НОЕМВРИйският отчет - всяко бебче е родено с късмет!

• 10 101
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
добро утро!!! Честити месечинки и честит рожден ден на Нана - да си жива,  здрава и силна!!!!

Да кажа и аз за тези черни боцки (така ми казаха, че се наричат още). Аз направих такъв масаж още през първия месец, но вместо да мажа с олио, мазах с кърма гръбчето и  кръста на Момо. след 1-2 минути масаж се образуваха такива чернички, стърчащи боцки. казаха ми не да ги бръсна, а направо с пинсетата...  newsm78 скубах newsm78, скубах, пък по едно време си казах "абе детето ми да не е пиле, че да го скубя така" и престанах. после се замислих  - ами нали децата имат много фин мъх по цялото гръбче, като го намажеш със сладката кърма, нормално е да стане на фитили. ако мажеш с бебешко олио - също, косъмчетата се залепват от масажа. та това е моя опит с черните точки, от които плачат бебетата. при нас нито масажа помогна, нито скубането с пинсета, бебето пак си се дереше като за световно.  Mr. Green

# 106
Добро утро момичета  Coffee аз съм за разходка в Морската градина но това време  немога да го разбера ту има слънце ту изчезва

# 107
добро утро и от нас с Ивко,само дето Ивко спи newsm53
аз пък за първи път чувам за тези трънчета даже не съм забелязала такива неща по Ивко,ама само по време на масаж ли излизат или си ги има?? newsm78
Лорче давала съм само по мъничко сокче и то в тези бебешките лъжички които даже са по-малки от обикновените.

# 108
Добро утро и от нас!
Марожинкее, мерси за всичките кафета Grinning Горе - долу по толкова пия сутрин Mr. Green

За Морската. Да почакаме до 12ч. и да видим ще се смрачава ли още или ше се ядва. Иначе към 13.30 на летния театър? И при облачно време става разходка. Само да не вали или да не духа.

Аз снощи масажирах, масажирах-нищо не стана. Ама и тя нашата мадама се дере като заклана нещо напоследък. Ей тъй-за спорт. Та не ми даде много ефикасно да се пробвам.

# 109

Марожинкее, мерси за всичките кафета Grinning Горе - долу по толкова пия сутрин Mr. Green

Joy Ако са малко - казвай. Утре да приготвям повече  Peace

И аз не бях чувала за тея черни трънчета  newsm78 ама и нямам намерения да я стискам или скубя  Naughty

# 110

Joy Ако са малко - казвай. Утре да приготвям повече  Peace

И аз не бях чувала за тея черни трънчета  newsm78 ама и нямам намерения да я стискам или скубя  Naughty

То не се стиска и скубе  Grinning когато правиш масаж излизат

# 111
Добро утро и от нас двамата със Свети!
Диданка , все се каня да попитам ,това боди на Motorhead. откъде го имате ,купено ли е или е правено?
Някой  от София ,май Ивето беше питала за праха Сано къде го има -Аз последния път го купих от "Бебе Маркет" срещу Плиска, иначе обикновенно го купувам от Красно село на самия пазар има едно магазинче за перилни препарати и всякакви там неща за битови нужди.
Честит рожден ден на Нана newsm59 -много любов, здраве щастие и късмет!
Честити месечинки и на всички бебчовци днес

# 112
Мила  Може пак да не съм разбрала нещо  Rolling Eyes ама така сякаш пишеше в някой постове  newsm78

само където похвалих времето по-рано. вали ужасен дъжд  Confused , няма да има разходки днес  Whistling

# 113
Добро утро и от нас , относно реването на последък явно им е такъв периода и нашият момък е много кисел. Тази нощ сме ставали през 2 часа както преди 2 месеца, не бе рев не бе чудо, а не са колики ние ги изчистихме преди около 2 седмици...
И си мисля дали пък не им се отразява времето? Thinking уж ги държим горе доло на една и съща температура но според мен промяната във времето на вън за една седмица от -13 стана 15, 16С им се отразява и на тях по някакъв начин, дали?

# 114
# 115
Нана честит рожден ден миличка.Желая ти прекрасни мигове споделени със семейството ти, много здраве и късмет да съпътстват дните ти и както е писала Бубето здрава гърбина, че с тоя слинг ще ти трябва.

Чао момичета.Компютърът ми е развален у нас и ако се уговаряте за разходки ще разчитам Бубето да ме информира.
Целувки на всички ви и на сладките бебоци Hug

# 116
Честито месечинки на порасналите бебешоци.
Ние хванахме промоцията и се поразходихме до 11:00 и да кажа на варненските мами ,че следобед ще вали дъжд.Проверявам един сайт който почти винагин познава прогнозата.
  И да споделя ние сме изцяло на АМ но въпреки всичко мисля да изчакам със захранването,защото такмо се отървахме от запека и си мисля че е почнал да свиква с храната и да почвам да го мъча със сокчета newsm78

# 117
И си мисля дали пък не им се отразява времето? Thinking уж ги държим горе доло на една и съща температура но според мен промяната във времето на вън за една седмица от -13 стана 15, 16С им се отразява и на тях по някакъв начин, дали?

Ами, май не ще да е времето. Тук температурните амплитуди не са чак толкова големи, но пак се тръшка. Тъкмо прочетох миналата седмица на Светла линковете за подобни кризи, воала - сервираха ми се с пълна пара. Снощи в момента, в който я оставим на леглото, се захласва. Не просто да плаче-пищи и се захласва от рев. До 2ч сме се приспивали. Накрая я взех направо да си ляга в голямото легло, бутнах и цица и екшънът приключи. Но тя май от умора заспа.

Днешната разходка поради метеорологични причини май се отлага

Шопи, страаашни шапки Joy Joy Отсега като сте почнали, като порасне на маркови ще мине.

# 118
Мими страшна фотосесия  Heart Eyes От къде си намери тия шапчици??

# 119
  • Монтана
Добър ден
И моята бебка от вчера е доста кисела голям рев падна дори и мерих температурата но се указа че няма. Относно захранването  мисля да е захраня след 4-тия месец със зеленчуково пюре от картоф. Защото някъде четох че децата които са на АМ е добре да се захранят след 4-тия месец а тези които са на кърма след 6-тия.

Общи условия

Активация на акаунт