Аз не знам от колко време не съм подарявала нещо на скъпия, просто защото нямам други лични доходи освен "голямото" майчинство

АнАн, а ти защо тъжиш,че няма да подаряваш? Извинявай за любопитството, ако задавам недискретен въпрос

Просто половинката отдавна е в командировка и остава още почти месец, докато си дойде.
А на мен ми е ужасно мъчно вече, че на всичкото отгоре и Максим го няма сега и аз съм сама с баткото. Не би трябвало да ми е тъпо за празника, защото нямаме навика да го празнуваме романтично, ако е имало подаръци пък, те са били наистина случайни, но сега като сме в намален семеен състав, ми е мъчно и на най-глупавия празник.

на Марти, още повече като добавим и факта, че по цял ден съм на работа и почти не го виждам, даже май повече го глезя, отколкото да се развихрям...
, а за другото да не говорим 
Мъжете никога нищо не забелязват....
, и още по-здрави

Супер, че майчето помага с гледането на малкия и с домакинството. Вие заедно ли живеете?
Явно добре разбира, че жена му ще истеряса напълно, ако остане сама с двете деца
От друга страна смятам, че в някои отношения и гледачките имат своите плюсове ,но въпреки всичко засега варианта с майка ми ме устройва, поне докато и Тони стане на разумна възраст... Препоръчани теми