Снегът се разтопи - кал остана, а Юнчето джапа и се цапа.

• 17 364
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, момичетаbouquet
    Маслинка, мисля, че почерпката е страхотна! Изглежда много вкусна! Hug
 По повод на майките, в момента ние сме едно голямо семейство. Преместихме се при родителите ми, където живее и брат ми, защото започнах работа, яслите са заети, естествено, и нямаше как да се справя и с работата, и с детето. Надявам се нещата да са временни, смятам Марти като навърши две год., ние да се върнем отново вкъщи, а него да го оставям да преспива за ден, два при майка ми. Тогава ми се струва, че пак ще си тръгнем по стария начин на живот.
  Страхотна буря е навън, какъв невероятен сняг вали Dizzy Face не мога да повярвам! До преди час грееше слънце и сякаш беше пролет.
  Пожелавам ви спокойна седмица и повече усмивки. Hug

# 136
Eо ме и мен.
маслинке- newsm59 ЧРД и от мен на патерици.  bouquet Жива, здрава и много щастлива.  bouquet

А пък тортата изглежда чудесно.В това студено време е само за тортичка пред камината.

# 137
Маслинка, честит празник! Да си здрава , много обичана и ценена! Гледам ,че обсъждате подаръците по празника. Да ви споделя аз измислих чудесен подарък на слънчицата ми в къщи. Ще ходим при сестра ми за 1 седмица всички в комплект. Заминаваме на 22.02 и ще се върнем за баба марта. Това е реванша ми ,защото за Коледа неможах да им подаря нищо покрай моите здравословни проблеми бях останала на червено.Вече чакам нетърпеливо да се откъсна малко от ежедневието тук.

# 138
Маслинке, на патерици приеми и моите поздравления за Рождения Ден !!!   bouquet

Да си жива и здрава и много щастие ти желая!!!  Heart Eyes

# 139
  • Пловдив
Да ви споделя аз измислих чудесен подарък на слънчицата ми в къщи. Ще ходим при сестра ми за 1 седмица всички в комплект. 
А къде е сестра ти?  Rolling Eyes Embarassed

# 140
Честит рожден ден на патерици и от нас, Маслинка!
Бъди много щастлива с любимите ти хора!
Радвам се, че си отбелязала празника.

Ние за 14 не знам дали ще предприемем нещо по-специално. Романтичната вечеря, най-много вкъщи да си я направим, защото с малкия няма как да излезем по-късно. Но все пак денят си е специален и заслужава специално отношение Wink.
Да ви кажа в каква чуденка съм сега, Валери пак се изрива от известно време. Спряхме първо рибата, а от една седмица и сиренето. Но пак се изрива. Мисля си дали не се изрива сега от доматеното пюре и от червеното цвекло. Въпрос с няколко неизвестни newsm78.

Дидинка, при нас нямаше сняг днес. В кой квартал си.

# 141
Асе, в слънчева Испания,близо до Валенсия! Laughing Преди съм разказвала много за нея и затова не го споменах Embarassed

# 142
А пък тортата изглежда чудесно.В това студено време е само за тортичка пред камината.
Shocked  Shocked  Shocked
Аз очевидно живея в някаква друга България - някъде около Екватора, вероятно.  Shocked

# 143
  • Пловдив
Асе, в слънчева Испания,близо до Валенсия! Laughing Преди съм разказвала много за нея и затова не го споменах Embarassed
оооо чудно, не помня да си казвала   Embarassed Весело изкарване  Hug

# 144
  • София
Ех, тъкмо се нагласих да се обличаме за разходка и като погледнах на вън заваляло дъжд.  Confused Wear Umbrella

Много й се радвам на Ели като я гледам отстрани. Толкова пораснала ми се вижда, сега стои на дивана и готви и дава на едно бебе да яде.  Grinning Heart Eyes

Лусия, да изкарате една невероятна седмица при сестричката ти.
sachun, нямам представа дали може от червеното цвекло да се е обринал. Надявам се бързо да разберете кой е дразнителя. Притеснява те дали не му понасят домашните пюрета ли?
didinka77, интересно ми стана половинката как приема преместването при вашите?

# 145
Гери, наистина много е пораснала Ели по снимките. И Валери се заиграва вече сам с играчки, обича си конструктора, обаче много му харесват напоследък момичешките кукли, като му попаднат от някое дете и започва да ги приспива с "Нани кука". Явно грижовен татко ще бъде Wink. А иначе за обривите, не е изключено да се обрине от червени зеленчуци, но досега не се беше случвало.
Весел ден

# 146
Здравейте момичета. Днес Евгений прекара първият си ден в яслата. Сутринта отиде първо радостен , после като влязохме в стаята се размрънка , но сестрата го гушна и  го заведе при играчките. Забрах го в 12 ч, казаха че сутринта не му харесала закуската/ кус-кус/ , но на обед си бил изял всичко. Не бил плакал много само като се сетил за мен. Ще свикне , тази седмица ще е до 12ч. , а другата първо до 3ч, после цял ден. Сега заспа като къпан , явно новата обстановка го е изморила. Батко му също присъстваше сутринта като го заведохме , но от утре аз ще водя Евгений , а баща му Гошко.
 Това е от мен , чао на всички и лек ден.

# 147
  • София
trapezica, много се радвам, че Евгений е бил спокоен в яслата. Дано и занапред е така. По наблюдения на дечицата на мои познати първия ден е най-спокоен, защото още не са наясно точно какво става. В колко часа сутринта го заведе?
sachun, нормално е да му харесват куклите и бебетата, защото в къщи си няма такива и са му интересни. При нас една майка купи на момченцето си едно бебе и то много си го обича и пази.  Grinning

Ние успяхме да излезем и в желанието ми да стоим повече време се забавихме и като се прибрахме Ели беше доста кисела. Хапна на бързо и заспа веднага.

# 148
  • Варна
Здравейте и от нас. Остана малко време, че да се отбележим.
Явно сега децата разбират повече неща, защото и на мен Влади ми се вижда много пораснал. Всеки ден ми показва нови неща, а даже успява де ни изненада с нещо, което никои не му е показвал. Преди няколко дни един приятел ни идва на гости и му казва здравей Влади, а той  отиде и си подаде ръка за здрависване, направо онемяхме всички.
Поздрави на всички и много усмивки. Hug
Да приключвам, че телефона пак звъни #Crazy

# 149
  • Варна
Привет!

Да ви разправям вчера се видяхме с наши познати, момченцето им е родено на 15 май 2007, т.е. набор. Това дете ме изуми! Говори така разбрано и толкова много неща казва, досега не съм виждала такова нещо! Вкл. знае имена на програми по ТВ - Сделка или не, Стани богат, и ги казва правилно. Поздравява с Добър ден, абе луда работа!

Милейди, здрависването ние го знаем отдавна, както и да чука на вратата преди да отвори. Последното се наложи да научи, след като почна да нахълтва в WC  Mr. Green. Слава Богу ключът работи  Laughing.

Сега да ви похваля лекарството, което пием за сефте - Умкалор: Божи се оправи за 3 /три/ дни, след като педито настояваше да почваме веднага АБ.

Чао и бъдете здрави!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт