Отчет на набор 2003 - 42!

• 16 390
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз също снимам рисунките, не ги сканирам. Същото правя и със стари снимки.  Peace

# 166
Вижте днес какво занимание намерих на Габи.http://www.krokotak.com

# 167
  • София
Мами, днес свеки ме застреля със следното - каза, че Павел бил много слаб.  newsm78
А той душата мамАна е почти 26 кг.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бетка, ще можеш ли да пуснеи една анкетка, пособна на предишната -  колко тежи наборчето?    bouquet

# 168
  • София
Вижте днес какво занимание намерих на Габи.http://www.krokotak.com
Много хубав сайт  Peace
10мин. се опитвам да ги реша няколко задачи на сама страница, докато не видях надписа разпечатай и са занимавай   Embarassed Embarassed

Иринче ние какво да кажем като сме 20-22кг.

# 169
  • София
Иринче ние какво да кажем като сме 20-22кг.
Какво да кажете? Ами супер сте си!
На Павел наистина не му личи, че е толкова тежък, съвсем добре си е детето, но пък да е слаб?  newsm78.
Ей, писна ми да се разправям с баба му и да я убеждавам, че детето не е слабо, а баща му - че детето не е с шкембе.  Crossing Arms
Да му ядат дупето и двамата!  Whistling

# 170
  • София
Особено свеки  Mr. Green
Тя и моита така вика т'ва дете не яде, гладно го държим детето криза е все пак  Mr. Green
аман от баби и разбирачи  Twisted Evil

# 171
Дани тежи към 24,5 кг.Изглежда нормално,нито слаб ,нито дебел.

# 172
Честито на всички празнуващи Св.Трифон. newsm24 Drunk

# 173
Аз ще пусна анкета, ама това с килограмите е доста относително. Дете, високо 126 см може да е много слабо и пак да е по-тежко от дете високо 115 пък по-пълничко.  newsm78
В наше село днес има празник. Винаги на Трифон Зарезан се събират хората на площада, има програма, но главно пият вино и ядат кебапчета. Последните години докарват и сергии с боклуци, разбирай играчки. Та Косьо чака с нетърпение да наближи обяд! Голяма игра ще падне с приятелчетата му.

# 174
Момичета изчетох ви! ooooh!Сега като никога да се включа рано рано,че вчера имах лирични отклонения и не влизах въобще във форума.ЧЕСТИТО НА ТЕЗИ КОИТО ПРАЗНУВАТ СВ. ТРИФОН!Весело изкарване! cheers
Гледам,че на рисунките сте или без тяло,или като черна дупка...ама не се притеснявайте все пак ви има,пък какво сте в съзнанието на детето...... Joy Joy Joy
Мойте и те ме рисуват я без крака,я без тяло въобще...ама щом се познавам и ми го дават с любов всичко е ок.
А,тези наборчета ще ги уморите от глад,бе! Crossing ArmsТо правилно ви го казват разни там баби,свекърви,съседи,не може пък всички да бъркат,ами ние какво да кажем/е,да момиче е!/,ама е 16 кг.Точно като мама и тати,тя на кого да се метне,аз отдавна съм ги отсвирила тези със забележките,техните деца нали не са били слаби,значи всичко е наред,да не гледат мойте,пък и дебело момиче да не е по-добре.......после пък да отслабваме...бе то едно ли е... ooooh!
Много сериозно го почнах...ама да попитам пак,училище избрахте ли...!? newsm78Ако да ,кое е то?Аз мисля тази седмица да пусна няколко молби,въпреки че е рано,пък ще чакам,ама първо ще огледам у-щето,ще се разходя и т.н.
Сега ,да ви кажа другата събота сме на куклен театър,ходили ли сте вече на такова нещо,ние имахме злополучен опит с цирк/въпреки че две години преди това ходихме с кеф/,ама всяка възраст си е различна...Та се надявам поне Ани да се забавлява,номер две ще излезе бързо,а номер три няма да влиза...Споделете---  bouquet
Ех,завиждам ти,кебапчета...много обичам ама по събори,иначе не!Приятно изкарване,и не прекалявайте с "боклучките"

# 175
  • Където пожелая
Благодаря ви за отговорите,щом при всички деца е така,значи се израства.Тази сутрин Антонио,започна да кашля и ми казва,че го боли гърло и му е лошо.Дадох Панадол и мисля по бабешки да го полекувам,пък ще видим.
ДесиХ2,и Антонио ми отговаря,чак прекалява на моменти.Аз му кажа нещо,той отгоре три.И много,много приказва,ей ще си пати това дете с тези приказки.Ама такъв си го обичам Heart Eyes

# 176
Добро утро,
сега като гледам рисунките на малките художници, ние просто не можем да се сравняваме с вас. Това е рисунка от два дена и да направя уточнание по нея, тъй като едва ли някой ще разбере.  Mr. Green Това е къща робот и НЕ, това до нея не са извънземни, това е нашето семейство.

Относно килограмите сме в най - разпространената графичка от 17-18 кг.

# 177
Здравейте. Карам по ред. значи Вики ми е отговаряла няколко пъти , но не е нещо сериозно. От рода ако й кажа нещо и тя да каже: няма пък еди какво си.  Имам няколко хубави рисунки но ще ви ги показвам друг път. Тези дни ни рисува на дъската и е много доволна. Не е писала огледално букви, но цифрите 1 и 5 понякога са обърнати. На немски буквата R често я нарича Я  Simple Smile Но няма как все пак е с двата езика и сега се учим. Важното е, че ги познава и на двата езика и си чете на БГ. За ядене никой нищо не ми е казвал, но тя си и хапва. Майка като си бяхме в България ми казва такова дете да имаш. Един час след като е яла и казва че иска пак. Последно преди седмица беше 20 килограма на височина 120см.  Не е нито слаба нито дебела. До около преди година имаше коремче, но мисля че беше нормално. Сега всички гащи падат постоянно.  Simple Smile
Ирина да не ти пука изобщо, да не би да си го оставила гладен, напълно нормален си е.
Погледнете темата игри, моделиране. Има много хубави сайтове .
Атлантика браво на детето.
Честит празник на всички които празнуват.   bouquet

# 178
И Кристиян е доста слаб. При ръст 120см. тежи 20 килограма. А преди беше доста пухкав. За апетита, какво да кажа. Понякога си хапва добре, друг път му се моля. Поне яде много плодове, това ме успокоява.
viki_hrisa, то момиченце с тези мерки е добре, но ако е момченце изглежда слабо, направо кльощаво.  Tired
Атлантика, много хубаво, синьо семейство сте.  Laughing Hug

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 09:52 от Клото

# 179
Атлантика, много хубаво, синьо семейство сте.  Laughing Hug

smile3532 smile3534    НАЛИ?

Общи условия

Активация на акаунт