Май-чета и Май-ки

• 14 397
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Хай, Умкалор са хомеопатични капки за кашлица. Струват ок. 17 лв., поне тук. Октомври, когато нашата педи изписа на Калоян антибиотик, аз го заведох при друга лекарка и тя му ги изписа. Дават се 7-10 дни, 3 пъти на ден по 10 капки.

много благодаря, освен да се пробвам да му дам щом са хомеопатични  newsm78 сега се поровя за почета
благодаря наистина ще си го запиша   bouquet

# 271
  • Перник
Хай  Hug мисля, че няма да навредят, но все пак може да се консултираш и с лекар  Peace

# 272
  • Бургас
Карчита аз съм пращала капки за нос и гелче за зъбки до Испания в т.нар. малки пакети до 1 кг. Те мисля че не се проверяват. Аз ползвах плик от пощата, които са с въздушните балончета. Може и да се сложи още нещо да замаскира, но не мисля че проверяват. Само попълвах някакъв документ какво има вътре, но винаги може да се измисли някакъв синоним, а да не пише че е лекарство.

# 273
Януш, споко. Аз преносих Андрей 6 дни, при все че имам най-редовния цикъл и много добре знам кога сме го направили  Laughing След термина ми идеше да изям всеки, който пита "Ама още ли не си родила? Е айде де!!" Mr. Green До 1 седмица пренасяне не е страшно и не би трябвало да предизвикват раждане.

# 274
  • Перник
След термина ми идеше да изям всеки, който пита "Ама още ли не си родила? Е айде де!!" Mr. Green

E това е най-гадното  Twisted Evil Не стига, че ти самата вече нямаш търпение, мислиш си какво ли не, пък и всички питат едва ли не през 5 минути. На мен след термина кой ли не ми се обади "да пита как съм"  #2gunfire

# 275
Момичета, бързо въпросче:
Вики се чеше по вратлето (високо на гърба под врата) до кръв понякога...  Rolling Eyes  Като беше по - малка така си съдираше корема. Та се чудя от какво ли е, и какво да направя???  Thinking Педи преди ми беше казал, че най - вероятно и е суха кожата и да я мажа по - често. Мажа я всеки ден с най - добритя корем и не си дере вече корема, но от скоро почна врата... тя и много се поти, много е активна и все и е потна главата... дали може да е от това?!?

И ние сме с лоша кашлица - както доки казва "феномен на яслата е."  ooooh!

# 276
elph, Андрей като си добара нещо голо - крак, ръка, корем, глава и почва едно дране - ще речеш че краста има  Mr. Green Без да му е суха кожата, без нищо. Според опознава тялото си. Или знам ли  newsm78

# 277
elph, има ли зачервяване, обрив? Атопичния дерматит е със суха кожа. На Ники по едно време му беше станала на люспи по гръбчето.

# 278
Не, няма нищо по кожата - нито обрив, нито зачервяване... само драскотини от нея, и понякога се дере така яко, че си пуска кръв...

# 279
Едва ли е АД тогава...незнам Thinking Консултирай се е още един лекар да си по-спокойна.

# 280
Моята госпожица днес я заведох на гости на мъжото при леля му тя е младичка де и не стига, че заспа с нея, но и като се е събудила не е питала за мен. Това донякъде ме радва, но понеже ни е първа такава ситуация и ми е маааалко мъчно. Е поне през това време разтоварих с шопинг, чистене, пране и къпане Laughing

Умкалор и аз съм давала веднъж и съм доволна, мисля, че Даля го беше нарекла "фитоантибиотик"- хем е натурално, хем върши работа  Peace

Янче, не мога да не те спомена  Hug

# 281
януш Hug

ами мира вече е с много намален темп, сега май е към средата на нашите майски дечица особено във височина: тя е към 83-4см и към 13кг Heart Eyes

# 282
  • Перник
Калоян спи следобеден сън  Confused В колко ли ще благоволи да заспи нощес? Вчера не спа цял ден. В 18 ч. го изпуснахме и заспа за 20 мин. и после едва ги приспах в 23  Tired

Мамила, Калоян не ме брои за човек в присъствието на майка ми  Confused "Баба Ня" да го обува, облича, храни...без значение дали сме у дома, у майка, или у баба ми.
И като му казвам "внимавай, ще паднеш и ще се счупиш", той ми вика "баба Ня куп" - баба му щяла да го купи после  Laughing

# 283
И като му казвам "внимавай, ще паднеш и ще се счупиш", той ми вика "баба Ня куп" - баба му щяла да го купи после  Laughing
Joy сладурче

# 284
  • София
Не, няма нищо по кожата - нито обрив, нито зачервяване... само драскотини от нея, и понякога се дере така яко, че си пуска кръв...

Ох, и Йоанна така се дере, особено когато се изпоти... И на мен сърцето ми се свива като и видя деругите, но вече толкова време не мога нищо да направя по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт