Милано-има ли какво да се види

• 117 622
  • 706
  •   1
Отговори
# 615
  • София
...ами аз от бг не пазарувам вече а евтини марки за мен са от типа на ZARA MANGO H&M и другите от този тип ( единствено такива видях в орио центъра  ooooh!)
Що се правиш на това, което не си, жено?!?
Подминах ти тъпотиите (без извинение) по-рано, но вече наистина прекаляваш! Naughty
Какъв ти е дохода, че да определяш гореспоменатите марки за "евтини"? В кой свят живееш?
Правя си труда да те репликирам единствено и само поради факта, че в тази тема хората търсят конкретни съвети по планиране и организиране на пътуването си и ти с твоите глупотевини ги подвеждаш! ooooh!

# 616
какво точно разбираш под глупотевини и би ли обяснила ако обичаш с какво и кого съм подвеждала '' жено''

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 10:28 от malka

# 617
Офф, има ли тема, която да не изтрещи???

Да ви кажа за вариант при кацане на Милано - Бергамо и няколко часа на разположение (на когото магазинът не е по мярка).

На спирката на автобусите за Бергамо има автомат за билети и може да се вземе за  4 евро дневна карта (продават се и на туристическата информация в сградата на летището), включваща трансфер до и от града, право на ползване на целия градски транспорт, включително и фуникулярите до стария град.

В сайта на летището бях видяла, че има директен трансфер до езерото Комо - 3 пъти на ден. Проверих всички стоянки на автобусите, но никъде не пишеше за тази посока. Някой да знае нещо в повече?

# 618
  • София
какво точно разбираш под глупотевини и би ли обяснила ако обичаш с какво и кого съм подвеждала '' жено''
Не, не бих обяснила на теб! Laughing Целта ми бе да те "озаптя". Joy
За останалите е ясно.
Спирам да спамя, извинете ме! Hug

# 619
Delda, до Комо съм ходила само през Милано с влак... ще потърся от Бергамо как се стига  Rolling Eyes

# 620
Не, не бих обяснила на теб! Laughing Целта ми бе да те "озаптя". Joy
За останалите е ясно.
Спирам да спамя, извинете ме! Hug

нито тебе мога да разбера нито целите ти  newsm78
А колкото до f_diamond ако малко си наведеш носа и поразгледаш по магазините през януари може и да успееш да си купиш блузка АРМАНИ за около 25-35 евро #Crazy доколкото имам наблюдения манго не са много по евтини Laughing

# 621
Блузка Армани и от женския пазар можеш да си купиш за 10 лв., но истиснко Армани в Италия на тази цена няма.
Спирам и аз да спамя, че работата стана "дай да покажа, колко ми е скъп гардеробът".

# 622
F_Diamond, mallkata, yav4e_mrav4e благодаря   bouquet разбрали сте ме ...идеята ми е по-скоро е повод за разходка + и да свършим чудесна работа  Praynig тъй като съм убедена, че тук сме още много далече и като магазини, и обслужване, а като намаления пък да не говорим  #Crazy но стига че верно оспамихме хубавата и полезна темичка
Аз също не знам за директен транспорт до езерото Комо от Бергамо  newsm78 моята приятелка живеее на средата м/у Милано и Комо и още не сме открили и двете удачен вариант като ходя да не минавам през/покрай Милано  Thinking

# 623
Само това намерих:
You can get to Como by taking the ATB shuttle bus from the airport to Bergamo railway station, then catching the train to Como S. Giovanni. It’s not a direct train – you have to change at Monza or Seregno.

The shuttle bus runs every half hour in winter and spring and every twenty minutes in the summer. It takes fifteen minutes and costs €1.65 one way. The train from Bergamo to Como runs roughly every hour; takes one hour, forty minutes (including waiting for connection) and costs €4.95.

Няма директен влак или автобус, за съжаление  Confused

# 624
*2K* милано е прекрасен град и наистина ще си заслужава да минеш през него  Peace

# 625
Само това намерих:
You can get to Como by taking the ATB shuttle bus from the airport to Bergamo railway station, then catching the train to Como S. Giovanni. It’s not a direct train – you have to change at Monza or Seregno.

The shuttle bus runs every half hour in winter and spring and every twenty minutes in the summer. It takes fifteen minutes and costs €1.65 one way. The train from Bergamo to Como runs roughly every hour; takes one hour, forty minutes (including waiting for connection) and costs €4.95.

Няма директен влак или автобус, за съжаление  Confused

Ето за това ви казвах : http://www.lakecomoexpress.it/en/Home/tabid/662/language/it-IT/Default.aspx
На стоянките на автобусите така и не видях написано нещо подобно.

# 626
*2K* милано е прекрасен град и наистина ще си заслужава да минеш през него  Peace
Дааа, определено е така, но понякога като съм за малко и искам да погостувам само, а и съм с малкия е добре да има по-директен превоз, за да не ангажирам никой да ме посреща и изпраща  Peace Знам, че понякога идват по друг път - не магистралата ...може би и това минава оттам  newsm78
Така, че този вариант дето показа delda определено ме заинтригува  Hug явно е нещо ново ...пише от 8 юни ...аз за съжаление тази година не стигнах до любимата Италия  Sad но това заслужава да се проучи  thumbsup тъй като от Комо ми е много по-удобно стигането с влак, отколкото от Милано .....delda благодаря   bouquet

# 627
В италианската версия на сайта: "Il servizio termina il 30 settembre 2010 e riprenderà la prossima primavera 2011"
От италиански не отбирам, но като че ли от пролетта на 2011 пак ще се движи.
Ох, през дългите зимни нощи как ще се редят маршрути Thinking

# 628
Да точно това е: Услугата приключва на 30.09.10 и ще се възобнови следващата пролет 2011 /заб. датата ще бъде обявена допълнително/
не бях погледнала че има разлика в оригиналния/италиански вариант ...мерси пак  Hug

# 629
За нищо, *2K* . Ще се пътува, живот и здраве!

Общи условия

Активация на акаунт