Ла Редут - кодове - 21

• 51 410
  • 777
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, има ли някаква особеност при използване на код, получен чрез покана към познат и регистрацията му. Понеже аз получих кодс за 5Е и не действа Sad
цената на стоката трябва да не е задраскана - т.е. избираш или кръгли цени или ненамалени артикули

# 181
Момичета, има ли някаква особеност при използване на код, получен чрез покана към познат и регистрацията му. Понеже аз получих кодс за 5Е и не действа Sad

И при мен не действа , както и кодовете ,пратени ми лично  Confused (тези за НК -15/30евро ,както и за куфара),явно трябва да им пиша ,пък дано има някакво развитие .

# 182
Още едно изгодно кодче 57010 -20Е от 55Е и безплатна доставка  Peace

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=212bec7b8ed02f446e

# 183
И от мен едно кодче-57002 
20 Е от 55 Е -от новата колекция + БД  Party

# 184
кодове 30953 и 30937 ми се хващат без никакви условия, подаръкът е сак MARRON ET RO , дали е онзи хубавия сак Лафума кафяво и розово, че от кога го дебна  smile3508
дали ще е този лафума наистина?! някой ще светне ли как изписва, ако е лафумата Wink

# 185
Момичета, някой има ли представа куфара в сиво и зелено колко тежи?  bouquet

точно едва ли някой може да каже, но не е тежък, защо питаш? за къде ще пристигне пратката ти ли?
Да. Пуснала съм го с 6 чифта гащи за мъжо Joy Не бийте много, моля ви! hahaha

Тогава е възможно да отиде и на под 2 кг. Аз го получих с писледната си поръчка и на кашона ако не се лъжа пишеше 2 кг и 5 гр, а аимах доста други неща...

# 186
Здравейте ,момичета!Моля ви кажете ми с какво мога да намаля това http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6517676& … ue&ksource=-1 И ако някой го има ,моля за отзиви.Благодаря!

# 187
цената на стоката трябва да не е задраскана - т.е. избираш или кръгли цени или ненамалени артикули

Благодаря...аз вече съм понапълнила кошницата... и не действа, имам и нова колекция но мини цени...може би и за тях не става...Sad

# 188
Merry Rascal ,какво имаш предвид под Не действа ? "Хваща се " ,но не намаля или въоще не го приема ? Защото при мен въоще не го приема и него и другите кодове ,отгоре ми изписва с червено нещо си .

# 189
  • Пловдив
точно това стана и при мен,писах няколко страници назад.Трябваше да си изчистя цялата кошница и оставих само артикул от кръглите цени,тогава ми го намали.За 5евро намаление и 5 евро доставката ег.... далаверата  hahaha

# 190
Здравейте ,момичета!Моля ви кажете ми с какво мога да намаля това http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6517676& … ue&ksource=-1 И ако някой го има ,моля за отзиви.Благодаря!
57010 ми го намяля на 62Е + БД.Но кода ми е пратен лично и не съм сигурна дали не е персонален  Peace

# 191
Здравейте!!! Виждам че има активни по темата. Искам да попитам относно размерите на дрехи за деца....за височина 110(момче) кой размер избирате - за 4 или 6 год.
И нещо друго...при поръчка по-малко от 2 кг.(мисля че няма толкова) защо ми удържат още 3,52 евро?

# 192
  • До хладилника, който обичам

И нещо друго...при поръчка по-малко от 2 кг.(мисля че няма толкова) защо ми удържат още 3,52 евро?

Специално за страните от бившия Източен блок е това, не ни обичат французите и затова. За техни хора без пари е.

За 110 бих взела р-р 114 аз Peace

3,52 евро е такса обработка. Първият пост е за четене, не за скролване надолу.

# 193
  • Тук и там
Само да отбележа, че днес взех 2 малки поръчки, като на едната вместо подарък - тренч с код 22179 са ми изпратили това:

Е, добрата новина е, че поне е същия размер - не че ще го нося /не е в мой стил  newsm78/

# 194
Ааа и аз ще се изходя по въпроса 3.53Е. Това са 5% върху цената.

Общи условия

Активация на акаунт