Пожелавам Ти, да си най-щастливата жена днес, защото го заслужаваш!
Бъди жива и здрава, радвай се на осъществените си мечти, само напред и нагоре!

Роси - децата са много сладки, радвам се на срещичката ви.
Скреч - аз ако ми допадне жената с друго дете бих се съгласила на такъв вариант.Но като ми дойде на главата мога да кажа със сигурност, сега смятам така.
Юле, това което си писала за Дани, с укорителния поглед, все едно аз съм го написала или съм ти диктувала. НИки много добре знае, че като го направи е нещо лошо или неправилно. Гледам го точно като освирепял бик пред червено наметало
Зита - надявам се скоро да съм на линия миличка

Лучи - овесените кексчета стават още по-вкусни със стафиди и повече кис.мляко от 3.с.л. на ТАш,,,, стават по-меки и вкусни, сег апак си направих, супер станаха/
Жу - честита ви изненад, телефонче и почивка, дано да е почивка де .Весело изкарване.
Ели - поздрави героя си от мен, какво ли не правят бащите, а? Липсваше ми

Сладурче - Ники също е кисел от 2 дни, но аз вече спрях да търся причината, замислям се ч екакто на мен не всеки ден ми е гот, така и на него, я му е изневерило гаджето, я го сърби, пък не може да се почеше
хахаххаха, това в кръга на майтапа де. Периоди са....

. Просто е една приказка. От всички снимки лъха хармония и любов, семеен уют. А малката бузанка в черното яке е направо 

А ме чакат поне още два магазина, където няма начин да не оставя и там лев. Поне едното е голяма покупка - чувалче за количка, да ме тупат по главата за кога го купувам ама ....
Беше намалено с 50 лв. как да не го купя - краста. Поне е за моята марка количка и се използвало до 3г. - стига да седи в количката до 3 години де
Градините де. Да не говорим че частни детски ясли няма. Ако е за толкова пари хич няма да се замисля, направо си давам детето. Е, ако съм на зор де. Пък и нали сега държавата плащала по 150 лв помощ ли беше
на родители чиито деца не са успели да ги запишат в държавна градина, а ходят на частна.
По далечко от шумотевицата да седите.
Благодаря на всички ви за подкрепата