Май-чета и Май-ки

• 14 395
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
 Здравейте!!! Да се запиша и аз в новата темичка Peace
   Миленка честита нова работа нека да е спорна Hug
     Лейди как мина първия ден на Яската? И аз след месец ще съм на тази вълна на емоциите.
 Хай дано вашите забравят бързо неприятната случка.Тези телефоони терористи са звъняли  в майка ми,в свекървата и у нас също,но всики много добре са инструктирани как да реагират-мъжа ми е дознател и им знае историите,за съжление трудно е да се докаже такова престъпление защото "изгорелите"доброволно занасят и предват паричките на въпросните хора Confused
  Дидка много е сладка Габито Laughing Имаме еднакви тапети Mr. Green
Глиги честит рожден ден HugАлекс бързо да се оправя Heart Eyes
   И да Ви покажа в какъв куп от играчки заспиваме неможем да ги изринем с мъжа ми след като заспи зверчето ooooh!

# 46
  • В море от любов
Здравейте и от нас. Hug
Напоследък нямам време и едвам успявам да ви изчета, но да се запиша в новата темичка. Grinning

# 47
Яс се е държал добре,малко е плакал,след като съм си тръгнала...ял е,смукал си е пръста Naughty
Като го взех,ме нашамари,а после се вкопчи в мен и не можах да го преоблека даже.После няколко часа  беше един превъзбуден...
Шоуто продължава утре,когато хитрецът вече ще е наясно къде го водя и че го изоставям за няколко часа,дано оцелеем Praynig

# 48
Миленка, честита ти нова работа! Дано много да ти хареса и да не е много натоварваща психически.
Дано  Ясен бързо да свикне на яслата и да не реве, че аз като се сетя при нас колко беше трагично положението.....

Днес не съм излизала, беше ми едно мързеливо. Чистих, гледах филм и стоя доста на компа. Четох, че една от януарките родила вкъщи. Звъннала в болницата и казали, че е рано да ходи, да стои, да си почива и жената си стояла вкъщи. Спукали се водите и бебето започнало да се ражда, мъжът и успял да се обади да дойде линейка и казал: виждам коса  hahaha. Според мен жената просто си е искала да си ражда вкъщи  Laughing.

# 49
На мен почивката ми свърши и утре се прибирам на тръстиката newsm79 wash hang 1dishes newsm71  food002

Прави ми впечатление, че Мила предпочита да се обслужва с лявата ръка- с прибори, химикалки, нещо да се свърши- все е лявата. Значи ли това, че ще е левичарче или е рано да се определи? Не, че има нещо лошо ама да попитам newsm78

А днес разбрах от една съученичка, че във Франция майчинството е 3 месеца и после си е дала детето на ясла  Shocked Направо недоумявам как ще си дам детето толкова малко и друг ще го гледа как расте- ужасно е!

# 50
..**НаТи**..   хубаво е да си детето любима вещ с която да заспива

Януш браво на тази мама но доколкото съм чувала има жени найстна раждат много бързо

ние от два дена казваме за пиш какъм и на ябълката кабълка

Феникс радвам се че Яс се е държал добре  Hug
Милееенка успех с новата работа  Hug
Супермама труден ден сте имали но бабите така раглезват
Маик вие как сте  Hug

# 51
mamilla   туке 4 месеца майчинството и си ги дават децата на ясла защото работодателите уволняват ако не се върнеш на работа но пък за бебетата са хубави стайте много добре са оборудвани  Peace

Мая яде и с лявата и  с дясната но и правя забележки когато яде с лявата

# 52
Миленка, честита нова работа, да ти хареса и да не усетиш никаква финансова криза   bouquet

И в Швейцария е 4 месеца майчинството, за справки - Елф. Само ние тук все намираме да се оплакваме, а поне в тази насока добре се справиха управляващите.

Ние сме добре, гледаме се с бебока, Иван се гледат с баба му и дядо му. Новостите при него - сяда си на столчето и си качва краката на масата (нещо като Габи как гледа филмче Simple Smile), бърше си устата с ръкав на всяка хапка, отваря си вратите и ходи навсякъде, щрака контакти на лампите ... но според сестра ми при мен е по-лигав  Rolling Eyes Повече се сещал за бебето, отколкото за нас с баща му. Също проявил желание да се храни сам, успявал донякъде.

Феникс, дано лесно се адаптира детето, за да си спокойна и ти  Hug

Хай, много кофти, а къде звънят гадовете - по мобилни или по домашни телефони ...

Януш, в предния ми квартал имаше една мама, която и 2те си деца беше родила вкъщи по желание. Били се подготвили с таткото и така. Дори при второто раждане след това не беше ходила в болница. Аз лично немога да си го представя.
Стискам палци скоро да ни се похвалиш с хубавото събитие  Hug

хубава вечер от нас Simple Smile

# 53
камен е посран и по повода си е у дома. аз съм буквално зарината от букви. днес рабох като разделих екрана на 3 - бебе айнщайн, бг. текст и англ. текст. направо полудях, но отметнах частта, която бях планирала. утре пак ще сме двамцата. дано не е вирусно и пипа да си остане здрава, че от понеделник трябва да почне ски училище  Rolling Eyes

миленка - дано работата тръгне плавно и нагоре  Peace

това с домашното раждане ми два малко хард. майката как да е, нея кучета я яли, ама ако има нужда от бърза лекарска намеса...

# 54
Да, и аз имам такива страхове, а колко далече живеем от Тина Киркова.....Пък и всичко може да се случи, в болницата е най-сигурно, поне аз там бих се чувствала най-спокойна. Хубавото е, че са добре и бебето и жената.

# 55
това с домашното раждане ми два малко хард. майката как да е, нея кучета я яли, ама ако има нужда от бърза лекарска намеса...

абе и да,и не...мен болничната атмосфера ми действа много зле,принципно бих си раждала вкъщи,ако бяхме като другите животни да раждаме 99% без усложнения,
ама като знаеш,че има риск и то не малък,как да посмееш?
Та по-скоро не бих се навила  на дом.раждане,не че не го разбирам като идея.
А пък сега,с близнаци-абсурд!Имаше един клип преди време,за някаква мацка,ддето си роди близнетата у кенефа вкъщи-егати късметлийката/че всичко мина ОК,ама и леко ку-ку да се реши на подобно нещо Confused

Майчинството у нас ако не друго,поне е най-дълго в сравнение с по-развитите страни,но това така и трябва да бъде,щото сме с отрицателен прираст.

А пък на Яс не знам какво са му давали в яслата да яде,но днес с*а/с извинение/ три пъти! ,  досега.

Ох на мама пича,аз докато си пиша по форумите,той си доесъл възглавницата и се разположил на пода да спи.Егати майката съм, Mr. Green

# 56
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10236354 - няколко нови снимки и от нас. На снимките беснее, вижда се и как се преби оня ден и си размаза физиономията от бързане.

И моето дете се е наговорило с Камен и е болно. Само че е хремав и кашля като дърт пушач. Че и малко Т вдигна тази вечер.

# 57
Здравейте и от мен, нещо тази нощ не ме лови сън та се моткам в нета.

Това с раждането вкъщи - не малко, а много хард ми се струва, но щом ги влече хората - да са живи и здрави  Sunglasses

Данито една седмица щуря из офиса и вкъщи - защото в детската ясла правиха ремонт, но от утре пак на каторгата  Laughing Супер е щура и дива, не спира изобщо на едно място, та от ден на ден все повече се плаща как ще се оправяме с двете хлапета. Ама и да се плаша и да не се - да са живи и здрави (и ние де  Laughing) и ще се оправяме. Бъзикаме се за трето хлапе - ама си е направо плачевно. Та ще са две засега  Laughing Не съм на 20 години да си правим планове и за трето, пък и бая повече пари ще трябва да изкарваме  Rolling Eyes

По стара традиция, докато съм бременна ремонтираме и обзавеждаме ново жилище - надявам се най-накраят да се кротнем, че съвсем заприличахме на съвременно номадско семейство. То жилището си беше по план и го купихме още пролетта миналата година, ама смятахме да го правим бавно и славно .. и изобщо не го бяхме започвали преди да разберем за новото попълнение ... сега всичко е на екшън и вече съм обявила финансово разоряване  Rolling Eyes Решихме обаче да не правим компромиси и да си го направим така както си искаме. НАдявам се да успеем да си пренесем нещата там, преди да се появи бебе 2. Съкровището нещо се оглежда и за джип - ама преди това трябва да се продадат сегашните коли.

Такива разни неща от нас ...

# 58
лейди, малко ми е притеснено, ама да ти кажа да знаеш, което ти си и знаеш, де, ама сега нали са най-силните грипни вируси, дали пък да не го беше пуснала яско от след месец примерно, той сега е предразположен, нали само вкъщи си е бил без такиваи нтензивни контакти / не се сетих по-рано да ти предложа, извинявай Hug

# 59
  • България
hello,
Снощи Коко се сдоби с огромна синина на окото, като изкусно гримиран е... паднал си върху йониката, ама той щото се е унесъл в музикалните си изпълнение.... Laughing е герой без рана няма!
Абе вечер не ще да заспива това дете- и двамата с баща му дремим от 22.30 нататък, а той въобще не ще да чува за сън - накрая малко по твърдата (дори и до шляпване се стига, след малко рев и заспива), ама това е вече към 23.30 часа, това не е нормално, как да го приспиваме това дете, незнам вече. Почнахме по - рано да мием дупето и да пием млякото, но то после се започва една игра. Сутрим ставането е със сто зора - днес закъсняхме с 15 минути, не можем да се намотаме - не ще да става юначето. Баба му също започна да го буди по рано от обедния сън - в 16.00 да е станала - че то какво беше преди това - от 13.00 до 17.30 понякога- който спал спал....
Успешен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт