Снегът се разтопи - кал остана, а Юнчето джапа и се цапа.

• 17 361
  • 296
  •   1
Отговори
# 120

Я, сега споделете ще правите ли подаръци на половинките за 14-ти февруари и ако ДА какви?

Аз не знам от колко време не съм подарявала нещо на скъпия, просто защото нямам други лични доходи освен "голямото" майчинство  Mr. Green , но за сметка на това той ми подарява като за двама  Joy

АнАн, а ти защо тъжиш,че няма да подаряваш? Извинявай за любопитството, ако задавам недискретен въпрос  Rolling Eyes

# 121

АнАн, а ти защо тъжиш,че няма да подаряваш? Извинявай за любопитството, ако задавам недискретен въпрос  Rolling Eyes

Не е недискретен.  Hug Просто половинката отдавна е в командировка и остава още почти месец, докато си дойде.  Sad А на мен ми е ужасно мъчно вече, че на всичкото отгоре и Максим го няма сега и аз съм сама с баткото. Не би трябвало да ми е тъпо за празника, защото нямаме навика да го празнуваме романтично, ако е имало подаръци пък, те са били наистина случайни, но сега като сме в намален семеен състав, ми е мъчно и на най-глупавия празник.  Confused
А на твоята половинка - браво!  Peace

# 122

но сега като сме в намален семеен състав, ми е мъчно и на най-глупавия празник.  Confused

Разбирам  Grinning

Пожелавам ти приятно изкарване въпреки всичко  Hug

# 123
Добро утро момичета! Позатопли се и  хайде всички на вън, вчера като излезахме и малката не ме остави да я водя за ръка. Тича а аз немога да я стигна.Но такава игра падна Party
Че и цветя брахме,Абе направо супер.
Да ви кажа чесно по въпроса с подаръците на полувинките,чудя се какво, че така сме го закъсали-финансово.Но до сега никога не съм подминавала празника и винаги е било изненада за съпружеското тяло.Но предпочитам шоколад или нещо шоколадово задължително с панделка и картичка. И естественно и романтична вечеря.Тази година обаче шоуто ще е пълно - с малката Mr. Greenи двамата с баща и неможем да се оправим с нея.Толкова е бърза ,че думи нямам.Докъто оправиме едната поразия тя нова сътворила.Та така че ако ми остане време за приготовление ще има и празник.

# 124
  • София
Честит рожден ден на Маслинке!
Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и разбирателство с любимия, много късмет и успехи!
Весел празник!

# 125
  • Пловдив
Маслинка ЧРД ! Желая ти цялото щастие на света, здраве и повече поводи за радост! Весе празник!

# 126
Честит рожден ден на Маслинка. Пожелавам ти много здраве , късмет и семеино щастие.
Ние направихме разходката и Евгений заспа изморен вкъщи. В понеделник ще ви пиша как е минал първия ни ден в яслата , стискаите палци всичко да мине добре и да не плачем много. Чао ви от мен и лек ден.

# 127
Маслинка Честит рожден ден !Първо ти пожелавам много здраве а след това всичко останало идва от само себе си !

# 128
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАСЛИНКА!
Много, много, много здраве, щастие, любов!

# 129
И от мен честит Рожден ден, Маслинке! Бъди обичана, щастлива, влюбена!   bouquet

# 130
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА МАСЛИНКЕ!!!

Здравейте, момичета! Чета, че доста от вас са боледували, надявам се бързо да оздравявате и да нямате повече проблеми. Скоро зимата ще свърши и ще се радваме на топлото време и слънцето! Hug
 Гери, благодаря ти за отговора и съчувствието. Проявявам доста търпение към "характеропатиите" newsm62 на Марти, още повече като добавим и факта, че по цял ден съм на работа и почти не го виждам, даже май повече го глезя, отколкото да се развихрям... Embarassed
Уоуа, как да се разберем да ти дам млякото? Пиши , ако имаш идея!
На нас отдавна не ни трябва, Марти отказа да пие АМ още около годинка.
  Споделете повече за бибероната, опитвах веднъж, но през нощта като се събуди и не спря да плаче му я дадох пак. Надявам се някак сам да се откаже от нея. И п ри нас гърнето е загубена кауза Tired, а за другото да не говорим ooooh!
  Добре, че нямам вашите проблеми с яслите, за сега Марти го гледа майка ми, за което съм й страшно благодарна. Тя му се е отдала изцяло и не знам как бих се справила без нея. Тя го гледа непрекъснато, готви, чисти, пере , върши всичката работа. Аз съм като на хотел, става ми неудобно чак...  Но лошото е, че май само аз го оценявам... CryМъжете никога нищо не забелязват....
 Май при нас няма да има подаръци за 14. Нещо нямам никакво настроение за празник. А и романтиката напоследък съвсем ни липсва ooooh!
 Много се отплеснах, ще пиша пак, надявам се скоро.
Бъдете здрави  bouquet, и още по-здрави Hug

# 131
Здравейте,
ето и кафенцето от мен http://www.clip4e.com/play_unikalen_talant.htm е вярно по никое време  ама днес сега втасах Embarassed

Маслинка, честит рожден ден!!!
Да си жива и здрава и мноооггоо щастлива!

# 132
  • София
Здравейте, момичета!  Grinning

Хайде, сокчето към кафенцето от мен!

trapezica, ще стискам палци Евгений да е спокоен и яслата да му хареса.
didinka77, поздравления за търпението, аз в последно време нещо го нямам много.  Wink Супер, че майчето помага с гледането на малкия и с домакинството. Вие заедно ли живеете?

Хубав ден.

# 133
Да кажа и аз нещо по въпроса замайките...
Майка ми направо я пренесох вкъщи някъде след годинката на Еми, но още от раждането му много ми помагаше, да не говорим, че след раждането и на Тони без нея бих била напълно безпомощна. Разбира се не липсват скандали между нас като майка и дъщеря  Mr. Green , но за моя радост мъжът ми оценява нейната полза и до момента дори и мимика на неодобрение към нея не е направил. Даже бих казала, че той се разбира по-добре с нея отколкото аз.  Sunglasses Явно добре разбира, че жена му ще истеряса напълно, ако остане сама с двете деца  Joy От друга страна смятам, че в някои отношения и гледачките имат своите плюсове ,но въпреки всичко засега варианта с майка ми ме устройва, поне докато и Тони стане на разумна възраст...

# 134
Вчера неможах да вляза да ви почеврпя EmbarassedИмах цял ден гости и шетане,лутане и така.Благодаря ви ,че сте се сетили за мен и ето  почерпка  Тортата беше много вкусна Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт