Деси, и аз се просълзих като прочетох за риткащия в теб герой!

Тея...

Хабиби историята за възрастната дама е много вдъхновяваща. Напомня ми за тази на прабабами, която също губи 3 от петте си деца...
Момичета, благодаря ви на всички!

Кураж
и Успех
бъди силна и вярвай! И най-вече се успокой! Личното ми мнение е, че можеш да имаш най прекрасното дете на света, без да си му биологична майка. Не си поставяй фикс идея- а като се успокоиш-може да стане и чудо- има такива случайл Братовчедка ми, с проблем като твоя, може би и по сериозен, прави 4 пъти инвитро, знам как се чувстваше след всяко поредно......Взе си детенце-дори не беше бебче, а на седем месеца, сега е най-голямата радост в живота и, но и от инвитро сподели, че не се е отказала, но вече е СПОКОЙНАл Желая ти много радост и късмет!
.
Ставаше дума за жена към 40-те, която след куп аборти и неуспешни инвитро оплождания оспява да забременее и роди детенце /чрез метода инвинтро/..след това отново прави опит по същия метод и забременява с тризнаци..след хиляди увещания от страна на докторитепоради твърде рискови фактори, отстраняват само единия плод и жената износва и ражда прекрасни близначета... ами това е 

.Колко хубаво зву4и това.