Май-чета и Май-ки

• 14 404
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Qnush  Hug
Късмет, стискаме ти палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 256
и да докладвааааш  Wink
успех, късмет и рутинно раждане, където и когато и да ти се случи  Wink

# 257
 Добро утро!!!!
   Януш и ние стискаме палци Peace Hug
         Явор пак е хремав,трети път за последните четири седмици и вече се чудя какво да го правя.След ден хремата се придружава с кашлица и колелото се завърта SickЧетох сега за клеевата тинктура  като профилактика срещу хрема и се сетих че Карчита е споменавала за нея. Карчита може ли да ми дадеш повече инфо,как я даваш ,по колко, за какъв период, как да я разреждам когато я слагам в нослето ще съм ти благодарна.Мисля да започна да му давам от тази клеева тинктура и осцилококцинум както писа Майчето дано се подобри положението иначе като тръгне след месец на ясла не ми се мисли какво ще е.Знам че съм закъсняла вече с тези профилактични мерки но надявам се не е прекалено късно  Rolling Eyes
  Тази сутрин при нас е ужасно мъгливо писна ми от тези мрачни дни Crossing Arms

# 258
При нас пече   Nature Sun With Face
Тук съм  Hug, няма още бебе и това е- голямо криене. Колко и Ники да пита за бебе, още го чакаме всички. Ще ходя на преглед и после ще дам отчет. Вчера вече започнах да си гледам календара с М. Верно много ми е закъснявала, с поне 7,8 дни и може би затова не се знае кога точно сме го направили бебето Laughing. Ама ако не родя до 2,3 дни вече се притеснявам, защото ще ме наблъскат със системи за да предизвикат раждането. И почвам нещо да се притеснявам за бебето, дано лекарката ме поуспокои днес(че започнаха да се въртят гадни мисли в главата ми). Целувам ви и слънчев ден на всички.

# 259
Януш - бебето си знае най-добре кога да излезе.... Peace

момичет ад апитам - дребния сутрин като стане покашля малко, без други оплаквания какв ода му дам профилактично?

# 260
  • София
Qnush-4e, съвсем нормално е колкото повече приближава раждането да започват да ти се въртят всякакви мисли в главата (поне при мен беше така и двата пъти). Кураж и дано скоро всичко да си започне естествено Praynig Hug.

# 261
  • Перник
Силви, честит рожден ден на патерица! Да си здрава и все така лъчезарна!
Семира е една голяаама красавица  Heart Eyes Добре, че не показах снимките на мъжо - щеше да каже,че нашто дете е дребно, не яде, не расте...  Twisted Evil

Януш, спокойно, всичко ще е наред! Аз преносих и ми предизвикаха раждането чак на 7-я ден след термина.

Хай, Калоян кашля почти 2 седмици - само кашлица, без Т, хрема или каквото и да е друго. Първо му давах Стодал няколко дни. Като не помогна го заведох при педи, която постави диагноза бронхит и изписа куп лекарства. Аз давах само АЦЦ и...Зиртек (2 дни). Ефект - почти 0.Накрая си купих Умкалор и след 2 дни кашлицата почти изчезна. Почти всички познати дечица около нашата възраст кашлят така от седмици. Вариантите са вирус или от замърсения въздух в резултат на спирането на газа  Twisted Evil

При нас е слънчево и топло, но душа ужасно силен вятър.
Да похваля голямото момче - вчера сяда на гърнето няколко пъти по свое желание, а вечерта даже си каза, че му се пишка  Heart Eyes

За нервните кризи - изпаднах в такава на Нова година  Embarassed Хормони, недоспиване, еднообразие, мисля, че всичко това ни влияе.

# 262
Добро утро!!!!
   Януш и ние стискаме палци Peace Hug
         Явор пак е хремав,трети път за последните четири седмици и вече се чудя какво да го правя.След ден хремата се придружава с кашлица и колелото се завърта SickЧетох сега за клеевата тинктура  като профилактика срещу хрема и се сетих че Карчита е споменавала за нея. Карчита може ли да ми дадеш повече инфо,как я даваш ,по колко, за какъв период, как да я разреждам когато я слагам в нослето ще съм ти благодарна.Мисля да започна да му давам от тази клеева тинктура и осцилококцинум както писа Майчето дано се подобри положението иначе като тръгне след месец на ясла не ми се мисли какво ще е.Знам че съм закъсняла вече с тези профилактични мерки но надявам се не е прекалено късно  Rolling Eyes
  Тази сутрин при нас е ужасно мъгливо писна ми от тези мрачни дни Crossing Arms

инфо има тук в тази библиотека   http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=3097
слагам в млякото или в сок по капка на година живот на Мая слагам 1 капка на Галина слагам 3 капки за хремата в 10 мг физиологичен тазтвор слагам 5 капки клеева тинктура и капя в носа по няколко капки в всяка ноздра 3 пъти на ден ,също в носа капя сребърна вода и давам сутрин и вечер по една чаена лъжичка .Клеевата тинктура се дава от есента до края на март  Peace
На мен ми свърши клеевата тинктура по пощата неможе да се пращат лекарства  Crossing Arms

# 263
 Краси благодаря много  Hug

# 264
Малко снимки от днес за който му се гледа.

# 265
Краси - много сте порастнали, а и Лори е станала истинска госпожица  Wink
малкия ти е одрал кожата...
SvetlaK  - какъво е това Умкалор? не съм го чувала... а при педи не ми се ходи, че е лудница, а детето е добре рпосто 1-2 пъти сутрин ката стане и това е...по-скоро нещо профилактично

# 266
  • София
според мен и двамата са ти одрали кожата  Wink
мъж ти ми е ужасно познат от някъде  newsm78, но не мога да се сетя от къде Thinking

# 267
Ники е голям сладур наистина, KSI кажи къде го води на куклен театър?
На Силви ЧРД на патерици! Много здраве ти желая, личи си че и Семира ще е красавица като тебе!

# 268
  • Перник
Хай, Умкалор са хомеопатични капки за кашлица. Струват ок. 17 лв., поне тук. Октомври, когато нашата педи изписа на Калоян антибиотик, аз го заведох при друга лекарка и тя му ги изписа. Дават се 7-10 дни, 3 пъти на ден по 10 капки.

# 269
xai Hug
според мен и двамата са ти одрали кожата  Wink
мъж ти ми е ужасно познат от някъде  newsm78, но не мога да се сетя от къде Thinking
Май наистина и двамата приличат на мен, незнам Thinking
А за мъжът ми....идея си нямам откъде може да го познаваш. Ако ти е любопитно пиши на лични да ти пусна инфо кога къде е учил и работил, може да се сетиш Hug Или на него да му светне нещо ако дадеш ти такова инфо.
Ники е голям сладур наистина, KSI кажи къде го води на куклен театър?
Всъщност театъра не беше куклен, играха актьори. В читалище младост имаше представление за децата по коледа. Чат пат идват от някой театър и представят детски постановки.

Общи условия

Активация на акаунт