Отчет на набор 2003 - 42!

• 16 390
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
И Алекс е невъзможен последно време. Нищо му нямаше а сега е такъв лигльо  ooooh!

Деси
, честито и добре дошла в отбора. Лека и безпроблемна  Peace

# 121
Благодаря ви! Аз се усещам, че съм доста изнервена, май умората си казва думата. Но, хубавото е, че мъжът ми се прибира на втори  Grinning и нещата ще си дойдат на мястото. Поне няма да правя аз всичко, ужасно е едното да реве, другото и то,  а междувременно да имаш да готвиш, честиш и гладиш.  Mr. Green

Кристиян е записан в градината на карате  Tired и английски. Изобщо не съм доволна, на това смотано карате само подскачат, а английския... Какво да ви кажа - от мен научава повече. Ще търся нещо извън градината.

# 122
Благодаря,момичета!!!
Напоследък се замислям,че може би причината за странното държание на Дани е моята реакция на това,че пораства и има собствено мнение,желания и интереси.Нормално е вече да не искат да изпълняват веднага и безпрекусловно това,което ние им налагаме.Опитвам се да имам предвид това ,когато общувам с него,но често разбравям и се опитвам да го натисна от позицията на властта.Мисля,че оттам идва проблема,трябва вече да го гледам като равен,като голям човек със собствени мисли,мнение,чувства.

# 123
Мамче, в детската градинка където е Тошко отдавна имат такива занимания.
Дими,предполагам че е така.Ама то в нашето "селце" докат' се наканят децата ще тръгнат на училище. Whistling
Деси-и тук честита бременност!  bouquet Много късмет и поводи за радост! Peace Hug
И един въпрос да ви задам,за да не пускам цяла тема.На колко време сменяте четките на наборчетата? Blush

# 124
  • София
Клото,  Hug Да са живи и здрави. Ще ви мине.
Мамче, Павел ходи на английски, приложни изкуства и...философия.  Joy
А като стана дума за рисуване, ето с какво ме зарадва вчера.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Деска, лека и безпроблемна и от мен!   bouquet

# 125
Добро утро,
Клото усещам, че и днес няма да ти е ден. Като гледам и мен това ме чака като се появи второто дете. Крис и той е на същите дисциплини - карате и английски, но нещо няма ефект и от двете.
Снощи към 22.30ч с хиляди уговорки успях да изгася ТВ и да го накарам да се измие, и Криси от яд започна да тръшка вратите и за зла участ падна една плочка в банята, която е сложена с магнит около водомера.От тръшкането се получава голям приток на въздух, който я избутал, та той доста се уплаши и омекна като памук. Изми се, облече си пижамата легна и не мръдна. Значи можело и без глезотии да се легне. Thinking

Лека бременност на ДесиХ2  bouquet

*Ирина* браво на художника, много хубава рисунка.

# 126
Деси, аз също съм разсъждавала по въпроса и мисля горе долу като теб. Лошото е, че когато се държа с него като с равен, без да се налагам, той ми се качва на главата. Почва да се лигави, направо си прескача сянката. По-скоро си мисля, че трябва да действам малко по-спокойно, аз самата не се трая като почна да викам.
И тук да ти пожелая лека и много спокойна бременност! Радвам се за теб!  Simple Smile
Иринка  Hug Голям ти е майстор, браво на момчето! Бързо я покажи в другата тема.
atlantica, не се притеснявай, ако ходи на градина е друго. Кристиян няма къде да изразходва енергията си в момента и става непоносим. Съзнавам, че в момента е ощетен, не мога толкова често да го извеждам, нито както преди да го занимавам.

# 127
Момичета, ето да видите дъгата преди няколко дена в Бургас.
Невероятна е...снимките не са много сполучливи...ама от работа ...толкова Laughing
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10294362
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10294364
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10294365
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10294366
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10294367

# 128
Мам4е, когато се сетя, но най-много на три месеца.
Дими, огромна дъга. Аз отдавна не съм виждала такава. Последната беше една мижава, едва се забелязваше.

# 129
  • Русе
Дими, страхотна е дъгата.

Аз винаги съм се държала с него като голям. Даже понякога се обърква от възможността кое да избере и ме пита. Сега новата му мантра му е: "Обясни ми с повече думи". И започва едно разтягане на локуми  ooooh!

Ирина, браво на художника  Heart Eyes

Мамче
, сменям четката му за зъби всеки месец. Така правя и с нашите. Логично обянение нямам  newsm78

# 130
  • София
Дими, страхотни снимки.  Hug
Клото, тя си е в албума.  Wink Аз с вас исках да я споделя.  Hug
И аз съм ужасна, като се развикам. Не мога да се трая.  Sick

# 131
Деси, лека бременност и здраво бебче на финала! Hug
Иринка, чудесна рисунка!
Клото, и ние имаме такива дни. Добре, че скоро няма да си сама със зверовете!
Нашият зъболекар мина успешно. Не се наложи да му "бръмчи с онази гадната машинка". Намазаха му зъбчето с нещо, което го запечатва. Зъболекарката каза, че не е размекнат емайлът, само се било отчупило малко от зъбчето. Каза още, че може да изкара така запечатано 1-2 години и тогава ако се наложи ще го правят. Той ще е вече доста по-голям. Иначе беше умрял от шубе, ама седна и си отвори устата и стоя много мирен. После, разбира се, посетихме МОЛа, където закупихме поредната книга за динозаври и една за Франклин.
Иначе поредната му щуротия - напъхал стотинки в приемника за сателитната телевизия. Вчера го носихме да го сменят защото отказа да работи. Той обаче твърди, че преди Коледа още бил свършил поразията. Та може и да не е от него повредата. Ама и при нас имаше същия ефект - незабавно си легна и миряса! Joy

# 132
*Ирина*, браво на детенцето, снимката е много хубава Grinning
 Mam4е, четките за зъби сменям на два, три месеца.

Направихме козметичен ремонт в стаята на децата.
Взехме им нови детски легла,пердетата,цвета на стените,полюлея...ами май само това сега, има и други неща за оправяне, но може би през лятото.
Много им е малка детската и едвам намерих място за бюро, все още не сме го взели,но може би тези дни и това ще стане.
Общо взето край празниците с това се занимавахме... Crazy

# 133
Здравейте и от мен. Да се успокоя, че не съм сама във викането.  Simple Smile  Embarassed Понякога и аз не мога да се търпя, но с това стоене в нас направо вече не издържам. Особено като ми се стовари някакъв проблем и да няма с кого да го споделя. Вики от два дена ме кара да й показвам българските ръкописни букви. Доста добре започна да се справя. Глезенето и не слушането при нея се появява когато сме повече хора или като отидем в магазина. Там сме просто върха. Защо трябва да ходим до магазина, налагало ли се е и т.н. Лошото е че все се опитва да докопа нещо, особено целофан и да почне да го къса. Скоро беше обърнала една количка от тези като на Била върху себе си. ooooh!  Голямо желание има да ходи на балет но за сега няма къде. Децата особено зимата пощуряват в къщи. Сега сме решили да каним на гости едно момченце. Дано да дойде, че много иска да си играят. Четките за зъби се сменят на всеки месец. Вчера погледнах, че последния кътник и той почти е пробил. Мястото е синьо- лилаво. А предния горен вече доста се клати и казва че я боли.
Ирина рисунката е супер.
Деси Х2 честито.
Бети браво на младежа.
Дими много хубава дъга
Къде е Чиби?  newsm78

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 10:43 от viki_hrisa

# 134
......... ама седна и си отвори устата и стоя много мирен. После, разбира се, посетихме МОЛа, където закупихме поредната книга за динозаври и една за Франклин.
Браво на юнака.
Иначе поредната му щуротия - напъхал стотинки в приемника за сателитната телевизия. Вчера го носихме да го сменят защото отказа да работи. Той обаче твърди, че преди Коледа още бил свършил поразията. Та може и да не е от него повредата. Ама и при нас имаше същия ефект - незабавно си легна и миряса! Joy
Е, може ли без поразии Laughing, но ефекта е бил на лице
Цитат
незабавно си легна и миряса!
Mr. Green

Деси, лека бременност  Hug

Общи условия

Активация на акаунт