Ла Редут - кодове - 21

• 51 461
  • 777
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Брадата, извинявай, мила, ама ми идва да те фрасна с нещо за тая истерия с поканите Crazy

Шегувам се де, да не се засегнеш. Ама глей какво става Crazy

# 151
  • София
Брадата, извинявай, мила, ама ми идва да те фрасна с нещо за тая истерия с поканите Crazy

Ами да,то човек да не направи добро вече!
Брадата още в първия си пост написа,че 20-те евра не ги е получила,че е водила кореспонденция с Ларедут,и всичко,
което е необходимо,ама кой да чете!?

Сега пробвах пак на друг мейл и ми изписва :
Le parrainage est réservé aux clients ayant déjà passé commande

Какво става?????????
Ние откъде да заеме какво става???А?
А втория мейл има ли регистрация в Ла Редут?

# 152

Какво става?????????
Аз знам какво става ама няма да кажа  Twisted Evil

# 153

Ами да,то човек да не направи добро вече!
Брадата още в първия си пост написа,че 20-те евра не ги е получила,че е водила кореспонденция с Ларедут,и всичко,
което е необходимо,ама кой да чете!?

Какво става?????????

IИнфо:

#
Системата на Ла Редут изпраща на посочения адрес покана за регистрация и пазаруване от сайта като имейл с активен зелен бутон линк към La Redoute.
#
При кликване на линка от поканата, на поканения се отваря страницата за регистрация в Ла Редут. Той попълва полетата по общите правила за регистрация в Ла Редут (Акаунт 2).
#
Всеки акаунт може да праща неограничен брой покани.

# 154
  • София
desiniko,какво искаш да кажеш с това инфо?
Аз съм го прочела,изпълнила точно за 5 мин.,без да задавам безброй безсмислени въпроси.

Духи,вече напълно ви разбирам!  bouquet  bouquet  bouquet

# 155
Въведох кода 22624 дето уж с него пращали прахосмукачката вместо пътна чанта, но ми дава подарък чанта. Дали въпреки написаното ще получа прахосмукачката  newsm78 Ако някой знае да напише, ако не ще видим  Simple Smile

# 156
Въведох кода 22624 дето уж с него пращали прахосмукачката вместо пътна чанта, но ми дава подарък чанта. Дали въпреки написаното ще получа прахосмукачката  newsm78 Ако някой знае да напише, ако не ще видим  Simple Smile
Отдавна не дават прахосмукачките вместо чанти.. Беше за много малък период..
Пак си пращат чанти  Peace

# 157
Инфото ми беше за това, че чак след получаване на поканата втория мейл се регистрира в сайта с акаунт.
Не бих казала, че съм неразбираща или нещо такова...но за първи път се опитвам да направя поръчка и ве4е 2 дни разучавам хилядите неща и изчетох
999000 страници , но като дойде ред за действие се получават такива неща като това...В този смисъл ако знаете и можете да помогнете с нещо, като "стари Ларедутки" кажете..ако не не се надсмивайте на нас току прохождащите.Не ми е смешно, че ве4е глава ме боли...да не говорим, че ще ме изхвърлят от къщи, че им писнах с моето четене #Crazy #Crazy

# 158
  • София
Ако беше прочела наистина, щеше да разбереш, че това с поканите е нещо ново, от 2-3 дни, ако не се лъжа, и от близо 30-та страница от миналата тема.
И тая май ще замине изцяло за обсъждане на тези покани. На всичкото отгоре Брадата беше написала, че това с поканите било само за френски клиенти и явно е техническа грешка, че се получава и тук. А сега давай още емотиконки с гърмящи пушки, че нЕма и нЕма чек за 20 евро... ooooh!

# 159
Хич никак не се надсмивам над никой Simple Smile
Просто не може винаги да си в далаверата и да очакваш някой да те води за ръчичка там  Whistling
Не стига, че толкова улеснения и информация има .. и пак постоянно едно и също .. и все по-тъпи въпроси.. и все по-неразбрали хора и ..
Ми като не можете няма да пазарувате.

# 160
  • София
Инфото ми беше за това, че чак след получаване на поканата втория мейл се регистрира в сайта с акаунт.
Не бих казала, че съм неразбираща или нещо такова...но за първи път се опитвам да направя поръчка и ве4е 2 дни разучавам хилядите неща и изчетох
999000 страници , но като дойде ред за действие се получават такива неща като това...В този смисъл ако знаете и можете да помогнете с нещо, като "стари Ларедутки" кажете..ако не не се надсмивайте на нас току прохождащите.Не ми е смешно, че ве4е глава ме боли...да не говорим, че ще ме изхвърлят от къщи, че им писнах с моето четене #Crazy #Crazy
Никой не ти казва,че си неразбираща,първо.За 2 дни няма как да се асимилира толкова информация.
Но защо си усложняваш живота за 5 или 10 евро.Аз не съм "стара Ларедутка",няма какво да подскачаш като ощипана госпожица.
Всички имаме семейства,нали?Това не еоправдение.

И накрая-оправи ли се?

# 161
в такъв случай ще е добре да се актуализира информацията за кодовете
Вие за колко време получавате поръчките си

# 162
Над 2 кг. - мин. 10 дни, макс. 2мес.6дни.
До 2 кг. - мин. 5 дни, макс. 16 дни.

# 163
Над 2 кг. - мин. 10 дни, макс. 2мес.6дни.
До 2 кг. - мин. 5 дни, макс. 16 дни.
Благодаря за експресните отговори!

# 164
alex07 беше писала на предната страница, че при нея се е получило затова реших и аз да пробвам, но не би.
Голям въпрос стана. #Crazy #Crazy
Да нали всеки иска да купи на сметка, ама като му стане номера не на всеки му се обяснява щото си казва :"Аз толкоз четох и разбрах и стана, другите и те да се оправят сами".
Прави сте за "далаверата", както казвате всеки сам трябва да се оправя.
Не знам тогава защо ли е тогава тази тема, но...
Слагам край на полемиката, не ми се занимава с обяснения, на вълка му е дебел вратът защото сам си върши работата. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт