Ла Редут - кодове - 21

• 51 359
  • 777
  •   1
Отговори
# 255
  • Временно
Има ли някакви условия за ползването на 5-те евро от поканата към приятел?
Защото сега получих код,в кошницата имам и намалени неща и от новата колекция,а кода не ми се хваща? newsm78

Да си подновя питанката Rolling Eyes
Сложи в кошницата артикули само от кръглите цени и със сигурност ще ти се хване кода  Peace
Мерси,ще пробвам. Hug

# 256
другото, което исках, е матрак - ама и той не ми хваща, поне двата кода от 1вия пост Sad идея??? Praynig

а това "22810 - plat + pelle à tarte, couleur poivre/vert " от такъв материал, дето да ги пъхнеш във фурна да се пекат, или просто са поставки за торта newsm78

и да се включа към въпроса за при мини има ли действащ код Praynig

# 257
MOМИЧЕТА ПРАЩАТ ЛИ ОЩЕ ТОВА http://media.snimka.bg/1659/009572788.jpg?

МЕРСИ Simple Smile

# 258

Пращат, пращат Simple Smile

# 259
Абе, хора, тези ла редут, от къде знаят кога ми е РД... newsm78

# 260
Merry Rascal   bouquet Hug Joy

# 261

От регистрацията ти.  Peace

# 262

хи хи, ми там май не съм се писала кога съм родена........ даже съм 100% сигурна!

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 13:40 от Merry Rascal

# 263
  • София

хи хи, ми там май не съм се писала кога съм Родена даже съм 100% сигурна!

Тогава сигурно  боб са хвърляли. Joy Joy

# 264

хи хи, ми там май не съм се писала кога съм Родена даже съм 100% сигурна!

Тогава сигурно  боб са хвърляли. Joy Joy

да бе  верно съм го писала...мислех, че е нещо от мейла ми...

# 265
Да ви се оплача Cry
Вместо куфара са ми пратили едни кристални чаши за шампанско-ама за една глътка толкова са малки #Cussing out
Какво да ги правя сега тия чаши за какво са ми #Cussing out

можеш ли да пуснеш някоя снимчица  Praynig

С кой точно код ти замениха куфар с чаши?

Дали някой може да пусне снимка на въпросните чаши за шампанско-ракия, че ми стана любопитно.

# 266
Момичета,
Като опитам да поръчам куфара с чантите  с код 23574 и реф. номер 5671345 ми дава подарък куфара, а чантите ги слага в червен квадрат, както когато някой артикул липсва и дори не ми е добавило 6,90 към сумата. Да считам ли, че нямат налични чанти в момента и ако изчакам до утре има ли шанс пак да има? Embarassed Embarassed Embarassed

# 267
Духи-Пухи, код 61018 намалява при мини от новата колекция и не е никак лош код, май е най-добрият за момента, но е персонален, изпратили са ми го само на единия акаунт и само на него действа.  Peace

И дава БД без да има при мини, но ако са от новата колекция.
 А защо някои артикули от новата направо ми ги дава в кошницата с 20% намалени, сигурно съм гласувала за тях в онази анкета?

# 268
Духи-Пухи, код 61018 намалява при мини от новата колекция и не е никак лош код, май е най-добрият за момента, но е персонален, изпратили са ми го само на единия акаунт и само на него действа.  Peace

И дава БД без да има при мини, но ако са от новата колекция.
 А защо някои артикули от новата направо ми ги дава в кошницата с 20% намалени, сигурно съм гласувала за тях в онази анкета?
Дам Simple Smile и аз го имам на един. ак. и май ще успея да го използвам по предназначение  Hug

# 269
И аз имам РД утре,преди няколко дни ми изпратиха код за часовника и гривната с камъни Сваровски
На мен не ми изпратиха код въпреки че имах скоро РД и съм го попълнила при регистрацията!

Общи условия

Активация на акаунт