Споделете 93

• 26 767
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Два дни слушам една песен. След като изгледах филма.
Споделям това, понеже видях същата песен в подписа на криста.
Колко от вас ще видят коя е?

# 31
Аз видях, признвам си, но не ме грабна, предполагам, защото не съм гледала въпросния филм. Иначе аз съм на вълна Хелоуин и го обявих в подписа си  Grinning

# 32
  • Варна
Вълк, дано успеят да изчистят Вълчето от токсините и да не го тровят така за в бъдеще! Стискам палци да се подобри скоро! Много кураж и търпение на теб и на съпругата ти!

Споделям харесани, но некупени червени обувки с тънък ток. Мноооого фетишистки, но нямам с какво да ги нося. А и както каза един присъстващ на разтапянето ми мъж: "В годината на бика не е разумно да носиш червено."... Откога мъжете разбират от такива работи?

# 33
Два дни слушам една песен. След като изгледах филма.
Споделям това, понеже видях същата песен в подписа на криста.
Колко от вас ще видят коя е?

Обсебена съм и от филма, и от песента, и от саундтрака, и не на последно място от Джерард Бътлър и акцента му.

# 34
От последния и аз съм обсебена, а кой е филма  Embarassed

# 35
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че се наспах, но главоболието ми се засили малко от това. Прекрасни два часа сън на диванчето, докато в съседната стая няколко мъже запотяват прозорците.

Обичам не ... обожавам сладолед! Хапвам си целогодишно. След малко ми предстои ходене до магазина. Дали да си взема един?

Споделам, че докато съм на работа никога не отварям готварския.

# 36
От последния и аз съм обсебена, а кой е филма  Embarassed

Rocknrolla на Гай Ричи.

# 37
Стискам палци на всички, които имат нужда.
Дано всичко се оправи.

Двамата с със скъпия сме болни.Сега остава да опазим детето, да не го заразим и него.
А той все в нас се вре.

# 38
Сигурно ставам досадна, но сега чух по радиото, че се гласува за новите 7 чудеса на света и Белоградчишките скали са включени.

Ето тук на сайта се гласува http://www.new7wonders.com, натиска се линка Vote now и после трябва да си попълниш имейла и да посочиш 7 места, като първо се избира континента, а после самото място. Според мен нашите скали си заслужават да влязат в седмицата...

Всъщност ето директния линк, където се гласува http://www.new7wonders.com/nature/en/vote_on_nominees/

И за да се отчете гласа, трябва да идете в посочения мейл, да натиснете линка, който са пратили за потвърждение (като при петициите)... понеже докато пишех и гласувах, иска да си регистриран потребител, демек като си попълниш имейла и избраните места, ми даде да попълня пак форма за регистрация с мейл и други неща и тогава ми прие гласуването... и сега чак отивам на мейла да потвърдя чрез линка. През Видин за Варна е, ама си струва каузата.

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 19:00 от ester

# 39
Споделям, че няма какво да споделя.
По-точно, на мене нищо не ми се споделя.
Което си беше споделяне.

# 40
  • София
Споделям, че Ния изслуша и изгледа половината "Коса" като хипнотизирана, определени песни си ги поръча по втори път и завърши музикалния час с КИС. "Пусни ми шумната музика за рокендрола! Там, където Джин Симънс с маска, без маска, все се плези!"

# 41
Споделям, че едното ми дете и момиче да беше, нямаше да е толкова суетно и претенциозно! Crossing Arms Как пък никой не произведе точно това яке, което той си е измислил. И не иде реч само за сега и за тази дреха конкретно, ами за всичко, което трябва да облече или обуе. Ужас!

Ходих да плувам. Хубаво е да си сам в целият басейн.

Вълчо, spoko

# 42
Имате много поздрави от Кирил, представете си, че ви маха с ръка с две тръбички и абокат /ако се пише така/.
Поприказвахме си за Маклухо Маклай и за още един пътешственик италиянец, забравихмуимето.
Харда сякаш е добре. Споделих.

# 43
# 44
  • Варна
Радвам се да го прочета!   Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт