Ла Редут - кодове - 21

• 51 376
  • 777
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
А от профила, от който пращаш поканата, имаш ли вече направена поръчка?
Ако нямаш, може би това е причината. Peace
Едва ли нов клиент може да препоръча сайта на друг такъв....

# 166
  • София - Бургас
Току що си взех пратката от ларедут и искам да кажа, че съм леко разочарована от подаръка, който трябваше да бъде розова чанта + несесер........., да обаче получих само несесер Naughty, чанта - нихт Shocked Crazy
Та, имайте го напредвид! Stop Heart Eyes

# 167
Току що си взех пратката от ларедут и искам да кажа, че съм леко разочарована от подаръка, който трябваше да бъде розова чанта + несесер........., да обаче получих само несесер Naughty, чанта - нихт Shocked Crazy
Та, имайте го напредвид! Stop Heart Eyes
Ми то това го получават така доста отдавна  Laughing
Четете  Crazy

# 168
  • Бургас
Брадата, извинявай, мила, ама ми идва да те фрасна с нещо за тая истерия с поканите Crazy

Шегувам се де, да не се засегнеш. Ама глей какво става Crazy
Айде нЕма нужда-в някои моменти сама като гледах на какво е заприличала темата и и ми идваше да си направя ритуално харакири  jedi Ама нали сте чували приказката, че пътят към ада бил постлан с добри намерения  ooooh! То и за мен може да каже, че съм новобранка, защото цъфнах тук август месец, но чета (наистина чета) редовно темите и не съм задала (мисля) нито един индиански въпрос, на който да е било отговорено преди това ен броя пъти. Всички си имаме дом, семейство, работа и прочее задължения, но как едни могат да четат, за да разберат какво и как, а другите-"Ми сори, ама нямам време като вас да вися тук и да чета първи постове и бла-бла-бла-искам отговор тук и сега пък" и тропкат с крачета  Tired Като искаме пазар на сметка и далаверки като бонус, трябва да положим поне мъничко усилие  Naughty Гледам да помагам когато мога, но пък не се и чувствам длъжна да го правя винаги и за всеки щом преценя  Peace Моля да бъда извинена за лирическото отклонение и поредния спам в темата, ама нека и аз да бъда един път спамерка, я  ppp

# 169
Да се похваля, че най-после получих код на мейла. Може и да е коментиран вече, но да се отчета и аз все пак Laughing: 67903
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=no … urecode=001RQ0162

# 170
кодове 30953 и 30937 ми се хващат без никакви условия, подаръкът е сак MARRON ET RO , дали е онзи хубавия сак Лафума кафяво и розово, че от кога го дебна  smile3508

# 171
  • София
Да се похваля, че най-после получих код на мейла. Може и да е коментиран вече, но да се отчета и аз все пак Laughing: 67903
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=no … urecode=001RQ0162

И на мен са ми пратили код за куфара (сиво и зелено), дори два пъти Crazy. Ето ги, дано да не са персонални: 61530 & 61514.

# 172
Съжалявам пак код 67903 -20% за новата колекция.

# 173
Момичета, някой има ли представа куфара в сиво и зелено колко тежи?  bouquet

# 174

точно едва ли някой може да каже, но не е тежък, защо питаш? за къде ще пристигне пратката ти ли?

# 175

точно едва ли някой може да каже, но не е тежък, защо питаш? за къде ще пристигне пратката ти ли?
Да. Пуснала съм го с 6 чифта гащи за мъжо Joy Не бийте много, моля ви! hahaha

# 176
  • До хладилника, който обичам
На митница ще иде, най-малкото заради размера, мисля аз.

# 177
  • Бургас
По спомени от нечие мнение в темата-около 1,300кг.

# 178
Да, сигурно ще иде на митницата.  Thinking Пуснала съм го на 12, а в пощата го няма.
А така да ми трябва. Стягам багажа за морето  hahaha Joy

# 179
Момичета, има ли някаква особеност при използване на код, получен чрез покана към познат и регистрацията му. Понеже аз получих кодс за 5Е и не действа Sad

Общи условия

Активация на акаунт