Май-чета и Май-ки

• 14 392
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
Аууу забравих:   Глиги , честит рожден ден! Пожелавам ти да си много, много щастлива. И Александър да оздравява бързо.

# 31
чрд на глиги със закъснение. да е здрава, весела, засмяна  Peace

хай - не, този до пигиса ни е близкият. и там имаше туй-онуй, но не ме изкуши особено. ние се вдигнахме до онзи в овча купел и от там вече се награбих  Peace.

# 32
привет!

ние сме добре,времето е хубаво,пазарим здраво  Wink

чрд,глиги   bouquet

не можах да чуя мая /само я гледах/,от тук не става  Rolling Eyes но като се приберем сьс сигурност.

# 33
  • София
Gligi, Честит рожден ден с малко закънсение!  bouquet
Нямам време за повече. Blush

# 34
  • Варна
И от мен честитка за Глиги и дано Алекс скоро се оправи, дано! Hug

Ето го моят бонбон:
http://media.snimka.bg/1624/009503407-big.jpg
http://media.snimka.bg/1980/010216274-big.jpg
http://media.snimka.bg/1624/009503297-big.jpg
така се гледа филмче ooooh!
а така се яде луканка...

По въпроса със шляпането и аз съм против. Правих опити по ръчичките - питам "коя ръка беше", тя подава едната с отговор "тош" (този) - аз шляпам, тя подава другата със сериозен вид, после пак първата и така докато аз се разхиля Embarassed   
Иначе - инат има налице доста - нормално, но като цяло не мога да се оплача от детенце, поема от приказка повечето пъти, а като не става - поревава си малко и и минава. Супер смешна е напоследък, постоянно я оприличавам на комичен анимационен герой - то са пози, чупки, физиономии, глупости милион... умираме от смях с нея Laughing

# 35
Добро утро дами Hug
Даля, много сладък бонбон Heart Eyes
Глиги, ЧРД на патерица, да си жива и здрава и мнооого обичана  bouquet
Малкия вчера цял ден сваля и вдига гащи и сяда и става от гърнето, но нито едно попадения нямаше Joy
Лека и успешна седмица на всички Hug

# 36
Добро утро.
Да се разпиша и аз на бързо , че съм тук.

# 37
добро утро
Даля - старшно много коса имате, а  това с краката на масата е класика  hahaha
аз понякога се упреквам, че му пискам тинки уинки и направо се зомбира, но това е едниственото ми спасение ако ми трябват 15-20 мин

# 38
Хелоу,мацки Hug

Кърменето-аз нали се бях засилила до предучилищна да го кърмя.Обаче 1во,имахме спор с баща му по темата-той смята,че до годинка стигало/нали е голям разбирач ooooh!/ и 2ро,което всъщност реши нещата-като почнах работата и съкратих две от дневните кърменета,Яс се отби сам.И все едно никога не е сукал-много гладко и леко стана.Много се изненадах,но пък щом така е решило детето,кво да го правя.Та така-година и 1 месец беше нашта приказка Mr. Green

Мая бърбораната е страхотна!Но,

...моя син е малоумен, знаех си  Crossing Arms
Mr. Green,но нищп,те нали мъжете се развиват по-бавно.Как ще кара пубертет цял живот,ако проговори на годинка?Природата си знае работата. Laughing

Хай,не вярвах,че тия гадове продължават с терора!Добре че вашите са постъпили разумно първо да звънят да търсят вас,иначе освен съсипаните нерви и с много пари щяха да изгърмят.
Ох,че гнусни далавераджии Close

Днес Яс е на ясла за първи ден Rolling Eyes
Не плака,докато бях там,пък не знам...ще си го взимам на обед,да видим как се е държал.
Милеееееенка не е писала,а Марти трябва и той да тръгва скоро newsm78

# 39
Привет и от мен!
Глиги, честит рожден ден , скъпа, па макар и късно. И днао Александър бъързичко се оправи.
Мая е разкошие и половина.
Аз наминавам да се поФаля, че започвам нова работа в голяма, английска фирма. След като посветих месец и 1/2 на търсене на нова работа си намерих желаната длъжност и място. Аз съм си консерва, работя за предния ми шеф вече 7 години и беше време за промяна. Марти другата седмица тръгва на ясла. И двамата ни чакат емоционални сътресения. Вярвам ще е за добро.
Януш, стискам палци и ти пращам много позитивна енергия.
ХУбав ден на всички:)

# 40
Аз наминавам да се поФаля, че започвам нова работа в голяма, английска фирма. След като посветих месец и 1/2 на търсене на нова работа си намерих желаната длъжност и място.

а честито, дано да си доволна и да се чувстваш професионално реализирана, а и финансово  Peace

Феникс, Милееенка - пускането на ясла си е емоция, но задължителна стъпка в израстването на нашите "бебета", така е и с първия учебен ден, надявам се абитурентска и т.н.  ...добре, че няма да ходят войници  hahaha

# 41
Здравейте малки и големи.  Hug
Не съм писала отдавна, но все не остава време да чета какво пишете.  Blush
Тази тема на бързо я прегледах да съм в час с новините...  Mr. Green

Януш, стискам палци всичко да мине по мед и масло.  Peace
Глиги, честит рожден ден с закъснение.  bouquet
Хай, и на нас ни се случи подобно нещо преди няколко месеца - ужас!!!  #2gunfire
Мая е много сладка.
Вики говори много, но доста неразбираемо все още. А и нали и говорят на немски в яслата, така че очакваме да проговори по-късно, но и на двата езика.

Ние сме добре, растем и правим все по-изобретателни бели. Джули, от твоя разказ за белите и пляскането видях много сходни неща с Вики - и тя хе е от най-разбраните и послушни деца. В яслата е само с големите и не иска и да чуе да си играе с тези на нейната възраст. Прави се на разсеяна когато и говорим нещо да не прави и се хитра като стадо лисици. Аз не мога да я пляскам и за това ми се качва на главата, но баща и я шляпа по ръцете когато прави нещо опасно и не иска да чуе да не го прави (като да бърка в контакти...)

Лек ден и целувки на мъничетата!  Hug

# 42
И да дам едно предложение за заглавие...нали неделя вече ще е февруари, та по този повод:
Месеца на любовта дойде, най-обичано е МАЙ-ското дете.

# 43
  • София
Само набързо минавам да пратя Hug на всички Simple Smile.

Нашата малка Габи си е все така (а и все повече) прекрасна Heart Eyes.

Милееенка, желая ти всичко най-хубаво на новата служба!!! Много успехи и пари с купища Hug.

# 44
Мерси на всички за милите пожелания, то сега почва едно себедоказване, пък и в момента за съжаление ключовата дума е "сигурност". Фирмата ни фалира, а и много приятели се оплакаха, че съкращават яко в техните фирми и имат политика по ненаемане на нов персонал. Но след лоши времена идват по-добри.

Общи условия

Активация на акаунт