Отговори
# 225
  • София
Слънчи, целувки на Лъчи и безаварийно ходене! Heart Eyes

Мирка  Hug

На всички  Hug

Отивам да оставя Криско в детски кът, че нямам сили дори да го нося ...

# 226
Габи  Hug
МИА - много са сладки децата на чаеното парти   Mr. Green
Мирка - леле, милата Ивана  Hug бързо да минават раните, колко ли сте се изплашили и двете  Hug
Слънчи - да ти е жива и здрава малката пешеходка  Hug

Стефчо си има ново зъбче, 7мо на брой  Mr. Green
Почва все повече и повече да бърбори - нови думи са ЕТО, Ето го, Дай. Но е започнал неистово да крещи, когато не му давам нещо, пробва се да се налага  ooooh! А аз нали добра душа, лесно се предавам, ама и тази истерия трудно се издържа. Пробвам да не му обръщам внимания, ама няма много ефект.
А какви танци праска, всяка мелодия е нов танц  hahaha
Ето го: http://lusesita.multiply.com/video/item/8  Mr. Green

# 227
Привет
Честито на днешните рожденнички Рая и Дара!
Болничките дечица и мами бързо да се оправят!
И ние минахме през невероятен екшън с баткото - 4 дни с температура над 39,5 и няма сваляне, направо го мариновахме детето от толкова много оцет (цели 2 бутилки  Shocked). Даже и брза помощ викахме при 40,5, но сега слава богу вече е добре и даже е на училище.
Като ще се броим да си кажа и аз тогава - гласувах и за 7 и за 8, защото няма значение деня, часа също. Иначе съм от Люлинската група.
Слънчи, честита пешеходка! И принца ти е много сладък!
Миа, и твоите кралски особи са страхотни! Чета аз в очакващи през септември една Миа и си викам - ето излових я мистериозната бременна, пък то не си била ти  Wink
Габи  Hug
Мирка, голям кошмар си изживяла
Люси, много сладък танцьор си имаш. И Никол танцува доста, много музикална го раздава.

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 15:55 от Nikitali

# 228
  • до една звездичка
Пак сме тук Wink Момата спи с лакирани нокти Flutter
МИА, чудни са ти дечицата Hug
Слънчи, честити ви краченца - леко и безаварийно пешеходстване Hug
За зъбчетата и ходенето - май сме далеч назад на опашката Tired Зъбчетата ни са само 2, а като я гледам как блажено си се отпуска и поляга на паяка, моята мома май се кани до училище да го ползва Tired Хич няма и намерение да тръгва Blush Не, че съм се разбързала, де Wink
Момичета, да ви питам - ползвате ли омекотител за пране на детските дрешки и какъв? Че откакто Стела се беше изринала (така и не разбрах от какво, всъщност), не смея, а ми се иска, сякаш Rolling Eyes
За диетопазенето - аз засега си задържам постигнатите - 25 от раждането и съм много щастлива от това. Защото има склонността да си ги връщам. Просто се тегля изключително често, и като видя, че съм наваксала някое килце, пак се ограничавам доста. Абе, до ген си е, казали са го хората. Как само завиждам на тези, които си хапват, без да им се лепи! Crossing Arms

# 229
  • София
Слънчи, честити ходещи крачета на Лъчи!!!

Луси, голям сладур е Стефчо!  Heart Eyes
Дега, да ти завиди човек на фигурата. То аз преди да забременея каквото и да хапнех хич и не ми се лепеше, ама сега ...

А омекотител все още не ползвам, но съм си харесала един на Фрош, та мисля да премина на него и за нашите дрехи.

За уменията - най-новото е да се качва на дивана, като за стъпалце използва колата си.  #Crazy Кога ли ще си разбие главата така не знам. Вече прави словосъчетания - преди няколко дни когато се нахрани започна да блъска лъжицата и да вика "няма папи". Все по-трудно се излиза с нея на глава. Като си науми нещо и край, опъва се като магаре на мост.  От сега нататък ще става интересно.

# 230
Радвам се, че е така пренаселено в темата...
Тъкмо да се възползвам и да ви помоля да стискате палци, че ми се обадиха от Нова Телевизия...  Shocked Shocked Shocked
Май ще идват да снимат заради малкото ми човече и фалшивите епикризи...  ooooh!
Ей, с мен сте, нали ?
 Shocked

# 231
Докато ви изчета и сте изписали темата за което се радвам HugДжуличка стискам ти палци  Peaceа за омекотителя ползвам един турски и съм доволна и накрая ЧЕСТИТО ХОДЕЩИ КРАЧЕТА НА ЛЪЧИ!  bouquet

# 232
забравих да кажа, че "англичаните" са големи сладури Laughing
а и принца с каляската си го бива Simple Smile

Мирка, случват се такива неща, падат децата... така растат, не се самообвинявай!

Джули, супер, с теб сме!

Чета аз в очакващи през септември една Миа и си викам - ето излових я мистериозната бременна, пък то не си била ти  Wink

е, те, това ме амбицира и за окло 3 минути намерих "тайнствената" януарка Wink ми че тя не пише при нас отдавна, даже я няма вече в списъка на 1 стр.

Габи, и от мен  Hug

# 233
  • София
Мирка....а ти ще ми загрозиш момата. Mr. Green
Ей ама ние пусто бетер от пазара го раздаваме с тия РД и общи срещи. Стига бе хора. Да ви събера у дома ама трябва първо да изхвърля мебелите иначе няма проблем. Laughing
Джулииии...мълчиш си. Нещо гузна съвест спрямо мъжо. Mr. Green  Rolling Eyes  Mr. Green Иначе за снимките, само така, трябва да се разчуе историята. Какви са тия епикризи, какви са тия 5 лева. #Cussing out Стискаме палци това да не остане като глас в пустиня. Praynig
МИА браво на твоите деца бе. Как са си седнали, моите и двамата да са направили дар-мадан единия ще обърне посудата (Косето), другия ще обърне масата. ooooh! Иначе за вкусотиите...ами чакай да ми дойде деня за сладки и ме покани. Mr. Green
А аз откакто съм родила съм...качила 4 кг.  Embarassed А къде са ми заветните 51 след Алекс.....просто мираж. НО само за сега. Peace
Ама това за пулс 140....моето сърце няма да издържи бе, аз със моя 60...направо.... #Crazy Я ми покажете крос тренажор, това да не е пътеката за бягане или греша? newsm78 Че тя много място заема ама един степер..дали върши работа. Rolling Eyes
Дега, кажи това -25 как постигна. То направо си е геройство. Hug Искам и аааааззззззз.  smile3514
За  пиенето, моя пие от кВот му дадеш. И биберон и мек накрайник, а напоследък ако някой пие от чаша голям вик голямо чудо докато не пие и той, ама как мляска....много е смешен.
А за омекотители мисля, че е рано но всеки си преценява. Зависи си от детето. Та да питам..вие гладите ли им още всички дрехи? Щото аз може и да нямам време да ошетам ама не оставям не огладен дреха на Косето, а на Алекс още му гладя бельото ама той нали ми е с дерматит. Rolling Eyes
Слънчи, честити ходещи крачета, хайде скоро и ние след вас. Hug
ЧАО...ЧАО!

# 234
Пипи или Шерлок Холмс, коя е януарката?
Габи, съжалявам мила!  Hug

# 235
Слънчи, честита ви пешеходка! newsm68 Смело да крачи в живота, само напред! Hug
Миа, страхотна чайна церемония! Hug Така е с кака в къщи, а пък ни е с батковците..... у нас само коли, камиони, писти......освен една формула 1  да си спретнат Явор и Рая. newsm01 Joy
Евито, разсмя ме вашия татко  Joy Ами не се става лесно майка, но и татко не се става лесно. hahaha Търпение трябва!
Ееееех, този танцьор Стефчо........голям сладур! Hug
Мирка, нацелувай малката ранена муцунка на Ивана.  love001 Не се кори, колкото и да искаме не можем да ги опазим децата от всичко. Hug

На всички болни дечица, скорошно възстановяване. Hug Рая все още покашля от време на време ooooh!....... докога ли ще продължи и аз не знам. Thinking  Дано не е като майка си. Мен като ме хване кашлица по 3-4 седмици кашлюкам. #2gunfire
Омекотител - ползвам Ленор Сензитив.........и за дрехите на Рая, и за нашите. Ама аз него си го ползвам още откакто Явор беше бебе. Най ми допада като мирис - по лек е. И други съм купувала, но много силно миришат и пак се връщам на Ленора.
Джулка, стискаме ти палци. И да кажеш после къде да ви гледаме и от колко часа. Hug

# 236
Пипи, кажи името ей така да знаем, и да приключваме вече! Whistling
Джули! Hug
dama, аз влязох да раждам 92кг. сега съм 63кг., но съм далеч от мечтаната фигура, то не е само кг., дупето ми виси, коремчето, ръцете - не се харесвам, но вече нямам време за гиманстика на този етап, когато Мърко спеше по 2 пъти на ден се офлянквах, а можеше сутрин да си правя по половин час всеки ден, ама сега вече ми е нвъзможно почти. BlushМисля, че кростренажор е това дето имитира каране на ски, ама не съм 100% сигурно и може би вече се изложих... Embarassed
За прането  - ами аз пера с Тео бебе той е 2 в 1, така че няма какво да му мисля, но ако искаш има Ленор Сенситив, може би е подходящ или въобще всички марки, на които има сенситив, обикновено са белите омекотители. Има и един израелски Сано Максима, много го хвалят , той е в доста голяма опаковка, но стига за много време.
Слънчи, честити ходещи краченца. Party

# 237
аз, между другото съм пропуснала предната мелодрама, тя май е била около празниците, когато нямах нет, само подмятанията след това чета и взе че ми стана любопитно Simple Smile ама айде да не започвам нова мелодрама - justgerry с бебе Гавраил, чака второ през юни.

дама, никога не съм гладила дрехи на Емо, които не са били измачкани.

# 238
  • София
Я като говорим и за ЛаРедут-а да питам аз компетентните майки. За малчовците кой размер поръчвате 81 или 86? newsm78
А за баткото като от 114 скача на 126  Rolling Eyes нещо голяма разликата. Ами той сега е 114. А обувките за децата, как им е номерацията, че това е деликатно така за обувките без да мериш. Ох, не знам.  ooooh! казвайте докато не е свършило намалението. Peace До кога е всъщност?

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 16:23 от dama

# 239
Аз пера и нашите и на Биби дрехите с Ариел и Силан омекотител, но и ги гладя задължително.
И какво сега настана тишина по въпроса за рожденния ден. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт