29 австрийски филУлошки се лекуват с чай и нафта

• 13 080
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Връщам се от родителска среща... Забележете по кое време  Rolling Eyes
Прегракнах, но - вратата на училището ще се заключва и долу ще се направи видеозвънец  Peace

Язък, че изпуснах австрийските топмоделки *тюх*, но съм си ги записала предвидливо на ДВД

Уомбат, ще си плануваме дни, в които ще обикаляме магазините, ще пробваме обувки, които така и така няма да си купим и ще пием просеко, нека само да влезна малко във форма, че в момента хич не съм в настроение  Confused

Сара, искрено ти се възхищавам! Как успяваш не знам, но ти се възхищавам. Аз в момента мога да се пръсна от ядене. Такъв вълчи глад ме е подгонил.... Но стискам зъби, гладувам и си гълтам корема, като съм сред хора   Grinning
За съботното ДСДС ли говориш? За кастинга в Ессен? Там имаше ли българка? Само не казвай, че беше тази хипер-активната?  hahaha Ужас! Аз миналата седмица гледах в Берлин една българка, ама тя не беше чак толкова лоша  Thinking, одер?

Облак, щом нямаш косми по мишниците не си в клуба на биото  Grinning Едно е да си индивидуалист (възхищавам се на хора, които са като теб - по убеждение такива!), друго е да го правиш, защото е много модерно да си купуваш хляб от Gradwohl и тайно да ходиш до Винервалд да плюскаш Бакхендл. Както са повечето, които аз познавам.

# 91
Ели - честито, чакаме ви да се върнете
А ние колкото и пъти да сме минавали покрай София толкова пъти са ни спирали от КАТ. Даже единия път ни спряха на 5 контроли на околовръсното. Моя го ненавижда този участък.

Ани - за Байер до сега не съм чакала, но винаги вземам термин следобяд към 13-14 часа. Само един път ми е лъхал на цигари, но  в Елтерн-кинд центрума  две от лелките ми лъхат всеки път от метър разстояние  ooooh!

За био-продуктите съм "за", друго си е без нитрати и торове от село, но това остана в детските ми спомени.
Леден облак - готви се, идвам скоро за превод, да не се "жалваш", че не съм се обадила  Wink   

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 00:51 от :-))

# 92
Привет и от мен   bouquet

Simple Smile) определено ме zаинтригува с об6тите поzнати.   newsm53

Anna, раzбрах 4е Вики има липса на желяzо, като и вzеха кръв от пръст4ето. От доста време не се храни добре и се притеснявах дали вси4ко е наред, дали си набавя необходимите zа органиzма и не6та от храната. Отидох при детската лекарка и тя го направи. О6те кърмя. Даже го коментирахме и с детската лекарка,колко мляко и мле4ни продукти или по то4но калzии трябва да приема едно дете на 1 1/2 год. на ден. Та тя ми каzа, 4е кърмата не трябва да zамества в никакъв слу4аи храненията. Да и давам йогурт и кеzета.И аz и готвя такива не6та, но се опасявам, 4е убивам витамините в продуктите при варенето. А и ми е много иzнервя6то да иzмислям всеки ден раzнообраzна храна. Та по тоzи повод давам и готова храна. Ти как се справя6? Даи някои полеzен тип, моля те.(Тоzи с пълния и не пълния 4лен много ме иzкефи  newsm10)

Sunny, zа жалост не съм ходила на ски от блиzо 3 години, а и в блиzко бъде6те не се о4ертава.  Ина4е съм голям фен. Само 4екаи малката да стане на 3 годинки  smile3508 За сега караме само ж къ6ти  newsm62 Купила съм и едни детски, пластмасови ски4ки да свикне с идеята на ските. Много им се кефи и се нау4и, 4е трябва да ги плъzга, а не да мар6ирува с тях. Обе6тавам, 4е ако zатръгвам на ски 6те ти се обадя.  newsm10

Sarra, благодаря ти  Hug

# 93
.

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 10:03 от LaDolce

# 94
Ели, Облак, мерси 3а инфото 3а доктора  Hug На море сега или 3а лятото?
Яна, доста неприятно с 4акането. Успех другата седмица  Peace
3а биото преди бях с негативно отно6ение, но мъжът ми работи 3а кратко в био мага3ин и трябва да при3ная, 4е някой не6та бяха и3ключително вкусни   Hamburger 3а съжаление и там прекаляват с доверието на хората с цел бър3а пе4алба  Sneaky А фанати3ираните био лелки няма да коментирам
Прегракнах, но - вратата на училището ще се заключва и долу ще се направи видеозвънец  Peace
newsm10
Вива, 6те ти пи6а на ли4ни 3а яденето  Hug
Усмивке, ако има6 впредвид лекарките в ЕКЦ, а3 при тях не ходя. При Байер по малко от 50 мин не съм 4акала, винаги съм с 4ас и май 6те го сменям.

# 95
Вива - писах ти на лични
Ани - то и ние не ходим отдавна там

# 96
  • Виена
Чак сега имам време да драсна няколко реда...
Фрау Долче, заглавиено е направо топ-тен, ама не се пише "наВта"  Mr. Green?   bouquet
Филип е 6-ти ден с 40 градуса и съм превътряла от притеснение. Затова досега въпросът с неграмотното писане хич, ама хич не ми е тема. И все пак Simple Smile), Вива, нещо персонално към нене ли се спряга в постингите ви? Да отоворя, ако е така?
За Фойтъл
Ани, ние отначало бяхме при него, понеже живеехме на Кайзермюлен, но чакахме понякога безобразно дълго в приемна, пълна с болни деца, а Филип беше съвсем мъничък (от новороден го заведохме там). При Байер влизаме по-бързо... А, върви кажи кое е по-удачното решение  newsm78 Днес обаче не ни даде час и ни прати за утре, та като видях на термометъра пак 40, излетях към болницата посред нощите и настоях да му вземат кръв веднага... Явно както случиш...
ЛаДолче и Торбестото, приемате ли другарче за просекото и меренето на скъпарски обувки?  Flutter Имам весели преживелици по Шанзелизе (ей това име как се пише на френски, просто не е истина  Mr. Green )  на тая тема и из бутиците на една от пресечките, на която в момента името ми изхвърча от главата, но става въпрос за тая с хипер-ултра марковите магазини.
За предаването на ОРФ
Гледах го, коментирах го и накрая се скарах с мъжО, щото не престанах да бълвам по адрес на Евгени Дайнов и особено ме втрещи появата на "вещата" журналистка, дето се изживява като водеща на нощно шоу. Като дойде ред на циганите, не издържах на напрежението и явно съм станала непоносима, понеже чух нещо от сорта, че с мен не можело и телевизия да се гледа спокойно  Whistling А за банката... Хм, Фрау Долче, това не е банка, а една кредитна организация с кредит тип "взимаш и като връщаш - плачеш" (освен ако съм пропуснала момента, когато са дали банка  Rolling Eyes )
Диянките, браво, мацки! Само така! Винаги ме радват точно такива "мотивиращи-да-си-обичаш-мъжа" инициативи, но за съжаление скоро не се виждам в подобен екшън.
Ако се сетя още нещо и не съм в битка с температура, може пак да досаждам (всички, на които това им е крайно неприятно, моля да ме извинят!)
Сега отивам да разглеждам снимките на Теди, за да си помечтая малко за почивка  Wink

# 97
  • Виена, Австрия
Добро утро!     food010  food010  food010

Ренка, съжалявам да чуя, че Филипче е болен  Weary
Как 6 дни, много е, а в болницата какво казаха?
Тали също беше с температура, но само 3 дни, а аз 4. Оказва се, че този вирус, който сега върлува е доста упорит и болеста  преминава  по-тежко. Съдя по себе си и от споделеното от познати, които също го прекараха.
Пожелавам на малката душичка по-бързо да се оправи!     remybussi

Долче, браво на теб за звънеца, само така!  newsm10
Само дето си ми малко подозрителна с тая родителска среща до полунощ, ама хайде!  newsm53

Яна Бибиана, родих в същата болница и съм доволна. Вярно е, че малко е неудобно и недомислено с чакалнята, но поне в отделението е добре. От персонала имам само добри впечатления, а за акушерката, която ме изроди мога да сипя хвалебствия безспир.

Хайде ставам.
Лек ден!

# 98
Dolce,ти сьвсем пресипна!Досега не бях виждала празен постинг  newsm78
Оздравявай!За кайвето кой е дежурен днес?

# 99
Рени, аз се разрових малко из Интернет и видях, че Евгени Дайнов е завършил гимназия в Англия, висше три години по-късно пак там, след това бакалавърска и магистърска степен специалност история, след това е вял гащи из Европа да специализира и изведнъж става Член-основател на Центъра за изследване на демокрацията – 1989 година в София и политолог(!) и ми говори как били живяли българите и какво е нужно на България...  Rolling Eyes Хич не са ми симпатични такива хора, не знам...
И за банката си права, не е банка, лошо се изразих.

Жени, мерси за кафето -  не съм се върнала в полунощ, 23:00 часа беше  Mr. Green

Калиопа, да нали, съвсем без глас останах  Grinning Изтрих си постинга, за да не се разбере погрешно  Sunglasses

# 100
Добро утро и от мен   bouquet

Рени, много неприятно с темп. на Филип. Лекарите не дават ли смислен отговор? Каква е при4ината? Милото детенzе.  Heart Eyes
По повод постингите (с риск да въzобновя темата, а повярваи нямам никакво желание zа което) ми се искам да уто4ня, 4е и zа миг не съм си мислила zа теб или zа о6те няколко 4овека, които се по4уствуваха ли4но zасегнати, а виzирах Дол4ето. Опитах се по такти4но да и обясня някои не6та, но тя определено непожела да се zамисли над написаното, камо ли да ме раzбере. (zа което не я виня, всеки има право да живее живота си както сметне zа добре  Peace )Сигурна съм оба4е, 4е гре6ките, които правим масово са от бърzане, недоглеждане, ненамиране на съответната буква и т.н., все беzобидни при4ини, а не от неуважение към някого или не6то .Съгласна съм да бъде поправян 4овек, когато попита, но да се раzвява 4ервен химикал е малко прекалено и то то4но във форум, а не на иzпит по български. Така 4е zа мен темата е иz4ерпана.

Анни, кажи малко подробности zа 4етвъртък. И аz съм навита да отидем.

# 101
Вива, продължаваш да правиш интриги, да ме обиждаш и да се самозабравяш в ролята си на адвокат, от когото никой няма нужда. Не ме принуждавай да сменя тона си спрямо теб, защото явно полагаш неимоверни усилия една вече приключила тема, да дойде отново на дневен план.

# 102
Моля, bouquet цветя и рози за всички, без бодлите!
Вьв врьзка с предния спор, да кажа нещо странично:
леле ,майки!
Аз чак сега разбрах,че предиобедното музикално предаване на Щефансдом за клас.музика
се казвало "Die Oase für die Seele", a ne "Die Orgazmen für die Seele"...
Абе, Брукнер-Моцарт, Брукнер-Моцарт, чакам аз оргазми, а то нямало такова предаване...
Пьк да не ви казвам колко години минаха доде проумея, че в трамвай 2 и D кат минаваш Кертнерринга,
това УПА , дето все го казват- било "Опер"..
Такива работи.
Сполай ви.

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 13:33 от kaliopa1

# 103
Калиопа...  rotfImbo

# 104
Вива, сно6ти ти писах 3а яденето, но по6тата  ти бе6е пълна.
Касперл е около 30мин, интересно е, ло6ото е 4е там няма ни6то подходя6то 3а на6те деца и после трябва да си тръгваме. На У2 спирка 6тадион е, не3нам колко ти е дале4е. Ако може6 6те се радвам да се видим.
Бър3ам, нямам време  Wink

Общи условия

Активация на акаунт