Отговори
# 120
Здравейте и от нас в този прекрасен слънчево топъл януарски ден  bouquet
Минавам да ви навестя набързо,че дечурлигата заспаха да се мятам и аз малко да опъна кокалаците,че досега вилняхме на площадката и съм малко smile3524
На болничките да оздравяват бързо.

Крисси Честит Рожедн ден!Много здраве щастие и семейна топлина.И тъй като не съм разбрала,дали някоя се е наместила за снаха-викам да го земем ние Бонбона Mr. Green
Лек ден момичета...

# 121
helenka малкия има хрема и кашлица.Педито каза, че е вирус, сега е на сироп и  капки. Аз с болки в корема и температура, но вече почти оздравях, дано и малкия бързо се излекува. Чудя се откъде прихванахме, преди няколко дни бяхме в аптеката,там народ-дали не е от това незнам,но то затопли ли се рязко след студ и тръгват вирусите  #Cussing out

Nedialka много хубава момата, да я пазиш  Wink

t1dt възможно ли е да пълнеете от плодовите пюрета, защото АМ ми се струва нормално количество  Thinking Не се притеснявай и да има рахит, бързо ще отмине със слънце и вит.Д, също и с повече движение.

# 122
# 123
Как хубаво се разходихме със Съни и минимони, беше чудесно време...

Мацки искам ей такава биба http://www.tommeetippee.co.uk/department/soothers/ знаете ли къде се продават тук в България такива???

# 124
  • Бургас
Параходче много е сладка Марта и страшно много е пораснала  Hug

Инче тези биби са много удобни племенника е с такава.
Сестра ми ще ми изпрати ,но чак средата на март.

Шари лягай да почевяш,че ще се събудят мишоците и отначало.

Адинко  Hug  за теб и  Hug Алекс

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 16:20 от Nedialka_81

# 125
Параход, много ви е красиво детето, а снимките са много впечатляващи.

# 126
Инче ние имаме подпбна на NUBY ,но Кристиян не признава каквато и да е биберона като ракета ги изстрелва от устата Joy
Адинка мисля,че не напълнява от плодовите пюрета давам му на HIPP по едно бурканче,а то е 120 мл.разреждам го с водичка.Мисля,че пълнее много от НАНа имам чувството,че от него е така"пухкав"и се замислям дали да му не сменя млякото.

# 127
Ох, ужас искам такива бибиииии.

# 128
  • София
КРИССИ,

Честит Рожден Ден!

# 129
 Благодаря ви момичета за милите пожелания Heart Eyes Hug На обяд бяхме на ресторант с малчо и той през цялото време не спря да се смее и закача с нас.Днес е много послушен за празника на мама Laughing Да ви кажа следобед си излязохме и на разходка след ресторанта, приятно беше времето.Вече дори му обръщам коша навън и е полулегнал..на най-ниската степен и си зяпа детенцето.

shareez, ооооо снаха имаме, в сайта ми е даже снимана под подписа ми.Роди се ден след Боби и как да кажа...Беше любов от пръв поглед..Голяма ми е красавица с едни големи очи...Ама знае ли се какво ще стане.. Joy

За бибите да кажа: Нашто дяти категорично ги отказа и побеснява щом се опитам да му бутна някоя.Последната е много подобна на тази дето иска Инчето на Нуби е.Ползвана е веднъж и вече всички залежаватв един шкаф Laughing

Сега ще ви оставям...не можах да ви изчета подробно, но трябва да приготвям малкия и мен за фотосесията довечера.Утре ще пиша повече.

# 130
  • София
М  омичета, има ли някоя регистрирала се успешно в английския вариант на Ла Редут!

Там намаленията са още по-прекрасни, но имам проблем с регистрацията и по-точно с post-code i adress number.
Пощенския код за Бг не го приема, а на  adress number  правих какви ли не комбинации и нъцки.  А в темата на Пазар за ларедут не открих упътвания за английския варинат.
Хелп, плийз! newsm03

Joy Joy Joy

# 131
М  омичета, има ли някоя регистрирала се успешно в английския вариант на Ла Редут!

Там намаленията са още по-прекрасни, но имам проблем с регистрацията и по-точно с post-code i adress number.
Пощенския код за Бг не го приема, а на  adress number  правих какви ли не комбинации и нъцки.  А в темата на Пазар за ларедут не открих упътвания за английския варинат.
Хелп, плийз! newsm03

Joy Joy Joy

къде това????Дай линкче! Praynig Пробвай пред кода да сложиш 0 като при френския.

# 132
  • София
ми тук една мама (забравих й ника, сори) даде линка, с английския се српавям добре, но нещо регистрацията ми не става.

ето го линка
http://www.laredoute.co.uk/
ако изнамерите начина пишете ми на бележки,
защото може да зачезна за ден-два и като изпишете 20тина страници няма да го намеря постинга.

bouquet

# 133
Английският Ла Редут не прави доставки до Бг, доколкото знам.

# 134
  • Варна
Инчеееееее, искам и аз такава биба. Ако намериш някъде свиркай.

Общи условия

Активация на акаунт