Отговори
# 240
  • на плажа
Аз пак съм чела-недочела.
 Габи,  Hug!

От самото начало ползвам омекотител - Силан сензитив.

Джулка, а дано най-накрая институциите се засрамят, а на вас и на другите във вашето положение, поне да се извинят, че то компенсации няма да видите, ама поне морално удоволетворение да има.

За килограмите - влязох да раждам 93-4кг. В момента съм 54. Не съм пазила диети, а спорт пък абсурд ( това е мръсна дума  Grinning) и продължавам да кърмя.

Никитали, предала си източната група? Нали живееше около Плиска или се бъркам?

# 241
  • на плажа
Я като говорим и за ЛаРедут-а да питам аз компетентните майки. За малчовците кой размер поръчвате 81 или 86? newsm78
А за баткото като от 114 скача на 126  Rolling Eyes нещо голяма разликата. Ами той сега е 114. Ох, не знам.  ooooh! казвайте докато не е свършило намалението. Peace До кога е всъщност?
Не съм от най-компетентните, ама аз лично за Мирко поръчвам 86 или 94, защото някои са умалени. Трябва да поглеждаш мненията, ако има такива де, и да се ориентираш. Намаленията са до 11.02, но гледам, че са започнали да вдигат цените вече  Crazy. А за баткото - би трябвало да има междинен номер, ама не винаги се изписва, ако не е наличен. Аз бих поръчала по-голямото, защото може да се подгъне и е ОК.

# 242
  • София
Пипи, има още една бременна сред нас, дето пише в темата, даже и днес се е разписала, но явно си има причина да не казва.
За гладенето - гладя само за фасон дрехите, които се мачкат. Все пак мома си отглеждам и не върви да ходи измачкана.

# 243
Я като говорим и за ЛаРедут-а да питам аз компетентните майки. За малчовците кой размер поръчвате 81 или 86? newsm78
А за баткото като от 114 скача на 126  Rolling Eyes нещо голяма разликата. Ами той сега е 114. Ох, не знам.  ooooh! казвайте докато не е свършило намалението. Peace До кога е всъщност?
Аз хич не съм от компетентните...........за първи път поръчах и тази седмица чакам вече колетчето с огромно нетърпение.......да видим дали съм уцелила размерите. За Рая поръчах летни дрешки размер 81 и една жилетка р.86 (за есента уж). За баткото ми е по притеснено, че поръчах р.114.......може и да са му малки. newsm78 Ще видим....ако е така ще ги продам пък. Crossing Arms

У нас всичко гладя 1ironing.....като ми е толкоз акъла. Сама си се ядосвам понякога #Cussing out, но пак го правя. Свикнала съм......и така.

Хайде пак почнаха мистериите около бременната мама. Joy Joy Joy

# 244
  • на плажа
Пипи, има още една бременна сред нас, дето пише в темата, даже и днес се е разписала, но явно си има причина да не казва.
Стига де! Пак ни вкара в сериал  Sunglasses.

Спирам вече за днес да пиша( или поне засега) и се захващам с домашната работа.

# 245
ИраМира, живеехме до Плиска до 1 декември, а сега сме съседки с Тедсан.
Мирка 76, ти пак разбуни духовете! Но сега май ще е по-лесно да я изловим мистериозната бременна. Все пак не са толкова много мамите писали днес.
Да започваме натдаването коя е  Wink
Да не е Габи? Тя последно каза, че й закъснява с 3 дни, а после не каза нищо повече.

# 246
Аз малко неадекватно, щото не съм чела всичко  Embarassed......

За Редута да кажа, че на Беа й поръчвам 86 за лятото и 94 за другата зима (якета, например). Един космонавт 86 вече й е на границата, та в момента й пера следващия 94 номер (по погрешка го поръчах лятото, но ето, че му дойде времето  Party). Мисълта ми е, че бебешките са умалени. За по-големи деца обаче си отговарят. Биби е 126 и носи 126, Боби е 138 и носи 138 Peace Тополчице, колко е висок Явор?

Аааа, и Слънчи, честита пешеходка Лъчи! Все на хубави места да ходи с тез крачета и широк бял свят да види Hug Hug Hug

# 247
За редута- някъде в темата бях прочела , че ако се поръча 86 например от категорията от 0-2 години, дрешките са по-малки отколкото ако са от 2-12 години. Не знам дали е така.

# 248
Опаааааааа.....кръга се затваря. Хаде сега всички които са писали днес да се отчетат. А те са: Дама, Меги, Джули, Габи, Ане, Тониси, Ирамира, Пипи, Миа, Люси, Никитали, Тити, Мегани, Гад Чевръста, Нивеа, Дега, Клаудия, Фил, Ива топ, Слънчи, Мари, Духче, Евито и аз
Такааааа....аз не съм........следващия
 hahaha hahaha hahaha

Е,Зимна, ти ме отчая с ларедутските мерки Cry. Май нищо няма да ни стане. Явор е 115 см. Ами ще видим.

# 249
Не бе, Тополче, ще му станат сигурно Hug, големите номера си отговарят, само бебешките са умалени  Peace

Хммм, а мене що никой не ме подозира за бременна  Crossing Arms

# 250
Опаааааааа.....кръга се затваря. Хаде сега всички които са писали днес да се отчетат. А те са: Дама, Меги, Джули, Габи, Ане, Тониси, Ирамира, Пипи, Миа, Люси, Никитали, Тити, Мегани, Гад Чевръста, Нивеа, Дега, Клаудия, Фил, Ива топ, Слънчи, Мари, Духче, Евито и аз
Такааааа....аз не съм........следващия
 hahaha hahaha hahaha

И аз не съм, но недейте така момичета който има да казва нещо ако иска ще си каже  Naughty

# 251
  • София, Дървеница
Аз не съм!!!
 Mr. Green

# 252
  • София
Абе момичета защо новите колекции са при намаленията??? Или аз нещо съм се омотала?
Аз едно яке поръчах преди Коледа 81 ами честно казано мисля, че ще му е голямо на Косето. Rolling Eyes

# 253
Здравейте МАМИ на януарските боболиновци baby_neutral.За пьрви пьт пиша и да ви се представя ,аз сьм мамата на Бобо  Heart Eyes.На 18.01.09г. и ние навьршихме пьрвата годинка.Ходим от четири дни а от вчера си имаме и едно зьбче.Доста ние дебела главата и още сме слаби в краката Joy.Всички дечица боледуват , родителите им се страхуват и тьгуват , когато оздравеят всички пеят и се смеят.

# 254
Не съм бременна !  Naughty
Ако бях аз, отдавна да сте разбрали...
Нова Телевизия наистина дойдоха, мацката беше много любезна, операторът също...
Много готини хора...
Онзи нещастник Мангъров, бил казал нещо от сорта, че и аз и репортерката сме луди !!!
Представяте ли си що за наглост ???
  #2gunfire

Репортажът най - вероятно ще остане за утре, тъй като стана късно и сигурно няма да успеят да го обработят за днес...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт