Милано-има ли какво да се види

• 117 683
  • 706
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Зимата пътувахме от Милано до Сент Мориц и трябваше да се прекачим на Тирано.
Билетът Милано- Тирано струваше някъде 8-9 евро, не повече  Peace
Дори мисля, че някъде по-напред в темата бях написала точната цена.
F_Diamond,  зная и аз ходих и когато реших да проверя пак останах много изненадана от това, което първоначално ми изилезе.

# 466
Предполагам, че е някаква грешка, или се пътува с друг влак  newsm78
Няма начин да направят толкова скъпи билетите.

# 467
  • София
Предполагам, че е някаква грешка, или се пътува с друг влак  newsm78
Няма начин да направят толкова скъпи билетите.
От сайта, който ми даде zozinia си излиза старата цена. Просто явно в този, който аз открих има нещо, което не правя както трябва.

# 468
  • София
wasteels.bg - звънни им - продават билети за всички влакове в Италия - втора година си купуваме билети от тях  Laughing
Имат достъп до резервационната система, гледат в реално време, дават билети с места.  Laughing

# 469
  • София
wasteels.bg - звънни им - продават билети за всички влакове в Италия - втора година си купуваме билети от тях  Laughing
Имат достъп до резервационната система, гледат в реално време, дават билети с места.  Laughing
Благодаря ти за инфото, но на мен ме трябваше информативно, но е добре да се знае, че е възможно.

# 470
Защо никоя от тези фирми и сайтове не уважават нискотарифните компании. Много хора пътуват с тях, а освен на техните си сайтове, никъде другаде не дават инфо.

# 471
  • София
Защо никоя от тези фирми и сайтове не уважават нискотарифните компании. Много хора пътуват с тях, а освен на техните си сайтове, никъде другаде не дават инфо.
Може би ги е страх да не се издънат. Аз също летях с wizz и нямам никакви забележки.

# 472
  • София
Благодаря ти за инфото, но на мен ме трябваше информативно, но е добре да се знае, че е възможно.
Именно - звънкаш им, казваш дестинация, ден и час и получаваш инфо за цената на билета Laughing

# 473
  • София
Именно - звънкаш им, казваш дестинация, ден и час и получаваш инфо за цената на билета Laughing
Аз я разбрах от сайта, който ми даде zozinia. Но ще го имам в предвид за в бъдеще, благодаря ти.

# 474
  • София
Дами, дайте повече инфо за този селф-чек супермаркет - предния път обикаляхме около 30 мин. около Дуомото и не намерихме никакъв супермаркет. Ориентирайте ме спрямо метро станция, моля!  Hug

# 475
Corso Buenos Aires 28 - между "Porta Venecia" и "Lima", вднага след един магазин на Бенетон, до него има паркинг на няколко етажа.

# 476
  • София
delda , благодаря ти много!   bouquet

# 477
За нищо, в Милано наистина по едно време си мислех, че пазаруват за ядене само извън града.

# 478
  • София
За незапознатите - какъв е този супермаркет, какво му е готино, и как се ползва  Blush

# 479
  • Пловдив
За незапознатите - какъв е този супермаркет, какво му е готино, и как се ползва  Blush
Супермаркет, в който всеки сам си таксува стоките, т.е няма касиерки Mr. Green
Ние минахме от там, но не го видях този магазин, не че сме го и търсили де Laughing

Общи условия

Активация на акаунт