , виках " НИки, Ники, НИки , мама е тук, спокойно, галех го по главичката успокоявах го, НЕ!Измих му лицето с вода, опитах с еда го забаламосам, не се получи,... ooooh! Rolling Eyes, абе кофти ми стана, за малко да ревна от безсилие какво да го правя.Много ме е страх като незнам какво да предприема. Embarassed
Зита - надявам се скоро да съм на линия миличка  Hug
Лучи - овесените кексчета стават още по-вкусни със стафиди и повече кис.мляко от 3.с.л. на ТАш,,,, стават по-меки и вкусни, сег апак си направих, супер станаха/
Жу - честита ви изненад, телефонче и почивка, дано да е почивка де .Весело изкарване.
Ели - поздрави героя си от мен, какво ли не правят бащите, а? Липсваше ми   bouquet Heart Eyes
Сладурче - Ники също е кисел от 2 дни, но аз вече спрях да търся причината, замислям се ч екакто на мен не всеки ден ми е гот, така и на него, я му е изневерило гаджето, я го сърби, пък не може да се почеше Simple Smile хахаххаха, това в кръга на майтапа де. Периоди са....

# 61

Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
newsm59Дианка, честит рожден ден! Желая ти много здраве, много щастие и много обич! Хубав празник днес! newsm51 newsm51 newsm51

Цеце, честита ти рожденничка! Много здраве и много хубави моменти пожелавам на твоята маминкаsmile3525 smile3525 smile3525 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 62
  • София
Дианче, да си жива и здрава мила! Честит роджден ден! Много щастие и много любов да ти носят прекрасните мъже около теб.  Е може и една принцеса.....  Wink

Цеце, всичко най-хубаво и на твоята майка! Честит Рожден Ден!

Роси, страхотни сте. Нооо, теб те няма бе душа,  що така?  HugПозволих си да погледна новогодишните снимки. Невероятно семейство имаш  Peace. Просто е една приказка. От всички снимки лъха хармония и любов, семеен уют. А малката бузанка в черното яке е направо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 63
  • София
Момичета, трогнахте ме  Heart Eyes Благодаря за пожеланията за милата ми майчица. Дано да ми е жива и здрава още много години!

Дианче, честит рожден ден!
Пожелавам ти да си много, много здрава, за да се радваш пълноценно на прекрасното си семейство и невероятните си дечица! Бъди все такава всеотдайна и грижовна майка, пример за много от нас, но не се лишавай и от миговете, които можеш да подариш само на себе си!
Бъди щастлива! И весел празник!

Аз днес подарих на майка ми зюмбюл в саксия, нищо, че е зима, все пак е предвестник на пролетта. Пожелавам ти много пролетно настроение, а днешният ти ден да ухае само на цветя и любов!

Аз ще се опитам да подремна половин час, докато Мими е с Василия за кухнята, и после ще запрятам ръкави. Ние утре ще правим РД-то, че днес няма да сме в пълен състав, но все пак ще се отчетем и днес.

После ще ви чета подробно. Хубав ден на всички!

# 64
Дианка, Честит Рожден Ден! Много здраве, любов, късмет и хубави емоции!
Цеце, Честит Празник и на твоята майчица! Да ти е жива и здрава!

За Дианка:                                                               Цеце, за твоята майчица:

Скреч аз мисля, че е доста добър този вариант. Някаква алтернатива на яслата, но хем в домашни условия, хем само 2 дечица няма да си прехвърлят толкова често болести. Аз преди време говорих с две майки(тук във форума имаше обява), които гледаха 4-5 деца, но нямаше места. Най-вече се бях навила аз да взема още едно детенце, но не ми стигна кураж-голяма отговорност е, а мен ме притесняваше как ще ги извеждам навън с една количка (то май това е най-малкото, за което трябваше да се тревожа). Има доста такива обяви на мами, които предлагат грижа за още едно детенце,  но май все още майките не са много отворени към това. Билба търсеше (дано няма нищо против, че казвам), но поне в началото никой не и се беше обаждал, незнам дали успя да си намери детенце. Според мен да оставиш детето на непозната майка е също толкова рисково колкото и на детегледачка, дори мисля че по-малко. А ти искаш да вземеш още едно детенце или да оставиш Митко за гледане на някой?
Жу радвам се, че вече сте уредили почивката Grinning
Роси започвам да рзглеждам снимки Grinning
Madchen радвам се, че писа. Много целувки на Лена Heart Eyes И бързо да минава палеца на баща ти.
Софи ходи ли на лекар?

Приятен ден милички Heart Eyes!

# 65
  • от Луната
Дианче, ЧРД! Пожелавам ти много здраве и щастие!

Цеце, ЧРД и на майка ти, нека е жива и здрава още дълги години и правнуци да дочака

Юлче, значи така идваш в Пк и не си казала. Ако имате време може и да се видим. Да се запозная и аз с някои от вас Mr. Green. Ако нямаш против ще ти пратя тела си на лични

Медхен, за пръста 50 на 50 реванол и обезболяващ спирт и се прави компрес
Чао от мен, че гадинче досажда и се сърди Mr. Green

# 66
Честит рожден ден Дианче! Пожелавам ти да се чувстваш щастлива и обичана и всички най-хубави неща!

Цеце това е за майчицата ти Hug

# 67
Честит рожден ден, Дианче! Желая ти много здраве, много щастие, любов и сбъднати мечти!   Tada

Цеце, да е жива и здрава дълги години и твоята майка! Да я радвате и да я правите щастлива с внуци, успехи и въобще с присъствието си до нея!   bouquet

Ние днес сме без Еличка, оставихме я да погостува на баба. Тръгваме по разни ангажименти и после по едно кафе ще отразим, така че, до довечера. 

# 68
  • Варна
Честит Рожден Ден Дианче!
Желая ти много здраве, да бъдеш все така очарователна и мила, и обичана и глезена от мъжете ти! И присъединявам се към пожеланието на Медхен - защо не и дъщеричка!!

Цеце, да поздравиш майка си от нас. Пожелай й много здраве и още дълги години да ви се радва! А защо не и още някое внуче !

Леле, аз излязох да платя сметките, а оставих 200 лв. в магазина, естествено за Влади.  ooooh!
Аман от тия намаления, чувстваш се длъжен да купиш.  Crossing Arms А ме чакат поне още два магазина, където няма начин да не оставя и там лев. Поне едното е голяма покупка - чувалче за количка, да ме тупат по главата за кога го купувам ама ....  smile3538 Беше намалено с 50 лв. как да не го купя - краста. Поне е за моята марка количка и се използвало до 3г. - стига да седи в количката до 3 години де  Grinning

Катюш - честито ви прохождане.  Heart Eyes

Роси, Весе - много са сладки малките принцеси. Я как се разбират, не видях да се неразбирателство. Що така ги набедихте  Wink

Жу къде е тази детска ясла за 300 лв. При нас от 450 нагоре почват smile3515 Градините де. Да не говорим че частни детски ясли няма. Ако е за толкова пари хич няма да се замисля, направо си давам детето. Е, ако съм на зор де. Пък и нали сега държавата плащала по 150 лв помощ ли беше  newsm78 на родители чиито деца не са успели да ги запишат в държавна градина, а ходят на частна.  Simple Smile

Дита това да не е онази маша на Браун че и аз съм и хвърлила око  Mr. Green

Юлче, весело да си изкарате в Перник. Днес даваха репортаж от там, с кукерите. Интересно беше. Ще стискаме палци да не вали. А и Наньо да не вземе да се оплаши, ей  Naughty По далечко от шумотевицата да седите.

Ей Дес като видя оная нахилена физиономийка от аватара ти , на пътника от задната седалка, направо ми оправя деня. Че и ме питат що съм се хилела  Mr. Green

Таш, Медхен, радвам се че се появихте.  Hug
Арабела, тъкмо и тебе щях да те пиша към бегалите  Wink А ето те пак.

Лек ден ви пожелавам  Heart Eyes

# 69
Като четох за машата на Дита се сетих,че ще си купувам преса за коса-Гале каква оферта ще ми направиш? Mr. Green

# 70
Взех си час при мамолог,за четвъртък 14:30  Whistling Благодаря на всички ви за подкрепата  Heart Eyes

# 71
Дианче, Честит рожден ден!

Бъди, жива и здрава и все така позитивна, добра и усмихната жена и приятел! Пожелавам ти низ от спиращи дъха от щастие моменти и приятни емоции с любимите ти хора.

Специално за теб:

Честит рожден ден и на невероятната баба на Василия!
Цеце, да ти е жива и здрава майчицата и още дълги години да ви радва!

# 72
Да взема и да се отчета, стига съм ви чела само и после беж да ме няма. Ама пусто все не остава време от хиляди задачи.

Ние сме добре - живи и здрави. Наско вчера, чинно беше заведен на консултация и резултата е - бита ваксина с голямо закъснение и 10.800кг. и 80см. Това е за протокола! Laughing

Сладурче, и аз като Дита си взех маша/комбинирана/ на Филипс обаче, и се оказа, че в нея има и два варианта на преса. Едната страна е за изправяне /гладка/, а като се обърнат приставките се получава преса на вълни, но не от тези дето ставаш на хармоника в главата, а на по едри чупки. Ама и аз как го обясних, дано да се сетиш... Rolling Eyes

Софи, не се притеснявай, моля те! Hug От притеснения само повече ядове на организма и здравето да си докараш. Искам да те успокоя, че преди известно време и аз имах въпросната бучка. Оказа се, след прегледа на мамограф, че е мастопатия/струпване на мастни образувания/, които впоследствие са премахват от самосебе си. Така, че смело напред и не се тревожи. Всичко ще е наред! Peace

Вале, честити ти покупки от намаленията! Сега, наистина е изключително изкушаващо да се харчат безрасъдно пари.
По този повод, искам специално да изкажа НАЙ-ГОЛАМАТА си БЛАГОДАРНОСТ на РОСИ! Страхотна си, миличка, за пореден път го казвам. Помогна ми и аз да изхарча някое и друго евро в Ла редута и беше така любезна да ми изтърпи тъпите въпроси, две поредни вечери. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Жу, честити придобивки - и телефони и приятни почивки!  Peace

За сега толкова, после пак....

# 73
[
Юлче, значи така идваш в Пк и не си казала. Ако имате време може и да се видим. Да се запозная и аз с някои от вас Mr. Green. Ако нямаш против ще ти пратя тела си на лични

Ами пращай де. Освен това казах още преди няколк одни, даже по тоя въпрос обсъдихме със Скреч моралните нрави на англичаните в средновековието та до  днес  Mr. Green

# 74
Днес Христо става на 7! Почерпете се за наше здраве!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312360 

Общи условия

Активация на акаунт