Май-чета и Май-ки

• 14 392
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
Ами горките деца, то им е писнало само с нас Rolling Eyes. А и като гледам майките около мен, аз съм от така наречените много привързани майки, която не се е делила досега с детето си. Не казвам, че другите не си обичат децата, просто не са дупе и гащи като нас Grinning

Оххх, като чета за тия обриви, направо тръпки ме побиват. Не мога да помогна, но мога да им изпратя положителни мисли  Praynig да се оправят по-бързо мъниците.

# 286
а пьк ира иска да си махне ноктите на краката  Mr. Green

като я сьблека вечер за баня и се почва якото дьрпане,изпочупила ги е всичките,а ме е страх да не й се врастнат в прьсчетата.

много е силна в рьцете.докато бяхме на ит.,отчопли камерата на телефон за хиляда и косур лева.сега си взех евтинджос от точките ми кьм мтел и ще си ходя с него  Naughty

# 287
Януш, мисли положително  Hug Малко е трудно в този момент, но се опитай. Аз изкарах добра предродилна депресия и на мен ми се въртяха едни лоши мисли, та по цяла нощ не спях. Затова пък на следродилната грам не и се дадох.

# 288
  • Перник
а пьк ира иска да си махне ноктите на краката  Mr. Green

като я сьблека вечер за баня и се почва якото дьрпане,изпочупила ги е всичките,а ме е страх да не й се врастнат в прьсчетата.

много е силна в рьцете.докато бяхме на ит.,отчопли камерата на телефон за хиляда и косур лева.сега си взех евтинджос от точките ми кьм мтел и ще си ходя с него  Naughty

Калоян пък си търси мъхчета между пръстите на краката  Mr. Green така ги дърпа, че имам чувството, че ще ги разчекне.
Той ми счупи телефона още есента. Аз пък си купих по-хубав. Познай дали има достъп до него  Wink

# 289
Галина е с АД но има една област на гърба която я раздира до кръв на която не виждам нито пъпка нито екзема  Thinking

elph   какво означава най - добрия крем ,за всяка кожа си има добър крем според мен не се клацифицират според марка  Laughing

# 290
Добре е бебето, много сгушено и свито. Най-долу е слязло и се чуди кога да излиза  Mr. Green. Не можаха да го измерят колко кг е, ттолкова беше свитичко. Водите са достатъчно, всичко е наред, но всеки ден съм на запис на тонов еи в петък съм пак при докито. По-спокойно ми е и си чакам. И аз знам точната дата когато сме го направили чавето, ама явно иска да порасне още малко и си стои вътре.

КСИ- Никчо е станал още по-голям красавец. А с Лори много си приличате.

# 291

Общи условия

Активация на акаунт