С новички мъници се попълват ФЕВРУАРСКИТЕ редици

• 13 065
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Честита бебка Раличка на мама Дорабела!

# 196

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА РАЛИЦА НА МАМА ДОРАБЕЛА!
Да расте здраво, послушно и щастливо дете!

# 197
iaae благодаря и на теб за рецептата.Изглежда ми вкусно и мисля,че мъжа ми ще я хареса Mr. Green Само че нямам нито мляко,нито сметана в момента,та ще се наложи да прибягам до магазина Mr. Green
Актуализирах първа страничка...Ама много хубава става така със снимчиците...Чак не мога да й се нагледам Heart Eyes

# 198
  • София
Eх, момичета, какви страхотни новини Simple Smile

Честит Иво на Ремира и Ралица на Дорабела /аз лично страшно много се радвам, че така сте я кръстили Wink/

newsm59 на инесита - скоро и подаръка ще се появи Simple Smile

Тониии, първите ви дни заедно с Криско звучат страхотно... Много да го нагушкаш и от лелите от форума Simple Smile

Чакаме новинки от ммтомова - вярвам че всичко е било лесно и успешно!!!

красикоко
, очаквам с нетърпение какво бебоче криеш всъщност Simple Smile

Днес лекцията беше за къпането, след малко ще се опитам да я синтезирам /заедно с последните 2/
И да ви кажа - денят на отворените врати в Т.К. е на 30-ти януари Simple Smile Така че ако някоя мама ражда нормално около 13ч. , очаквайте тумба зяпачи...

Много   bouquetи  Hugна всички Simple Smile

П.П. за рецептата за пелмените - моля напишете я за всички, за да се пробвам и аз.
На милото майка му е рускиня и надали ще мога да се меря с нея, но поне мога да опитам...
Иначе и той има една рецепта тук... ако я намеря преди да се върне, ще я препиша и нея Wink

# 199
И аз се опитах да прибягам до пазара(бавно и спокойно влачене )за плодове ,но още на 20 метър ми се втвърди корема и доста ме натискаше долу в слабините и едва стигнах до най-близкия магазин,а така се бях надъхала за една малка разходчица,но ми се размина.Лисичка,внимавай с прибежките  Mr. Green
Май повече няма се цепя от колектива и никакъв кекс вече  Naughty

# 200
И аз се опитах да прибягам до пазара(бавно и спокойно влачене )за плодове ,но още на 20 метър ми се втвърди корема и доста ме натискаше долу в слабините и едва стигнах до най-близкия магазин,а така се бях надъхала за една малка разходчица,но ми се размина.Лисичка,внимавай с прибежките  Mr. Green
Май повече няма се цепя от колектива и никакъв кекс вече  Naughty
Ох,ти пък с големия корем дето не ти се вижда.... ooooh! Не се притеснявай,душа,най-много да си правим компания в Окръжна hahaha

# 201
Здравейте!
Честита дъщеря на мама Дорабела!
Колко е вълнуващо да се ражда всеки ден по едно бебче!
Скоро ще почнат и по 2-3...

Момичета, да ви попитам: Някоя от вас ще запазва ли стволови клетки от пъпната връв?
Ние се решихме в последния момент и днес ще подписваме договора.
Струва ми се разумно - ние го мислим така: ще ни струва 1800Е за 18 години. Не повече от една застраховка живот...но ако един ден се наложи може да помогнат.
Интересно ми е да чуя и вашето мнение!

# 202
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ДОРАБЕЛА!

Толо, в Тина Киркова ще раждам.Сигурно ще се видим с Малката бухтичка, аз съм след нея.

# 203
E, и аз да се разпиша днес! От сутринта обикалям насам, натам по улиците, случайно да не се задържа вкъщи Laughing!
Много хубави новинки се разнасят тук! Освен да започваме с честитките!

Инесита bdbaloni! Скоро да си гушкаш най - сладкият подарък!

Честито мъжленце на мама Ремира! Много да ви радва!

Честита малка принцеска на мама Дорабела! Да порастне красива госпожица и много да ви радва!

Бързо възстановяване на мамите! Two Hearts

Тони, много се радвам, че се гушите тримката заедно! Плаче ли много малкият сладур или е кротушка? Айде едно гуш и от нас!

love001  love001  love001Цунки на всички!!!  love001  love001  love001

# 204
ДА НИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ПРИНЦЕСКА РАЛИЧКА И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА   bouquet  bouquet

v.pluemper, не сме мислили за това  Thinking

Фокси, можеш и в гюведжета с праз лук да ги забъркаш. Овалваш ги в малко брашно и задушаваш с лук (аз предпочитам с много праз лук) чесън, морков, домати, малко червен пипер, сирене (пушено, саламурено или кашкавал). Подправките са сол, черен пипер и чубрица. След това разпределяш в глинени гюведжета и печеш 1 час. Ако доматите са ти от пюре и ти се вижда много гъсто - можеш малко водичка или разтворено бульонче да добавиш, за да си има сосче.    

