Ла Редут - кодове - 21

• 51 347
  • 777
  •   1
Отговори
# 615
Момиченца... Моля, помогнете!
Като сложа код 27650 за червените чинийки най-отгоре в кошницата ми излиза прозорец с ! но пък ми ги дава като подарък. Това какво значи?
Благодаря!  bouquet
Този подарък ще е наличен след 12 седмици.Избери нещо друго

# 616
  • Хасково
Ето едно кодче което още дейсвтва за БД  и подарък
2 калъфки 50/60 или 63/63 за 5.24 евро + БД + Подарък десертни чинии 4 бр с 4 вилички Simple Smile
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4683900& … ue&ksource=-1
Дано да съм била от полза  Hug

# 617
  • Пловдив
2 калъфки 50/60 или 63/63 за 5.24 евро + БД + Подарък десертни чинии 4 бр с 4 вилички Simple Smile
а кои е кода?

# 618
  • Пловдив
 а олекотените завивки с код 22837 заслужават ли си?

# 619
  • Хасково
а кои е кода?

Упсс.. забравих  Mr. Green  Два кода са 31402 и 31399

# 620
# 621
момичета моля за помощ,
снощи си направих още две регистрации -от тези- изпрати на приятел и ти дават 5-10 евро, но не мога да пускам поръчки от тях, получих кодовете и всичко останало , но не става.......
има ли някакъв срок след регистрацията който трябва да мине за да може да се пусне?
всичко е наред ,но ми излиза проблем с картата, аз съм пускала с нея и даже със старите ми става  Confused
може ли някой да ми каже?
благодря

# 622
момичета моля за помощ,
снощи си направих още две регистрации -от тези- изпрати на приятел и ти дават 5-10 евро, но не мога да пускам поръчки от тях, получих кодовете и всичко останало , но не става.......
има ли някакъв срок след регистрацията който трябва да мине за да може да се пусне?
всичко е наред ,но ми излиза проблем с картата, аз съм пускала с нея и даже със старите ми става  Confused
може ли някой да ми каже?
благодря
С една карта може само на два акаунта да се плаща.

# 623
оооооооо
сега разбрах благода ти  bouquet

# 624
За съжаление обаче повечето неща не се доставят до бг Sad

# 625
  • София
30937, 30953 - намаление 25% от колекция пролет-лято 2009 и подарък сак Лафума в кафяво и розово
някой получавал ли го е този сак или е подобре да пусна за ксивия куфар .. напълних се с бели калъфки вече ...по добре подарък за 6 Е вместо калъфки за 7,7 Е

# 626
  • Пловдив
30937, 30953 - намаление 25% от колекция пролет-лято 2009 и подарък сак Лафума в кафяво и розово
някой получавал ли го е този сак или е подобре да пусна за ксивия куфар .. напълних се с бели калъфки вече ...по добре подарък за 6 Е вместо калъфки за 7,7 Е
сакът е хубав.доста хора го имаме(ако е този в кафяво и розово)
а и за куфара има много добри отзиви
  Peace

# 627
  • През девет земи в десета
Десем,пуснах снощи с куфара,пак ще ме обработват ръчно и сигурно ще ми откажат тази поръчка,май е по-добре калъфки,но то сигурно си е до късмет.И миналия път пак така петък вечер ми беше неуспешната поръчка,добре,че бяха Алекс и Веничка,мерси много за помощта момичета bouquet

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 15:35 от [x]Пиги®

# 628
някой може ли да ми каже телефона за вземане на колети от Иван Вазов -Пловдив и ако знаете днес с какво работно време са?
може би не пиша в правилната тема, но не намерих такава

# 629
  • София
благодаря за отговорите.... и да знаете, че калъфките почват да свършват  Joy бях сложила по погрешка странния размер(на 63 см) и след малко ми ги огради в червено

Общи условия

Активация на акаунт