НОЕМВРИйският отчет - всяко бебче е родено с късмет!

• 10 088
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
Много благодаря!  bouquet

Един полезен линк във връзка с безпочвените притеснения, които причиних на Лайдибейби http://dieti.gbg.bg/tema.asp?razdel=10&temaN=54, за което и се извинявам Peace

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 12:23 от Бубе

# 196
utro77 благодря ти,ще го имам в предвид.
  Момичета докато отново пребирах окъселите дрешки,си мислех да даря дрешките на някой дом.Проблема е ,че не съм от Варна и не знам дали тук има такъв дом за новореди.Много ще се радвам ако някоя варненска мама ми помогне с малко инфо и няма да се сърдя ако някоя реши да се присъедини
 newsm51

# 197
На гардероба не го качихме.....ама пак не му се размина сесията, баща му си прави експерименти Simple SmileSimple SmileSimple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332961&pid=10224773

# 198
Добър ден и от нас на всички сладуриии Hug
Лейдибейби може да е нещо моментно не се притеснявай мила   bouquet
Бубче опасни фотосесии си правите с малката,много сте хубавки   bouquet
И на мен не ми е идвал цикалът още,а и по-добре,че хич не ми се слагат пак превръзки-да изчака още малко.
Имам кърмичка,чак даже ме заболя гърдата от много мляко Rolling Eyes
Иначе и ние се изправяме на крака,смучем юмручета  и мляскаме,ръкомаха много с ръце и се буди и спи неспокойно от тях.Друго което ми прави впечатление е че малката плаче вече две вечери след като я изкъпем(нахранена преди час) т.е. изкарваме я, подсушавам я и след 5мин се започва як рев,някой може ли да ми го обясни това нещо ThinkingВчера ми спа има няма 2 часа,кво им става на тия дечицата,давам го на това че не е спинкала,а и се дразни като я обличам някой път.Обожава да стои гола   Blush
Лек и успешен ден на всички  Heart Eyes

# 199
От хайманосване не мога да се включа тук напоследък, чак ви залипсвах, нали  Mr. Green
Все сме по разходки вечерно време и малката спи блажено навън.

А аз си представям, че все спиш (нали така каза...и аз вярвам Rolling Eyes). Пък и с тез бури там при вас. Ама ти май и на тях си им намерила колая Grinning

Спя като ни го няма таткото. Тук ли е и бури не пречат да излизаме. Само дето рядко е тук...

.....

mill_ji
, в България домовете нямат политика да приемат дарения от частници просто така. Много е трудно, искат се документи, един куп разправии...
Тук във форума има раздел за тези неща - можеш да почетеш и да намериш начин. Много мами помагат, събират дрешките, ако не в домове - на други нуждаещи се.
Поздравявам те за решението.  bouquet

# 200
Здравейте момичета!  Hug
Лейди, не се притеснявай излишно мила, всичко ще е наред и няма да и има нищо сериозно на малката сладурка ще видиш   Hug
Аз имам един въпрос до мамите от Пловдив - Водихте ли вече децата на ортопед и къде? Може ли да ми препоръчате някой добър ортопед? Мерси предварително!  Simple Smile Hug

# 201
Друго което ми прави впечатление е че малката плаче вече две вечери след като я изкъпем(нахранена преди час) т.е. изкарваме я, подсушавам я и след 5мин се започва як рев,някой може ли да ми го обясни това нещо

На теб пак ти дават 5 мин, ние писваме още на първата и то  от както е родена  #Cussing out Пробвах какво ли не, но независимо колко е спала през деня, дали е яла 5 мин или 5 часа преди къпане все реве, като че ли я колим  #Crazy  По  едно време я усмирявахме с бибата, но мн за кратко. Пищи си и това е!
Дано при вас е за кратко  Hug

Лейди
Всичко ще е наред, ще видиш  Hug

# 202
  • до Пловдив
Здравейте момичета!  Hug
Лейди, не се притеснявай излишно мила, всичко ще е наред и няма да и има нищо сериозно на малката сладурка ще видиш   Hug
Аз имам един въпрос до мамите от Пловдив - Водихте ли вече децата на ортопед и къде? Може ли да ми препоръчате някой добър ортопед? Мерси предварително!  Simple Smile Hug

здравей ние още като бяхме на 40 дни го водихме малкия на ортопед понеже ни бяха казали че колкото по рано толкова по добре
радваме се че нищо му няма мога да ти препоръчам в пловдив д-р Янакиев един от най-добрите специалисти в пловдив номера му е 088ortoped ако нещо друго те интересува за Янакиев пиши на лс

# 203
запис, че тъкмо ви изчетох и дребен се събужда ooooh!

Лейди стискам палци всичко да е ОК Praynig Praynig Praynig

# 204
  • София
 Тамън мислех да ви питам за цикъла и Вие всичко сте описали  Hug
Аз кърмя и дохранвам и също от няколко дена имам нещо като цикъл. Предишния път докато кърмих не ми идваше , ама и отслабвх  Laughing
 Пожелавам лек ден и отивам да храня бебо .

# 205
didipidi затоплай кърпата и дрешките преди да извадиш бебока от водата,но не се притеснявай почти всяко бебе плаче като го обличат защото много обичат да са голи и да не збравяме че вече почват нашите съкровища(чудовища) да си показват харектера.

# 206
Май май почват да ни правят луди от сега-малките бонбончета
Dani_Sh почисти си кутията с входящи съобщения,че не мога да ти пиша  Hug

# 207
Деди, почистих си кутията  Grinning
Момичета да споделя и аз за цикъла, на мен на 02.01 уж ми дойде, ама само за 1 ден и не съм сигурна цикъл ли беше, какво ли  NeWS78 Ние от 2-3 седмици сме на смесено хранене, ама когато уж ми дойде бяхме само на кърма... Сега ще видим началото на февруари ако пак ми дойде,значи си е цикъла.  Simple Smile

# 208
Тофи, пазете от Закрила на Детето да не видят как отсега давате на невръстно дете тежка физическа работа да върши Joy А кюфтето е заслужено след работата с резачката. Само му дайте на труженика и ще е рахат.

mill_ji , аз смятам да посъбера още дрешки и да ги пратя с куриер на Мулти-мама. Дрехите са зимни и едва ли ще им влязат в работа пролетно-летния сезон, но за после... После смятам и разни предмети по обслужването и играта на Яна да пратя, но дотам да стигнем. Та Мулти-мама приемат помощ-дрехи, уреди, играчки, АМ, памперси. А и във форума наистина има къде да видиш дали някой няма нужда.

Дидипиди, вероятно просто сте се присъединили към останалите бебета с кризи на растежа Grinning. Миналата седмица подобни оплаквания имахме няколко мами. Не че нещата при нас са по-различни в момента.

# 209
Мерси, Юле!   bouquet
Все ти ме светкаш за тези работи!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт