Май-чета и Май-ки

• 14 403
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
  • България
Страхотна, Мая  Heart Eyes
хай, наистина тези хора нямат съвест, нямат нищо, ужас .......

# 16
хай ужас Close

леле,бодилче, мая е суепр сладка и тооолкова много знае, мн ме кефят, вече правят връзки и логически и спомени имат, мира мн бях изненадана, ч по снимка има спомени например... някак си още не мога да ги възприема, че порастват... много бързо беее Mr. Green Heart Eyes мила мамо го казва със абс същата интонация като мира Heart Eyes

# 17
 newsm59 Глиги, здрава, силна и обичана бъди!!

Мая ме изпълни Heart Eyes, ние все още не говорим толкова много.

Хай, това е ужасно Rage, на никой не го пожелавам.

# 18
  • Варна
Хехеее, Мая сериозно мнго говори , браво!!! smile3501

# 19
УАУ! Мая ми скри шапката.
Е не, моя син е малоумен, знаех си  Crossing Arms

# 20
Бодилче, Мая е страхотна! Мила е основно на "Ъ", "няма го","няма е", "ням ги", "не", "да".  Mr. Green Добре се справя с мимики и жестове. Например ако иска да цока, прави муцка и казва "ньон, ньон, ньон" всъщност нещо подобно, звуците са нечленоразделни, та не мога да ги опиша! Ако иска сок, ме води към шкафа, в който стоят и тропа по вратата, после показва. Като цяло много добре се разбираме, но е и много вълнуващ, като каже нещо членоразделно!  Heart Eyes

marina96, и ти се изгуби за дълго!

Хай, много голямо гуш! Горките ти родители, представям си, какво са изживели!  ooooh!
Ей, тия изроди са за бавна и мъчителна смърт! Баси и хората!

# 21
'баси и идиотите! как не ги е срам тия хора. нямат ли съвест, срам???

мая е пич и половина  Wink

доклад за хай - ходихме в далечния кауфланд - сдобихме се с много, много багаж - голям светещ и пеещ пумпал за 10 лв + огромна кутия с някакви коли ли е, подводници ли - не знам - с отвертка, която ми изглежда работеща с батерии - нещо като винтоверт ще да е - и то 10 лв, купихме 3 комплекта меки плюшени играчки /всеки х 10 лева/ за едни новородени бебета - ама много готин - вътре мек голям цветен куб с дрънкащи и свъркащи неща, на който куб едната страна става кукла за театър, има и мека плюшена крава и още нещо имаше в кутията - тия ги изкупих аз - не останаха други Simple Smile + това взехме и последния брой от въпросния строител - наистина е намален от 59 лв на 10 + някакви святкащи и свиркащи костенурки за х 3 лв. парчето + кукли барби /не съвсем де/ за х 1 лев за пипа + дървени пъзели за х 5 + разпалки за камината + не помня какво още. сега имам багаж за вадене поне до РД на камен  Laughing доволна съм, защото на финала сметката беше 80 и малко лева, багажите са много, а има и доста неща, предвидени за подаръци  Wink а, имаше разнообразие на влакови и камионови композиции за х 5 лева комплекта. стува си да награби човек - оборотни цветни и евтини играчки винаги са нужни за къща с 2 малки деца  Wink

# 22
Цитат
marina96, и ти се изгуби за дълго!
Тук съм,чета редовно,но нямам много за споделяне.Рекох си да взема да се разпиша,че да не ме изтриете от списъка.

bodil-браво на Мая,много е сладка!

xai-нямам думи. #Cussing out #2gunfire

# 23
Хай   ужас представям си как се е притеснила майка ти

Януш драсни два реда
Птица и аз се двужех в бг с опел корса много ми беше удобна и лесна за паркиране нали е мъничка да си я караш с здраве  Hug
браво на Мая
нашата Мая яде сама без много да се цапа улучва си устата имам клипче но да видим кога щв го кача

# 24
  • България
Добро утро в неделя сутринта!
Аз направо съм шашардисана от Мая, моето диване и то е от дебилите - та ние сме на светлини години по приказките от Мая. Сложих климпето на favorites и ще го пускам постояно на Коко, белким прихване нещо и той да се разприказва.
Вчера времето беше превъзходно, то и днес се очертава такова - та бяхме над два часа навън - но те се оказаха кошмарни. Та мисълта ми е във връзка с боя, вчера и аз и баща му бяхме на ръба на нервите си, и бяхме готови така да го ошамарим, без значение дали по дупето или по ръчичките... да не ви разказвам каво тръшкане и рев беше - минахме през четери детски площадки и от всичките си тръгнахме с рев, няма насита, не ще да върви, кавото види всичко иска, видя едно момченце с колело - и пак рев, насиш го на ръце и пак рев - направо ужасV Една жена ни срешна и пита дали пък не го боли нещо това дете- то два часа не пресатан да хленчи - боли го инатчето .......май не е свикнал да му се отказва и въобще не признава думата "не". та тази същата жена каза, че единствения лек е да му направим братче или сестриче - тогава щял да се кротне. Ама той така друг път не еправил - много си ми е послушно детенцето, но май бабите малко повече са го поразглезили, щото му изпълняват всички прищевки..., ама избор нямам. като се върнахме - без да обядва, веднага заспа, уморен и спа четери часа и полвина...Та мисълта ми беше - аз също пляскам по ръцете и дупето, щото то се не трае понякога....
ох улях се!
ЧРД на Глиги, с малко закъснение.
Хай - абе тия простаци няма ли да престанат, мале ще побъркат хората #Cussing out А вашите как са? Премина ли им уплахата? Побъркана държава!!!!

# 25

Януш драсни два реда

два реда  Heart Eyes  Добре съм Карчита . Искам да си гушкам двете момиченца като теб, но едното е далече, другото снощи се разрита настрани и нагоре, казвам му, че е наобратно пътя, ама не слуша  Mr. Green. Имах контракции, но бяха лъжливи. Искаше ми се да е уикенда, че трафика не е толкова голям, пък и в болницата е по-спокойно. Иначе съм си заплюла 28 януари, да видим.....

Мая е страхотна бърборанка. Ще омайва мъжете, още от сега щом говори за гаджета  hahaha. Аз като включа камерата и Никол спира да говори. Каквото и да искам да запиша, диването не ще, гледа ме и се смее само.

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 13:32 от Qnush

# 26
Момичета, благодаря за пожеланията за рождения ми ден! Много, много мило ми стана.

Александър е с коклюшоподобна инфекция и е на АБ, та хич, ама хич не ми беше празнично. Кашля така, сякаш ще му изскочат очите. Ужасно тъжна гледка. Това беше и повода да вляза в темичката, щот се ровя кат идиот за инфо, което обаче мисля, че е грешно, но винаги го правя. Само да са ни здрави децата...това желая на всички.

Аз съм ТОТАЛНО против шамари и крясъци. Гледам да говоря сериозно. Не мисля, че високите децибели ще убедят децата в нещо. Не че не ми се е случвало, но се боря да го изкореня като реакция.

Януш, да мине всичко гладко и да се похвалиш с едно прекрасно, здраво бебче!

# 27
Привет майчета  Hug
Честито на празнуващите, които съм пропуснала   bouquet
От този Ларедут, не ми остава време за нищо Simple Smile Ей голяма краста е Simple Smile

Хай и на свекър ми се бяха обаждали преди няколко дни. И той човека ми звъни, че мъж ми не му вдигнал. Тези са ужасни кретени.  Twisted Evil
Eiphnh, и Жана е още кърмаче  Heart Eyes
Майче, къде е този вълшебен Кауфланд? В нашия - Младосткия нищо няма Sad

За протокола - и Жана не говори Simple Smile Повече е на "ъ-ъ-ъ"  Laughing Иначе всичко разбира и изпълнява команди, когато иска Simple Smile

# 28
 Hug Вас водеше диалог с Мая. Трябва да ги съберем да поклюкарстват Mr. GreenПочнех ли да снимам дори и тайно с телефона, млъкваше. Laughing
Сега е на вълна"КОЙ ТУА, ТУА КО Е?" Ако кажа незнам, той сам ми отговаря.
Ч.Р.Д, Глиги!  bouquet

# 29
майче - на младсткия кауфланд ли викаш далечен? щото аз съм се наточила утре до този срещу пигис хаус, че ни е по-близо
иначе и аз като сиско вися в ла редута, днес пуснах поредната поъчка и спирам...е евентуално последната седмица пак ще поогледам  Embarassed взех от сандалките дето ми препоръча за лора

днес ходихме в парка и реших да не съм от истеричните майки като оставих Калоян за джапа щастлив в една голяма локва. детето беше на върха на щастието, народа минава покрай нас и ни се радва. даже един чичко му подвикна нещо от сорта "ама по хубави се измий, легни си"
като се прибрахме беше прогизнал  Rolling Eyes уж хубави обувки...

капнал е, сложих го да спи, "рита" топка, т.е. тичаше като пиян морков между едни батковци
наште уж се кротнаха, ама изпълнението е било сериозно с ревяща жена по телефона, майор който се е представил  #Crazy абе... censored
днес съм цял ден в едно такова  настроение  newsm55 само за хапване мисля и какво да сготвя, обикновено съм така когато имам много работа и не ми се почва та си търся причини  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт