Ла Редут - кодове - 21

• 51 326
  • 777
  •   1
Отговори
# 600
  • До хладилника, който обичам
mamaB, сигурна ли си, че това не е някакъв автоматично генериран подпис, който на всеки да показва никът му на регистрация? Един вид персонална реклама Simple Smile

# 601
Извинявайте за спама,но ми се случва нещо доста интересно  Laughing Във френския сайт OVPC има заговор срещу/за мен и аз не съм си го изяснила още,но в подписа на доста момичета присъствам с агитация да се регистрирам в някакъв друг сайт  ooooh!

Да не е някоя от онези автоматични програми,които разпознават Ника ти ( уйндоуса и др.) и автоматично го лепват там - в случая-в подписа???  newsm78   Да не е нищо лично ?
Не се смейте,предполагам

# 602
  • Бургас
Определено е автоматичен подпис, който те разпознава и изписва ника, с който си регистриран там  Peace Има различни такива. Аз преди се бях шашнала от подписа на една мацка, където пишеше, че ме обича от много време и ако искам да ѝ пиша на лични, което ме  Shocked , но после тук във форума ми разясниха "мистерията"  Mr. Green

# 603
  • Пловдив
И още едно въпросче с предишна поръчка ми отказаха един артикул поради липса на размер обаче парите ги бяха дръпнали и сега ми изпратиха някакво писмо ,предполагам как ще върнат парите.,но не мога да го разбера.
Някой знае ли ,има ли опит как става с връщането на парите.
Мерси предварително.
Нищо няма да ти върнат на ръка  Laughing,нито да ти приспаднат,ще ти пратят номера на чека или ваучера с който пак можеш да пазариш  Peace провери си в писмото,най-вероятно е номера на чека или ваучера и още нещо........всичките ти въпроси са за другата тема,прочети там първия пост и ще ти стане ясно  Peace

Добре де след като знаето как да го позжам този номер не може ли някой да ми обясни на ЛС,з да не търся една седмица в тема от 158 страници. Rolling Eyes
Добре де,никой не ти е казал да изчиташ всичките 158стр.,а в първия пост ,който ти е дала Алекс пише подробно в линка за Чековете и ваучерите.Айде постарайте се малко да почетете,всичко е описано,ама е по-лесно да ви дадат отговор на готово....ако може и на лични....
прочети тук,дано да стане ясно
http://www.geocities.com/ina_bg/chekove.html

# 604
моля ви кажете как преценявате колко ви тежи поръчката, предварително моля за извинение, че не е по темата.

# 605
така е признавам, но на другите теми не ми дава да пиша, нито да се регистрирамл моляр простете

Ами регистрирай се във форума. Поръчката-на око, разбира се, никъде не пише кое колко тежи.

# 606
и аз да споделя ,че присъствам в подписа на няколко дами във френски форум при положение, че една дума не съм написала никъде -регистрирах се само да ги следя  newsm78

# 607
  • София
Сега остава да присъствате в подписа на дни и същи дами и проблема е ясен  Laughing

# 608
  • София
Дамм,и аз се присъединявам към вас.Даже мислех да пиша ЛС на брадата или на мамаБ,обаче,веднъж си превеждах страницата и бях като гост.Та във въпросните подписи се обръщаха към мен като към гост,и се светнах. Joy

# 609
  • Пловдив
 Mr. Green еййй развеселихте ме с тези подписи  hahaha Не помните ли, че преди време имаше едим много модерем подпис, който ти разчиташе IP-то и операционната сиситема, даже още се срещат такива из форума  Peace И тези са на този принцип
Ама май е време да спрем с обсъждането на тази тема  Mr. Green

# 610
Здравейте,имам код 60488 на емайла,като го въведа ми намаля неща от новата колекция и ми дава подарък  PLAID накой знае ли що за чудо е този подарък,да знам да го пусна ли

# 611
Здравейте,имам код 60488 на емайла,като го въведа ми намаля неща от новата колекция и ми дава подарък  PLAID накой знае ли що за чудо е този подарък,да знам да го пусна ли

А ДОБЪР ДЕН Twisted Evil

# 612
да,извинете,видях за какво става въпрос

# 613

За съжаление кода в момента не работи защото подаръка ще е наличен след две седмици. А колкото до подаръка май е одеало до колкото разбрах от предните постове.

# 614
 Момиченца... Моля, помогнете!
Като сложа код 27650 за червените чинийки най-отгоре в кошницата ми излиза прозорец с ! но пък ми ги дава като подарък. Това какво значи?
Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт