Отчет на набор 2003 - 42!

• 16 390
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мими, целувки и бързо оздравяване на детенце.  Heart Eyes
ПетяК, все едно за Павел говориш. Още обаче не си е показал рогИте в ДГ. Само го хвалят и не вярват, че вкъщи е като тайфун, а навън е направо не за пред хора.  Crossing Arms  Embarassed Ей, много са хитри. Като ме ядоса, само като кажа - звъня на Госпожата - и все едно маг.пръчка вадя. А нашият авторитет кучетата го яли.  Thinking Ама пък е невероятно сладък и чаровен.
Даже си говорим на моменти с мъжа ми, че ако се промени, няма да е той. А ние такъв си го обичаме.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Замисляли ли сте се в тази насока?

# 151
  • Където пожелая
Kimba77 и Антонио така започва да реве за щяло и нещяло,много се ядосвам за това нещо и все чакам да го израсте.
Да попитам нещо-дечицата ви като пишат буквички или цифри,пишат ли ги огледално\наобратно\?При нас се случва с цифрите,много често ги пише така Thinkingи ме притеснява това нещо.
Мамче, сменяме четките за зъби на 1 месец.

# 152
Деси,почвам с теб-ЧЕСТИТО!  bouquetДано да е лека и здраво бебче на финала!ние сме с теб!
Мамче,сменям четките на 3 месеца,но тези на ел.четка/с каквато са децата/ може и по-рядко,зависи от гадните микробки! Mr. Green
Ирина,много хубави рисунки,браво на художника! bowuuДа го поощряваш! Peace
Кимба и Santel ами и ние много ревяхме,почти за всичко,сега отшумя,мисля че стана откакто се появи най-малката-така че решението е ясно Joy Joy Joy
И ние пишем някой букви на обратно/огледално/,не се притеснявам,мисля че е нормално да се бъркат.
До утре и весел уикенд! Hug  bouquet

# 153
  • София
И моят пише огледално някои цифри и букви.
Но аз изобщо не се притеснявам.
И баткото така пишеше. Аз също до първи клас.  Crazy Joy

# 154
Santel , Тошко по някога пише буквите или цофрите огледално. Laughing ...ами да ти кажа не ме е притеснило това.

# 155
  • София
Деси, лека и безпроблемна бременност!

Такааа лигавщината у нас продължава. Майка ми тази сутрин трябваше да отиде при брат ми, да види и неговото дете и моите като се тръшнаха и ... сега и те са там. Ще звъня на снахата да ни извини, защото предполагам, че бебето няма да може да спи от тях.

Въобще появи ли се майка им на сцената - всякаква дисциплина отива по дяволите.

Съжалявам, че нямам скенер вкъщи да покажа последната рисунка на Люби - май първата, на която познах всичко нарисувано. С изключение на моите портрети - рисува ме само с бретон, без коса, с огромна глава и все не му остава място за тялото, ама се познавам де Joy

# 156
  • Русе
Етиа,  Joy Не изглеждаш ли малко страшно  Thinking Joy

Аз все приличам на черна дупка. И всичките му рисунки са такава  ooooh!

# 157
Етиа, снимай я. Аз така направих, защото също нямам скенер.  Laughing
Ето вчерашното му произведение и отзад е рисувал някаква драсканица, както ще видите:

http://images.kloto.multiply.com/image/3/photos/1/600x600/33/P10 … mp;nmid=159590259

Това да не си помислите, че са приятели, не - пирати са!

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 11:32 от Клото

# 158
Деси, честито и от мене   bouquet  Леко и безпроблемно бременеене, и едно хубаво бебче (или бебка да пожелаваме направо  Wink) на финала!

И Ники пише огледално доста букви и цифри.

# 159
Клото, чудесна идея! Не ми е хрумвало досега да снимам рисунките му. Ще снимам и ще ви покажа какво рисува моят дивак - е, не се ли досещате - динозаври, разбира се! Joy
Понякога и Косьо пише огледално. Не мисля, че е притеснително.
Що се отнася до поведението му в детската - изобщо не може да ги заблуди, че е кротък. Напълно ми вярват, като казвам какъв е бяс вкъщи! Joy
Онзи ден питам госпожата дали е слушал по английски. А тя ми вика - ми не знам да ти кажа, ама като влязох за малко при тях и той беше наказан! Joy
Четката за зъби и аз гледам на около 3 месеца да я сменям.

Аз днес работя и преди малко се обади баба ми да ме информира, че Косьо ще отваря фризьорски салон. Това означава, че се е подстригал!  Пускахме му дълга коса, толкова дълга не му е била никога! Тъкмо се чудех вече какво да правя с бретончето - и той ми решил проблема! Ама толкова ме е яд! Сега баща му го е завел да го пострижат момчешка прическа.
Ама и тия в детската са за бой! Не спряха да питат кога ще го стрижем, децата му се подигравали. Един ден го пратих с диадемка, от онези телчета къдравите. И на финала му викали Дълъг Кос - прякор, който на мен страшно ми хареса, ама детето явно го мрази. Confused

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 14:52 от Betty L.

# 160
  • в края на града
Яни пишеше огледално цифрите, притеснено ми беше, защото се оформяше като левичар, още не бяхме сигурни и се чудех дали да не настоявам за дясна ръка (с нея не ги пишеше огледално). Рехабилитаторката му тогава каза, че няма смисъл да го мъчим, с която му е удобно, пък "огледалният" образ се изчиствал с времето, права беше  Simple Smile.
В градината ходи на танци (втора година) и на футбол. От танците нищо не е научил, май и не изразходва енергия достатъчно, но пък обича музика и му доставя удоволствие, каквото и да правят... Виж футболът е друго нещо, момчетата явно доста ги занимават, не ги оставят просто да си ритат и да си вкарват голове, учиха ги първо как да си спират топчата, прави пасове, после фалцови топки  ooooh!, аз не съм толкова наясно, ама таткото ми обяснява гордо като гледа отрочето как се справя. И на децата много им харесва, което е чудесно. Футболист няма да го правя, важното е че му е приятно.

# 161
мими72,може би детето не се чувства добре и не му се яде.Гледай да пие течности,за да не се обезводни.
За течностите нямаме проблем.Пие много вода и сокове.Ако го видите,ще кажете,че това не е болно дете.Лудее и само бели прави.Въобще не се е спирал,макар че има лека температура.
не го насилвай да яде. нека да се изчисти организма. сам да си регулира храната.

ДесиХ2, честита нова лентичка. Лека и безпроблемна Simple Smile

# 162
Благодаря,момичета,много сте мили!!!
Кажете,моля ви,вашите децат отговарят ли ви,а физиономии правят ли зад гърба ви?Моя син страшно ме дразни с това си поведение,говорим,обясняваме,но като реши,че ще е лош и ще ми отговаря,край.Ей сега го наказах.
Иначе в градината ходи на футбол и таекуондо,сам се записа и е много доволен.Наистина ги обучават децата,не им губят времето.

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 16:30 от ДесиХ2

# 163
и моя клюкарства зад гърба ми, но по поощрение от страна на баба му.  #Cussing out
в градината ходи на футбол, рисуване и английски.  Peace

# 164
и моя клюкарства зад гърба ми, но по поощрение от страна на баба му.  #Cussing out

И Кристиян всичко клюкари на свекърите. Че и не само на тях. Малко трябва да го подпита човек и той разказва цялото ни житие и битие.

Общи условия

Активация на акаунт