# 205
Честита дъщеричка Ралица на мама Дорабела,да е жива и здрава и радост на мама и тати!
Здравейте!
Честита дъщеря на мама Дорабела!
Колко е вълнуващо да се ражда всеки ден по едно бебче!
Скоро ще почнат и по 2-3...

Момичета, да ви попитам: Някоя от вас ще запазва ли стволови клетки от пъпната връв?
Ние се решихме в последния момент и днес ще подписваме договора.
Струва ми се разумно - ние го мислим така: ще ни струва 1800Е за 18 години. Не повече от една застраховка живот...но ако един ден се наложи може да помогнат.
Интересно ми е да чуя и вашето мнение!
v.pluemper  аз също много се бях навила на това,но моят лекар ме посъветва по добре да даря стволови клетки а не да давам толкова пари...не знам но той каза че има много малко случай в който е използван замразен материал за лечение.....не знам доколко е така..но това ми каза.Ние ще дарим стволовите клетки.Но ако вие вече сте си решили то няма да навреди..дано не се налага да ги ползвате Hug

# 206
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИНЕСИТА! МНОГО ЗДРАВЕ„ КЪСМЕТ, ЛЮБОВ, СБЪДНАТИ МЕЧТИ, ЛЕКО РАЖДАНЕ!  bouquet

Честита дъщеричка Рали на Дорабела,да расте здрава ,послушна и красива като цветето, а на мама бързо възстановяване newsm30 newsm51

Тифани стискам палци всичко да е наред fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Фокси страхотна първа страничка Heart Eyes

Тони много се радвам за вас тримката Hug

# 207
ЧЕСТИТА РАЛИЧКА НА ДОРАБЕЛА !

Мами,все забравям да ви кажа един куриоз...Нали помните как убеждавахме Марина(Дорабела),че зълва й говори небивалици и името "Ралица" произхожда от цветето,а не от "рало"..Е,понеже и ние сме решили отдавна да е това име,та преди няколко дни една приятелка по скайпа ми чете от една книга със стари тълкования,че името "Ралица" произлизало ....от "рала"-мн.ч. на рало... hahaha  Аз подскочих направо!Много смешно ми стана...

Досега все се чудя колко ми е хемоглобина,защото докторката все ми казва,че изследванията са наред и аз забравям да питам конкретно.Та от изследването от миналия петък се оказа,че съм отличничка с хемоглобин 129.. box

# 208
naiema преди около месец ми правиха микробиологията и тогава нямах нищо, при мен пъпчиците са далече от вагината и да ти кажа ми приличат на пъпчици не на брадавички,моята лекарка не ги погледна,преглежда ме тази,при която ще раждам,за кондиломи във влагалището не си спомням да е споменавала,аз толкова бях притеснена...
Не знам и аз вече какво да мисля,надявам се до понеделник да не родя и тогава пак ще се виждам с д-р Григорова,при която ще раждам и ще обсъдя с нея кой ще е най-добрия вариант за бебето-секцио или нормално раждане,нека тя да прецени.
А да те попитам,значи ти знаеш,че имаш херпес само от кръвната картина,макар че никога не ти се е появявал, правилно ли разбрах?
Мила,съпруга ми има генитален херпес,който от време на време му се активизира.И когато започнахме да правим изследвания за стерилитета направих и него.Оказа се,че имам положителна проба / то май няма как и иначе /,но пък никога не ми е избивал.Говорила съм с доктори и има две мнения - едните са категорични за секцио,а другите за нормално като следим да не избие херпеса.Ако се случи тогава спешно секцио.Но на мен нещо не ми се рискува!
Толо,чудесен хемоглобин  Peace Моя също е в норма,но само като хрупам желязото.
Между другото днес ме боли ухото,зъбите,леко и гърлото  Cry

Стиснати палци на Рися за утре Praynig

# 209
Хайде, здравейте и от нас.
ЧЕСТИТО МАЛКО-ГОЛЯМО МОМЧЕ НА МАМА РЕМИРА, ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ.ЧЕСТИТА РАЛИЧКА НА МАМА ДОРАБЕЛА !МНОГО ДА ВИ РАДВА.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИНЕСИТА!

ЛЕКО РАЖДАНЕ И ПРЕКРАСНО БЕБЧЕ.
За стволовите клетки-много би ми се искало, но не ни по възможностите, иначе е прекрасна възможност, подкрепям го с две ръце.
Тони, направо ще се разтопя от разказа ти, доста почакахте, за да сте тримата, сега просо се обичайте. Hug
Някой беше питал защо секцио-ами аз съм с конизация и док.каза, че няма вариянт за нормално раждане.
Преди малко си взех резултата от изсл.за сифилис (-), а ние май месец заради сватбата ни искаха и тъй като от доста време не сме кексили се бъзиках с мъжо, че ще го пратя и него и ако има нещо-дупе да му е яко  Laughing. Абе ние сме герой, ама и нашите мъже милите толкова време на сухо  Laughing.
Хубав ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт