Отчет на набор 2003 - 42!

• 16 390
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Аз да се оплача: два дни съм си вкъщи и откачам просто! 
Стоил беше болен вчера - повръщане и разстройство. Днес вече нищо му няма, ама аз казах, така или иначе, че двата дни няма да съм на работа и се гледаме. Още сутринта се събуди в 7ч. и поиска да яде и оттогава не се е спирал...а между другото и колко щуротии направи!  ooooh!

Ирина, много е хубава рисунката. Личи си, че детенце се занимава допълнително.  Peace

# 136
Иринка,много хубаво рисува детето ти.
Мам4е,сменям четките за зъби на 3 месеца.Дани има избило долно зъбче-кътник,другото набъбнало доста.Ще го водя на зъболекар края на февруари,да му прегледат зъбите и да му запечатат горните кътници с някакъв филм,за да не се развалят.
Трогната съм от пожеланията,благодаря на всички! Simple Smile

# 137
  • София
Ирина, много е хубава рисунката. Личи си, че детенце се занимава допълнително.  Peace
Не, на рисуване не ходи допълнително. Рисунката е от редовните занимания в ДГ.  Peace
Ето още малко:

Hug

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 11:01 от *Ирина*

# 138
На Тошко първото зъбче падна  12 октомври миналата година Simple Smile
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10294620

Тук са с Пламен, когато падна първия сняг.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10294599

Тук Тошко е с дядо си Тошко след концерта им.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10294591

А тук бяха мънички и все още се събираха в кашон  Laughing
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10294675

# 139
  • София
Дими, последната снимка е разкошна.  Hug

# 140
Деси, лека и безпроблемна и едно пухкаво здраво бебче на финала! Praynig Praynig Praynig(чакам и Мамче скоро да се похвали)
Четката сменям на 3м.
Ирина, много хубава рисунка.  Peace
Клото, като чета ми е смешно, но кой знае как ти е била опушена главата. И Арда е мн.разглезен тези дни, е бабата е на лице, няма никакъв контрол от моя страна.  Naughty
Бети, браво и  от нас на юнака.
Вики, мн. е хубаво да се занимава с буквите, моя от време на време само, повече цифрите го влекат.

# 141
И аз благодаря на всички,които отговориха на моя въпрос!  bouquet
Иринче-малък художник ти е Павче. Heart Eyes Браво! Peace
Дими-много хубава дъга.
Бенджи-дано не боледува повече юнака! Praynig
До скоро на всички!... lovekiss

# 142
Здравейте,момичета.
Виждам художници си имаме.Браво,много хубаво рисува детето,има талант.
Снимките от Бургас с дъгата са хубави,а най-хубави са двете дечица,особено в кашона.Да са живи и здрави всички деца.
Ние се борим с поредната скарлатина.Не иска да яде сам и колкото и да се ядосвам,сядам и го храня като бебе,защото не мога да го оставя гладен да стои.Надявам се след време в градината да си се оправя пак сам.

# 143
мими72,може би детето не се чувства добре и не му се яде.Гледай да пие течности,за да не се обезводни.

# 144
Иринче браво на малкия художник.
Деси лека  preggo и на финала сладко   smile3504
Мамче сменям четката горе -долу на 3 месеца.
Дими страхотни юнаци.

# 145
мими72,може би детето не се чувства добре и не му се яде.Гледай да пие течности,за да не се обезводни.
За течностите нямаме проблем.Пие много вода и сокове.Ако го видите,ще кажете,че това не е болно дете.Лудее и само бели прави.Въобще не се е спирал,макар че има лека температура.

# 146
Ние се борим с поредната скарлатина.Не иска да яде сам и колкото и да се ядосвам,сядам и го храня като бебе,защото не мога да го оставя гладен да стои.Надявам се след време в градината да си се оправя пак сам.
Оправяйте се бързо .
Нормално е да не му се яде, след като е болничко.

Ех, този МЕЧО ПУХ Hug

# 147
  • в края на града
И ние сменяме четката на около 3 мес., ако Яни междувременно не се впечатли от някоя нова в аптеката  Crazy
Деси, лека бременност и от мен  Hug
Ирина, много хубаво рисува детето, браво! Моето е толкова зле и двамата с баща му рисуваме добре и ни доставя удоволствие, ама Яни- тц...
mimi72, бързо оздравяване ви желая, сигурно не му се яде на милото от болестта.
Дими, честит ви ремонт.

Яни и той ме ядосва, особено след градина. Явно и там си показва "рогата", защото до скоро ми го хвалеха, колко бил добричък и не вярваха като им казвах, че е бесен, а сега с половин уста споменават, че бил доста палав  Confused, ама бил чаровен  Mr. Green Ама той си е манипулатор, като усети, че е прекалил и почва да се умилква и мазни. Липсват му игрите навън, да си побеснее на воля, в неделя беше хубаво времето и игра навън с приятелчетата си около 2-3 часа, после у дома спокойно, разбрано дете, няма хленчене и мрънкане... Ама къде да го разхождам след градина, студ, дъжд, рано се стъмва...

# 148
  • София
Деси Лека и безпроблемна и едно здраве бебче на финала  Hug
Иринче Имаш си един художник вкъщи, много хубави рисунки  Peace
Четките и аз сменям на 3м.

Миналата година Митко ходеше и на англ. и на танци в градината. Само парите си хвърлях, за една учебна година по англ. учеха само маса и стол как са   #Crazy Тази година е в Британика и знае вече доста думи  Peace много съм доволна.
За танците в детската пак същата история минала цяла година учат танца патето яке, тази година пак го записах за народни танци и го питам какво танцувате и той пак патето яке  #Crazy
Сега съм в издирване на народни танци, ако е по възможност из квартала / не намирам/ , ако не по центъра някъде ще го записвам, но проучвам къде, / виждам, че му се танцува/

Моят пък синковец за щяло и нещоло почва да плаче, полудявам вече не се издържа чудя за как да процедирам, давам пример с други деца, говоря, че е "голям" мъж вече и не трябва да плаче ама файда няма  #Crazy Давайте предложения, че ми иде да се гръмна вече, гледам около нас децата едно няма такова ревливоооо.

# 149
Габи от градината ходи на модерен балет, рисуване и пиано(това последното тя сама се записала било и интересно)
На есен ще я записвам на народни танци.Познавам госпожата заедно сме ходили на танци като ученици така ще съм много по- спокойна.
Преди година също я бях записала на нар. танци но там госпожата постоянно ги навикваше "това не се прави така " " не внимавате".Детето тръгна с голямо желание а след една седмица не искаше и да чуе.

Общи условия

Активация на акаунт