С новички мъници се попълват ФЕВРУАРСКИТЕ редици

• 13 070
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
оо,мами,имам един въпрос,отиваме на един много важен рожден ден и реших да си купя бремелинска рокля,та искам да ви питам за съвет,защото не мога да реша
1) http://www.target.com/Liz-Lange-Target-Sleeveless-Ponte/dp/B001A … ABlack&page=1
2) http://www.target.com/Liz-Lange-Target-Taffeta-Colorblock/dp/B00 … ABlack&page=1
3) http://www.target.com/Liz-Lange-Target-Special-Occasion/dp/B001G … ABlack&page=1
4) http://www.motherhood.com/images/CloseUp/8102cu.jpg
5) http://www.mimimaternity.com/images/CloseUp/5584cu.jpg
моля,помогнете ми,разчитам на вас Hug Hug Hug

# 91
Тифани, всички модели изглеждат добре, на мен ми се виждат много очарователни - 3. и 4., а и 2. също. Подчертават повече женствеността на бременната жена preggo Модел 3. е много секси  Wink С такава рокля ако решиш да съблазниш половинката си, определено ще бъде ефективно, неависимо от голямото коремче  Laughing
Все пак ти може да решиш най-добре като оставиш интуицията си в теб да избере Simple Smile

Аз като цяло много харесвам роклите за бременни, хем са много удобни, хем може жената да изглежда много чаровно и женствено с голямото коремче. Но за съжаление сега през зимния сезон в студеното време рокличките не са много подходящи.

# 92
нежно цвете мерси за бързия отгоров Hugи на мен всичките много ми харесват а вие тук не за първи път все хубави работи ме съветвате,затова и реших към вас да се обърна.Тук нямаме проблем със зимния сезон,защото е горе долу 25 градуса.Но иначе аз реших да заложа на така нашумялата малка черна рокля,хем да ми прави коремчето по-малко GrinningТова за рокля номер 3 бая ми хареса,ще го имам предвид независимо дали отида с тази рокля на рождения ден Mr. Green
Имам време да реша до другиден тъй че мамчета,чакам вашите съвети Hug

# 93
Маминки,стискайте ми палци.Утре ми е секциото рано сутринта.Ниа мед - Д-р Христов

# 94
Маминки,стискайте ми палци.Утре ми е секциото рано сутринта.Ниа мед - Д-р Христов

Hug Peace Всичко ще е наред и ще мине бързо и лесно, не се притеснявай   bouquet И да се похвалиш

# 95
mmtomova пожелавам ти леко и безпроблемно раждане и бързо възстановяване

Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 96
Здравеите момичета искам да ви съобща че на 16 01 2009г. родих момченце 4320гр.53см.секцио термин 05.02.2009г.Днес ни исписаха от болницата  и макарче много се измъчих все пак съм много щастлива Hug Heart Eyes newsm30

# 97
Зравейте мамички   bouquet
Не съм ви прочела, но минавам само да се отчета - днес бях при док. Момата е станала към 3 кг, но плацентата ми е почнала да старее, което означава че ще се раждаме. Имам си и дата за секциото, така че моля да ме запишете на първа страничка - 30.01 - планово секцио, АГ - Варна, д-р Георгиев . Спекох се от всякъде като ми каза, но после си казах, че най-накрая трябва да се сложи край на всичко това, просто вече не издържам, много ми тежи и опъва.
Ами това е от мен за сега, отивам да ви чета
От мен Лека вечер!!!   bouquet

Еха, имаме си ново бебчеее!
remira, да ти е живо и здраво детенцето, голям сладур е   bouquet

# 98

Имаш стиснати палци и от мен Peace

Фоксунке, наистина си герой, сега гледам, че мартенки имат близначета /да са им живи и здрави, мънички са, но дано бързо да наваксат/  а ти още стискаш, бравос Hug

Ухаааааа, още едно бебоче си имаме, Ремира, как се казва малкият сладур?/той хич не е малък всъщност Mr. Green/

Да ви е честит и само радост да ви носи  bouquet

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 23:36 от daya9

# 99
mmtomova -успех да мине всичко леко Praynig

# 100
малкия се казва Иво като тати

# 101
remira, да ви е жив и здрав големия сладур.   newsm51

На mmtomova и Дорабела искам да пожелая успех утре. Стискам палци всички да мине по вода и по обяд вече да си гушкате сладките бебоци. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

krasikoko, ти днес по кое време беше в Окръжна? Имам странното чувство, че може и да сме се засекли. Аз бях там от 11:30 до към 15.  Hug Сега отивам да те видя на снимките, че хич не съм физиономист.

P.S. Краси, теб не те видях по снимките, но за сметка на това зърнах малката сладурана на Гея. Аз все си мисля, че като се родят са червени, смачкани и грозноватички... пък тя каква красавица е. пу-пу, ще разбива мъжки сърца след време. Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 23:58 от blueberrygirl

# 102
Благодаря момичета за подкрепата.Ремира,честита ти рожба!Много е сладък този Иво.Да ви е жив и здрав и много да ви радва!

# 103
Remira, ПОЗДРАВЛЕНИЯ !!! ЧЕСТИТО БЕБЧЕ
Пожелавам ти да расте здраво, силно  и спокойно детенце и да изпълва дома ви с много радости и щастливи весели моменти!!!

Голям юнак се е родил, Браво, Браво
  bouquet

Много късмет и успех и на mmotova  за утре!!!

# 104
mmtomova  Peace  Praynig - Най-добрият избор за Стара Загора  Peace
remira Честито - да ви е жив и здрав   bouquet пу, пу...
Дорабела fingerscrossed
Сега видях, че мартенки и те повели хорото  Shocked да са им живички и здрави... А ние още стискаме кълки  smile3555
Лека и спокойна  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт