Отговори
# 90
  • София,Младост 3
тук съм

# 91
Още една радостна новина за поредното бебче  newsm44

ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ, РИСЯ Да ви е живо и здраво бебчето, да расте весело и спокойно и да ви изпълва с много много щастие малкото сладурче  Hug

Тифани, радвам се за теб че всичко е спокойно, но какви преживявания само ти се случват... с тази случка с колата направо се чудя как бебчето е удържало на напрежението да не тръгне да излиза по-бързо. Но все пак - чудесно е че нещата са стабилни .Пази се много, че явно вече съвсем наближава Wink

Днес на нашия малчуган му пуснах малко любима музичка - много приятни фламенко мелодии на Армик, действат ми много разтоварващо... а бебчо определено се активира на музиката и започна доста да се врътка из коремчето  Heart Eyes
Пускам ви един музикален поздрав с пожелания за весело настроение Hug http://www.youtube.com/watch?v=GIu7IsKC_18

HeYkpoTuMa, благодаря за вкусната торта  Laughing прекрасен десерт с повечко плодове като за бременни  Peace

# 92
благодаря за хубавите думи,мамчета Wink Hug  bouquet
nejno_cvete ми то бебка милата така се стреснакато онзи тип като се блъсна,и точно тогава си ме започна и да ме боли,после обаче като вече бях в болницата сигурно е размислила и е решила,че може още мъничко да си постои на топличко и да порасне още малко,за което съм и благодарна,хич не ми се раждаше още.
Колата като се блъсна веднага се отвориха аирбековете,а и аз си бях с колан,защото ако не бяха тези две неща,така щях да си ударя главата в предното стъкло,че едва ли за мен щяхме да говорим,а камо ли за бебка,важното е,че всичко е наред,но свекито ми подметна нещо,че всички неволи,които стават в нашето семейство нещо много почнаха да стават,мисли,че някой ни е прокълнал.Аз не вярвам в такива неща,ама все пак....вече не знам какво да си мисля.

# 93
Тифани, добре че всичко се е разминало благоприятно! Браво на бебка че е послушна и не бърза още  Wink
А аз като се помисля че в последно време се возя без колан  Rolling Eyes За пореден път се убеждавам колко са важни колана и еърбеговете!!!

Кониконкони, много неприятна ситуация с влагата и мухъла, то не стига че сега бебчо все повече натежава и ти се притесняваш, ами и тези домашни неволи...  дано да успеете да ги премахнете по-бързо!!!

# 94
Един въпрос:Как усещате бебето долу низко?Тежи ви долу в таза,болки в таза?Аз имам такива понякога и усещането за натежалост в таза,това ли е?Но не е постоянно при мен.

# 95
ЧЕСТИТИ МЪЖКИ РОЖБИ НА МАМА РИСЯ И МАМА ЛУКРЕЦИАНА - да са ви живи и здрави момченцата, много да ви радвам, а вие бързо да се възстановите!
Тифани, радвам се, че всичко се е размонало леко!
Гея, стискам палци много скоро малката Мила да се прибере вкъщи и да си се гушкате на спокойствие!
Найема, Коте , късмет във вторник, стискаме палци всичко да мине леко и безпроблемно!
Красикоко, и на теб Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed! Ако случайно се завъртя към Шейново другата седмица, непременно ще ти звънна!
За сега това се сетих!

# 96
  • Стара Загора
Един въпрос:Как усещате бебето долу низко?Тежи ви долу в таза,болки в таза?Аз имам такива понякога и усещането за натежалост в таза,това ли е?Но не е постоянно при мен.
Най-вече болки и тежест  Peace При мен бебка е с главичката надолу и ме боли ,тежи ми ,като непрекъснат натиск го усещам  Peace
Тифани,радвам се ,че всичко се размина и че бебка е ок  Hug
И аз ще си хапна от тортичката на Неукротима   love001
Наиема,Коте късмет във вторник ,имате много стиснати палци  Praynig Praynig Praynig

# 97
честити момченца на рися и на лукрециана
момичета а аз как да си избера вестителка, т.е. във фаила с личните данни ли има ваши тел. номера?
Ако може някой да ми изпрати паролата  Embarassed

# 98
честити момченца на рися и на лукрециана
момичета а аз как да си избера вестителка, т.е. във фаила с личните данни ли има ваши тел. номера?
Ако може някой да ми изпрати паролата  Embarassed
Да,сега ще ти изпратя паролата на ЛС Simple Smile А ти си избери който си искаш от списъка Hug

# 99
Здравейте, момичета! Вече съм си вкъщи с новото попълнение в отбора! За списъка - имаме си момченце - Стоян, 2 570 кг., 46 см, роден на 21.01., нормално раждане, термин 13.02. Всичко мина леко и двамате сме добре, кърмим се и това е...
Честито на всички мами, които са родили, докато съм била в болницата, да са им живи и здрави малките бебочета! На останалите леко и безпроблемно раждане и на финала - здрави и хубави бебчета!

# 100
Здравейте, момичета! Вече съм си вкъщи с новото попълнение в отбора! За списъка - имаме си момченце - Стоян, 2 570 кг., 46 см, роден на 21.01., нормално раждане, термин 13.02. Всичко мина леко и двамате сме добре, кърмим се и това е...
Честито на всички мами, които са родили, докато съм била в болницата, да са им живи и здрави малките бебочета! На останалите леко и безпроблемно раждане и на финала - здрави и хубави бебчета!
ЧЕСТИТО!!!! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ СЛАДУР Hug Голяма изненада ни направи Mr. Green

# 101
Честито на мама dida_p !  Да ви е жив и здрав малкият юнак и много да ви слушка !

Малеее , започна се !

# 102
ЧЕСТИТО МЪНИЧЕ И НА DIDA_P !!!Да ви е жив и здрав бебчо Стоян!Наистина ни изненада!
Като ти остане мъничко време разкажи как протече събитието... Hug А ако искаш и за кърменето в подробности.За всички ни ще е от полза!

Момичета и аз се разболявам.. ooooh! Боли ме гърлото и започнах да си пръскам Биопарокс..Този сезон значи...

# 103
Обещавам, Толо, утре ще се включа с подробности, защото сега много ми се спи. Лека нощ на всички!

# 104
Колко много бебчета си имаме  newsm44

Сега и от мен - честити бебчета на мама Рисия и мама Диди.
Пожелавам ви да изживеете най-незабравимите мигове с вашите малки , любими съкровища

Коте, Naiema ще ви стискаме палци във вторник и много ще ви мислим. Дано всичко мине бързо и леко и по-скоро да ни изестите.

Ние с милото също се разписахме днес. Направихме един кекс. Ами то от тия ваши разкази тази нощ пощурях. То едни сънища за едни пози, преградски, целувки....  Embarassed
Но както виждате още сме си 2 в 1.

Не е ли време Пис и Мия да ги изписват вече?

Геиа дано скоро си приберете малката красавица вкъщи. Днес и разгледах снимките в албумчето направо е страхотна.

Лека вечер момичета. Леко и безпроблемно раждане на мамите, които ще се отчетат тази нощ или утре сутрин  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт