Ла Редут - кодове - 21

• 51 347
  • 777
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,бях пуснала една поръчка с 15 артикула с код подарък пътни сакове,сега като поверявам на поръчките си не ми излиза като артикул а го имаше до преди ден два.
Какво ще рече това че няма да ми ги изпратят ли? Confused

Kakvo to4no ti izpisva?

# 586
Здравейте,бях пуснала една поръчка с 15 артикула с код подарък пътни сакове,сега като поверявам на поръчките си не ми излиза като артикул а го имаше до преди ден два.
Какво ще рече това че няма да ми ги изпратят ли? Confused

Kakvo to4no ti izpisva?

Като вляза в проследяването на поръчките вече го няма (Suivre mes commandes)
а преди 2 дена беше там и в маила който ми пратиха при потвърждаване на поръчката също го има.

И още едно въпросче с предишна поръчка ми отказаха един артикул поради липса на размер обаче парите ги бяха дръпнали и сега ми изпратиха някакво писмо ,предполагам как ще върнат парите.,но не мога да го разбера.
Някой знае ли ,има ли опит как става с връщането на парите.
Мерси предварително.

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 01:04 от stacy

# 587
Dano da ti pristigne, s dr ne moga da ti pomogna Sad

a otnosno parite, i ma nem mi se slu4i i momi4etata kazaha 4e shte mi pratqt 4ek za tazi suma do 30 dni Simple Smile

# 588
Dano da ti pristigne, s dr ne moga da ti pomogna Sad

a otnosno parite, i ma nem mi se slu4i i momi4etata kazaha 4e shte mi pratqt 4ek za tazi suma do 30 dni Simple Smile

Предполагам,че няма да пратят нищо,но както и да е а що се отнася до парите доколкото разбрах в писмото като се опитах да го преведа че със следваща поръчка ще ги преспаднат но ако ги връщат на ръка е по добре.

# 589
Хайде и двечките stacy и Marry_j  сте поканени в съседната тема, да прочетете първия й пост, за да ви се изяснят въпросите, за които питате.  Hug
Поканата важи за тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366475.0

# 590
  • Пловдив
И още едно въпросче с предишна поръчка ми отказаха един артикул поради липса на размер обаче парите ги бяха дръпнали и сега ми изпратиха някакво писмо ,предполагам как ще върнат парите.,но не мога да го разбера.
Мерси предварително.
Нищо няма да ти върнат на ръка  Laughing,нито да ти приспаднат,ще ти пратят номера на чека или ваучера с който пак можеш да пазариш  Peace провери си в писмото,най-вероятно е номера на чека или ваучера и още нещо........всичките ти въпроси са за другата тема,прочети там първия пост и ще ти стане ясно  Peace

# 591
Направих един експеримент, не е кой знае какво откритие, но на някого може да е от полза - новия код, който някои получиха за 20 евро отстъпка от нова колекция, БД и шалте работи и при минимална сума, разбира се, няма намалението, а само БД, мисълта ми е, че ако някой иска може да го ползва като код за безплатна доставка само +  подарък, най - евтиното, което намерих, беше това потниче - http://www.laredoute.fr/vente-top-stretch-la-redoute-creation.as … tegoryid=56099731  добавяте си го към кошницата и с кода получавате БД и подарък и потниче за 3 евро

Това потниче никак не е лошо, даже е произведено в Бг, или поне прилича на едно такова, което съм купувала  преди 2 години.

# 592
Хайде и двечките stacy и Marry_j  сте поканени в съседната тема, да прочетете първия й пост, за да ви се изяснят въпросите, за които питате.  Hug
Поканата важи за тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366475.0

Чудничко там сме   Hug

# 593
Извинявайте за спама,но ми се случва нещо доста интересно  Laughing Във френския сайт OVPC има заговор срещу/за мен и аз не съм си го изяснила още,но в подписа на доста момичета присъствам с агитация да се регистрирам в някакъв друг сайт  ooooh!Сега стоя,гледам и умувам 'що така са ме набелязали тия девойки,и думичка не съм им продумала,даже с моя френски хич не смея  hahaha
Цитат
Avec iGraal, récupère de l'argent sur tes achats en ligne  clique ICI
alors mamaB on lit ma signature !!!
Цитат
Coucou mamaB, tu aime les bons plans ? Alors Igraal est fait pour toi, il te DONNE de l'argent GRATUITEMENT !!!
----> Clique ICI pour connaître les infos !!
и т.н.  Rolling Eyes

# 594
  • Варна
Извинявайте за спама,но ми се случва нещо доста интересно  Laughing Във френския сайт OVPC има заговор срещу/за мен и аз не съм си го изяснила още,но в подписа на доста момичета присъствам с агитация да се регистрирам в някакъв друг сайт  ooooh!Сега стоя,гледам и умувам 'що така са ме набелязали тия девойки,и думичка не съм им продумала,даже с моя френски хич не смея  hahaha
Цитат
Avec iGraal, récupère de l'argent sur tes achats en ligne  clique ICI
alors mamaB on lit ma signature !!!
Цитат
Coucou mamaB, tu aime les bons plans ? Alors Igraal est fait pour toi, il te DONNE de l'argent GRATUITEMENT !!!
----> Clique ICI pour connaître les infos !!
и т.н.  Rolling Eyes

mamaB, не зная каква им е идеята да го пишат в подписа си, но според мен това си е за сайтовете, които уж връщат пари след пазаруване.
А защо са избрали теб - и аз не мога да си обясня. newsm78

# 595
  • София
 mamaB аз с преводача грам не хванах логиката  newsm78
какво искат да кажат...какви снимки, кви пари newsm78
Даже не разбрах покана ли е, агресивно ли е?!?

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 01:57 от ketito

# 596
Мерси предварително.
Нищо няма да ти върнат на ръка  Laughing,нито да ти приспаднат,ще ти пратят номера на чека или ваучера с който пак можеш да пазариш  Peace провери си в писмото,най-вероятно е номера на чека или ваучера и още нещо........всичките ти въпроси са за другата тема,прочети там първия пост и ще ти стане ясно  Peace

Добре де след като знаето как да го позжам този номер не може ли някой да ми обясни на ЛС,з да не търся една седмица в тема от 158 страници. Rolling Eyes

# 597
как разбирате колко ви тежи поръчката ? Дали е под или над 2 кг. На око ли?

# 598
  • София
cool , stacy, пак - ТОВА е тема за кодове!!!

П.П. мамаБ, не ми се струва агресивно newsm78 Повече на предложение ми прилича. Що не питаш на инглиш? Или с преводача да стъкмиш едно писъмце?

# 599
така е признавам, но на другите теми не ми дава да пиша, нито да се регистрирамл моляр простете

Общи условия

Активация на акаунт