Отговори
# 255
За редута, блузките са още 81, рядко 86, защото са му големи, но по-чести взимам 86, но зависи от дрешките. Има едни дънки на малкия, които всеки пък като му ги обувам и ги гледам и се чудя как може да са 86, ами те си му дойдоха къси, тесни в кръста, направо не знам, а има панталонки 81, които още му висят. Така че Божа работа. Peace

# 256
  • на плажа
 Джулка, репортерския екип от коя продукция е -  за Календар ли ви снимаха или за друго предаване?
 И аз не съм preggo. Чакаме мамата сама да разбули мистерията.

# 257
  • София
А защо мен ме няма в този списък на заподозрените? Ами ако съм аз... Joy

# 258
  • София
Мирка лошо няма....аз имам двама момци. Mr. Green

# 259
А защо мен ме няма в този списък на заподозрените? Ами ако съм аз... Joy
Опс, пропуснала съм те....... Embarassed
Пак ще ми излязат криви сметките........като не внимавам. Thinking
Евито, поуспокои ме малко. Може и да съм нацелила мерките.Ами така ще е като не изчетох хилядите теми за ЛаРедута......мойта работа като "Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак" Joy
Та и аз........гледам всички поръчват и аз да не остана по назад bowuu

# 260
  • София
Дама, благодаря че предлагаш и Алекс за зет, ама аз все се надявам второто да е мъжко.  Heart Eyes

# 261
  • София
Хеее Мирка, нали знаеш...сметките без Оня....кръчмаря. Mr. Green И аз смятах и пресмятах ама...найсе. Rolling Eyes Е, дано пък си късметлийка. Peace

# 262
Здравейте и от нас.

Мина ми сесията най-после и сега ще чета по-редовничко.

За общия РД и аз нямам нищо против да е в Люлин, щом Ирка няма Wink
За водата - Теди пие от шише с биберон. Оставям го отворено сутрин на масата и той си пие, когато си иска. Някой път просто се забавлява, но пък изпива доста. А иначе може и от чаша.

Джулка, като разбереш кога е предаването, кажи да гледаме.

Добре дошла на мама Маги79.

# 263
  • София
И аз не съм(понеже гледам сте ме вмъкнали в списъка)

Джули ще ви гледаме!

Алекс къде си?

Аз от Редута за лятото съм взела 81,но съм ги прибрала и не съм ги поглеждала,да не са малки на девойката.Иначе за Светльо взимам 114,а той е 100тина см,но 102см му е малко.

# 264
Аз сега поръчвах 86 за пролет/лято 2009, за тази зима вземах 81.
На Пресил поръчвам 116, той е малко над 100, но са му таман.

magi79, добре дошли с Бобо!  bouquet
Боян/Бояна, Боби като цяло е много разпространено име в темата ни Grinning
Дарена без малко да е Боянка и тя Wink

# 265
И аз не съм коремлийката, въпреки, че приличам, но вече се сещам коя е!
ТОПОЛЧИЦЕЕЕЕ, така няма да се скриеш скъпа, като ни броиш и ни пресмяташ!!! Хваната си!

# 266
Здравейте,

Слънчи,честити ходещи крачета на Лъчи.

Джули,ще ви гледаме.Само кажи кога точно ще ви дават.

Габи, Hug

Аз омекотител за дрехите на Илия не ползвам.Дрехите му вече не ги гладя,само ако са много измачкани тогава.
Вода пие с биберон,не иска нито твърдия,нито мекия накрайник.От време на време му давам да пие от шише или чаша да свиква.

# 267
Тополчице и аз не съм  preggoдаже чакам гости след някои друг ден

# 268
  • Варна
Слънчи, тук съм, ама чакам да мине деня, че да не ме заподозрете  Whistling Освен това Маги нещо не е добре, и не ми е готино настроението. Вчерашния ден и нощта бяха голям тормоз - мрънкане нон стоп, температура, кашлица и сополи, пълна програма. Дано да е от зъбите, както си мисля.
Аз поръчах 81 за лятото, нали е слабушка и всичко й пада.
За водата - пие отскоро от шише със сламка, а през нощта от шише с обикновен биберон.

# 269
  • София
Тополчице и аз не съм  preggoдаже чакам гости след някои друг ден
значи не се знае Simple Smile

Алекс Hug,дано Маги се оправи бързичко!

Лъчезара вода почти не пие.Ако благоволи да глътне глътка,но е от нейното шише с обикновен биберон.
Дрехите пера с парха и омекотителя,който ползвам за наще дрехи-Персил и Силан.

Фил няма как да не се учудя с какво го храниш твоето момче,че е колкото Светльо на ръст!
Браво да е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт