29 австрийски филУлошки се лекуват с чай и нафта

• 13 083
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Анни, по скоро ме интересува 4асът на представлението, а тов къде се намира от мен, zнае6 не ме притеснява особвнно много. За приятна компания съм способна на 4удеса.

# 106
  • Виена, Австрия
Калиопа  Joy

Не казват ли "опа", а не "упа"? Честно, чак сега ли се досети или се шегуваш?  Rolling Eyes
А това с оргазмите направо ме довърши  Joy

Долче, споко! Не си хаби нервите за безсмислени спорове!
И кажи къде беше след родителската, не ми отбивай въпроса!  newsm47

# 107
В училището - на билков чай и пълнозърнени сладки  Mr. Green

И на мен в началото ми беше много трудно да разделям чутите звуци на смислени думи, това "цугфеааатапп"  например ми беше дълго време загадка Grinning

# 108
В училището - на билков чай и пълнозърнени сладки  Mr. Green

И на мен в началото ми беше много трудно да разделям чутите звуци на смислени думи, това "цугфеааатапп"  например ми беше дълго време загадка Grinning
А аз какво да кажа като все още в някои влакчета на метрото чувам "ЦукЦурук" Joy Първия път като питах мъжа ми какво ще рече това , ми каза "Значи, че трябва да скачаш от метрото и да бягаш на далече  Mr. Green" После питах и един от преподавателите от курса по немски какво биха могли да казват, което аз да чувам така и той каза , че такова нещо няма има само "Цуг феарт ап", но това си звучи по-друго и го разпознавам, а онова все още слушам слушам и не мога да разбера какво искат да кажат.

# 109
Моля, хора беz 4увство zа хумор, 4увствителни, с високо кръвно налягане, иzнервени от живота, нетреzви, агресивни, със слаба нервна система, с 4увствителна кожа, недоспали, деzа под 12 годи6на въzраст, да не 4етат моите постинги!
Благодаря zа което !
 Peace

И аz като пристигнах в Австрия с мисълта, 4е понаzнаивам малко немски , като се воzех в градският транспорт се 4удех на какъв еzик говорят.   #Crazy Дали иzоб6то е немски  Thinking

# 110
Jeni1,
УПА казват. Ако беше Опа, щях да предположа. Те май тук на а-то викат о, на о-то - у.
И за двете сьм искрена, душа, и в тва е трагедията...

# 111
  • На Дунава
Ооооо, Калиопааа, мнооогооо смях Simple Smile
Макар че всъщност австрийският "правоговор" е или повод за много хумор, или за рев. Аз съм с немска гимназия, а, като дойдох тук, честна дума, 30% макс разбирах от това, което ми приказват! Да не говорим как всичко в мен се бунтуваше срещу подобно варварство с хубавия Huchdeutsch! Е, вече претръпнах, дори бъзикам колегите с техните си правоговори (убийте ме, не знам по логиката на кой лингвистичен закон местното население казва Das Monat!!??). Обаче наскоро дойде един невинен германец да побачка при нас и понякога ходя при него да поседя просто така, за да го послушам, като мехлем за уши Simple Smile
Трябвало да гледаме на "УПА" и на "Цугфффффффффапппп" като лингвистично богатство, АМИН.  Joy

# 112
Лингвистика, лингвистика, ама предаването щеше да бьде мноого по-слушано, ако се наричаше
"Оргазми за душата"-аз нали зат'ва го слушах 10 години?...
 smile3517

# 113
По колко яйца давате на седмица на децата си? Колко е препоръчително да се дават?
Даниел яде бъркани яйца със сирене , леберкезе или шунка с удоволствие и заради желязото му правя често.

# 114
Стоян почти всеки ден яде яйца - варени , изяжда по едно едно и половина, понякога само жълтъка иска.
Некой знае ли от къде мога да си купя хубав дъждобран? Искам да взема и за Стоян и за мен, че хич не се справяме с чадърите, но никъде не съм виждала.

# 115
Вива, Каспърл е от 15 4аса.
Уомбат, 3нам 4е до 3 год е препоръ4ително по 1 яйце на седмица, а след това по 2 бр. На Вико на месец не се събират пове4е от 2.
Ро, имам страхотен дъждобран от Еду6о, но трябва да следи6 като ги пуснат дали не на есен

# 116
ани, ако не ни мине котка път ще дойдем в четвъртък

# 117
Пак повдигате темата и ме вдъхновихте. Прилика с реални лица е сучайна. Не иска да обидя никой  Peace

Виенски Филулошки
се дърлят кът кокошки
за буквички едни
леле колко са добри

Те от дума не разбират
такт и деликатност са им чужди
нито бяло знаме, ни лула
могат да затворят тяхната уста

Върти, сучат темата едно
разработена в различни времена
и почивка няма за устата
докато не изкарат на човек душата

Мили Мами тук сега
обещавам с вдигната ръка
думичките прословути за напред
в моите постинги подред
с проверка правопис да свършвам век!

Хайде да спрем на тема правилен български да се дъвчим.   smokeuu wflag
Долче ще се радвам, ако понякога когато неще много те подразни в моя отличен български , сподели на лични и аз ще се постарая да се когигирам.  Peace 

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 19:57 от Sunny...

# 118
хахааааа Joy Joy Joy Joy Joy
Съни, върха си  bouquet!!!!
друго по въпроса не искам да казвам.

# 119
по въпроса за издънките с немски имам 2 особено блестящи

1. мартини гансл/ поканиха ни да ядем на гости, сервират месото, аз опитвам и блясвам с въпроса> а  къде е мартинито???? Embarassed

2. деяна бременна, обикаля акх на оглед. влиза в залата за раждане (kreissaal) и с учудване пита, а защо тая не е кръгла??? мъжо потъна в земята Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт