Отговори
# 30
Е, сега вече сън няма да ме хване от любопитство какво точно се е случило там!  Crossing Arms
Много моля анонимната да уточни като как точно са се изпуснали и по колко пъти, също настоявам да знам какво са изпускали, че в контекста на форума "изпуснатото" в гащите може да е много рядко и миризливо понякога, освен че е зелено...  Whistling
Присъединявам се към Кака.
 Моля молбата ни да бъде удоволетворена.
 С уважение:/подпис/
 София
 22.01.2009г

# 31
Аз за друго се замислих - ние със семейни приятели просто си фиркаме, а гледай хората какво правят ...

Нали? И аз се почувствах леко прецакана...  Confused

# 32
  • София
Ох, много отдавна не се бях смяла така...

След като се почуствах леко прецакана поради скучния си живот, ме хвана любопитството. Присъединявам се към молещите за повече подробности от "изпускането" и предлагам да отидете на гости, а в неделя сутрин с нетърпение ще погледна форума за отзиви...

П.С.: Да не повтарям мнението на Шанел...  newsm10

# 33
Въх божке,жива да не бях Twisted Evil

Що не вземе нас някой така да ни покани?
 Сигур щото,ако сега влезем с Милото ще излеем водата от жикузито Crossing Arms

# 34
  • София
Да ви имам проблемите, Другарке!

Ако искате да се видите с хората - идете, ако не ви се ще - недейте, какво толкова. А и винаги можеш да кажеш, че си в цикъл и няма да се топиш в джакузито. Може пък да се напиете и да повторите изпълнението. А приятелката май е искала да се похвали. Аз  май бих си премълчала, ако съм толкова засрамена newsm78

# 35
Ние пък с мъжа ми се чудим, защо някоя двойка красиви шведи не ни поканят на такова джакузи, ама после все се сещаме - те от какъв зор ще ни искат нас.

Мъка, мъка Sad

# 36
Добре де, ако вземете да идете и не ви поканят в джакузито, няма ли да се почувствате леко прецакани. Другите са поканили, а пък вас не... Laughing

# 37
О, тогава ще четем друга тема - поканиха приятелката ми, а мен не!!!! С какво е повече тя от мен???????? 
#2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 38
О, тогава ще четем друга тема - поканиха приятелката ми, а мен не!!!! С какво е повече тя от мен???????? 
#2gunfire #2gunfire #2gunfire

Joy Joy Joy голям смях тука  Laughing  Laughing

# 39
  • София
Всичко, което е можело да се каже по темата, вече е казано...
Но ми се ще да следя какво става по нататък. Както и какво аджеба се е случило на приятелката ти там?  newsm78

# 40
И аз не разбирам авторката на темата за какво се е притеснила - отказваш поканата и толкоз. Никой за никой не е вързан и никому не е задължен. Ма чак пък корема да те стяга - да не си на изпит по висша математика или патоанатомия Rolling Eyes

# 41
Може да се притеснява жената, че от алкохола и подходящите обстоятелства може да се изпусне и тя и после срам, срам...

# 42
  • Лондон
Защо ми се струва,че притеснението на авторката идва от нейната нерешителност ,но също така и от , убедеността и  ,че мъжът и ще е съгласен ?

# 43
Тука стана като в приказката за циганина и баницата... Аз ви казвам, че няма пък да ги поканят в джакузито. Накрая всичките тия радини вълнения ще са напразно.  Laughing

# 44
Защо ми се струва,че притеснението на авторката идва от нейната нерешителност ,но също така и от , убедеността и  ,че мъжът и ще е съгласен ?

Леле ако е така, това вече е тема Tired

Общи условия

Активация на акаунт