Милано-има ли какво да се види

• 117 641
  • 706
  •   1
Отговори
# 645
Като гледам в сайтовете- предлагат наем директно от летището  Thinking
Ще трябва да питам за това...
Значи проблеми с паркирането няма...
Baby_doll, помниш ли приблизително колко платихте за винетка, защото смятаме и до Швейцария да отидем?
Също така, има ли такси за италианските магистрали?

# 646
Няма значение за колко време сте в Шоколандия - само да стъпи едната гума и трябва да имате винетка!!!

# 647
Като гледам в сайтовете- предлагат наем директно от летището  Thinking
Ще трябва да питам за това...
Значи проблеми с паркирането няма...
Baby_doll, помниш ли приблизително колко платихте за винетка, защото смятаме и до Швейцария да отидем?

за паркирането в италия: жълти линии : само за резиденти, там не можете да паркирате, сини линии _ платено, на места престоят е ограни4ен, примерно макс 1 или 2 4аса
в самия център обикновено с кола не може да се влиза
магистралите се плаЩат

# 648

Винетката беше по-малко от 30Е, но не си спомням колко точно.
На магистралите има такси, да.

# 649

ако смятате  да се разходите за един ден, не е задължително да се движите по магистралата, просто няма смисъл да плаЩате годиШна такса (календарна година)

# 650
Смятаме до Сент Мориц да отидем с рент-а-кар.
Доколкото помня, натам не се пътува никъде по магистрала  Thinking
А горе-долу колко са таксите за италианските магистрали?
gioia., виждам, че живееш в Милано. Интересува ме паркирането, не за да ходим из центъра, а за да има къде да оставим колата вечерта например. Тя ще ни е нужна само за другите градове, в които ще ходим и е важно като се приберем в хотела, да има къде да я оставим.

# 651
gioia., виждам, че живееш в Милано. Интересува ме паркирането, не за да ходим из центъра, а за да има къде да оставим колата вечерта например. Тя ще ни е нужна само за другите градове, в които ще ходим и е важно като се приберем в хотела, да има къде да я оставим.

за италианските магистрали не знам 4естно казано как се из4ислява таксата, заЩото съм с телепас и плаЩам веднъж на няколко месеца по банков път
сайтове като viamichelin из4исляват и магистралните такси на марШрутите
за паркиране ве4ер е най_добре да питаШ хотела, обикновено или имат техен паркинг или имат тарифно споразумение с някой паркинг наблизо

# 652
  • София
F Diamond, върна ли се, да споделиш?
malkata, приятна Нова година в Милано! Чакаме и от теб новини.
Весела посрещане на Нова година и една успешна година за всички!

# 653
През март ще ходим  Laughing

# 654
  • София
Цената на италианските магистрали е около 5 евро/100км. Някъде по-малко, но най-много 5

# 655
Да попитам ходилите вече ,,,Кой МОЛ/Аутлет по си струва, има по добра сделка да се да се посети СЕРАВАЛЕ или ФОКС Тоун? Определено и 2 та няма да мога сега Embarassed в срещуположни посоки са ...
Или пък в самото Милано цените са същите и няма смисъл човек да бие път Thinking

# 656
Имам молба към вече ходилите в Милано!
Има ли някоя от вас излишна карта на града да ми подари/продаде?

# 657
в хотела  дават Peace

# 658
ама аз я искам предварително

# 659

Общи условия

Активация на акаунт