Косата ми е дълга, но не е гъста и черна.
Най-добре се разбирам със скорпионите, мразя раците- противно на писанията.
Не закъснявам никога, предпочитам аз да чакам. Покривам се с месеци понякога, често не ми с излиза в последния момент, ако не е важно за мен.
Меня си настроенията. Обичам поезията, пиша стихове. Свирила съм на акордеон и синтезатор, излизала съм на сцена.
Абе май нищо ново и по-различно от описаното до тук не казвам. Типична рибка съм.
Шестото ми чувство е развито силно до необяснимост чак.
Освен еднаквата зодия, гледм имам и доста адашки- казвам се Светлана. А и познавам още една Светлана, родена на моята дата. Ха-ха, сега възниква въпросът Светла/ Светлана ли е най-разпространеното име за рибките?

За протокола- родена съм на 25.02
Сестра ми също е Риби- на 6.03, малкият ми син и той- на 2.03.

, родена съм 1977г.? 
И аз се правя ,че съм се уплела ,те се радват ,че са хванали косатка ...а и при най-малката дупка в мрежата-изплувам
за всички рибки
имам вид на много кротка и хрисима,наивна.обаче под всичко това крия страхотни инстинкти,големи зъби и нокти ,готова да захапя и одера ако ме застрашават.лесно не можеш да ме излъжеш,надушвам от далече!за момента може да си замълча ако нещо не ми е по вкуса ,но няма да пропусна удобен момент да си го кажа или да те порежа.а кажете каква риба съм?
.

да добавя, че майка ми ме определя като пираня, а на мен ми се иска да съм нещо средно между акула и делфин