Споделете 93

• 26 827
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • До хладилника, който обичам
Във Варна има един д-р Чукачев, много му се подиграват/и то колеги/.

Е, то с тази фамилия каквото и да работи, все ще му се подиграват. С всяка странна фамилия е така.

# 541
Истина е, моля ти се  Crossing Arms От НЗОК ми е инфото.
Д-р Ментешев е страхотен детски психиатър, планински спасител, човек, който непрекъснато се грижи за деца, които нямат родители. Моля ти се, хич не е красиво да се подиграваш с име на човек. нелепо е.

А и да не се налага, де, ама ако трябва да отида и да потърся консултация от лекар, хич няма да ми пука как се казва, а дали е добър специалист. това, смятам, е очевидно, ама да си кажа

# 542
Моля ти се, нищо лошо не съм казала за човека. Нелепо е да не носиш на майтап.

Ама въобще не съдя за хората по имената. Споделих нещо, което наистина е комично, не си криви душата. Не казвам това е лош лекар, щото името му е странно, нали? Не бих го и казала, разбира се, защото не го мисля.

# 543
 Peace И аз не виждам нищо лошо в това човек да се пошегува. А и самият лекар едва ли гледа сериозно на майтапите относно фамилията му. Simple Smile

# 544
ок, Джули. Разбрах.  Peace

# 545
  • UK
Днес имам изпит. Добре, че е днес, миналата година имах два точно на рожденния си ден. По един курс, дето половината материал е във вид на трибуквени съкращения, всяко от тях комбинация от всичко на всичко пет букви - тоест невъзможно да се запомни. Стискайте палци да мина с другата половина. Simple Smile

# 546
  • Кацнала на едно дърво.
Честит рожден ден на малкия Марадона!  bouquet
С нетърпение чакам и моят трол да стане на две години, белким се очовечи.  Joy Ама така е, като съм искала човек, да не съм раждала трол.  Rolling Eyes

# 547
И аз чакам, Василиса, ама май няма да дочакам. Изчака ми се чакалото.  Tired

# 548
МГМ, успех. Какви дъждове ви валят, при нас от 03.00 ч. вали сняг и се топи, но по високите места /Вълчите ями например  Mr. Green/ почна да трупа и обледенява. Ако нямате работа, не си я търсете по пътищата.

# 549
Мен пък ме бъзикаха заради сходството на фамилията ми с бирата Старопрамен. Даже бира пропих, какво да се прави. Срещу името си не можеш да вървиш.

# 550
  • тъгата в мен
Пак ли ще се пие!Марадона няма да ни насмогне на глътката за наздравиците!Честито на рожденичето!
Лого5ка,дай да си гледаме дечинята сега,че внуците я ни ги доведат,я не..С тази чужбина,майка ми не си беше виждала внучките 8 години.
п.п.
Много си харесвам името,и фамилията,и себе си...Благоверният пък само вдига рамене и ми се чуди на самочувствието.

# 551
Лого5ке,
А може и снахицата да се падне от този тип: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=367879.0, примерно

Споделям, че ще съм си обещала да си почина, повеселя, и дано да спазя обещанието.
МГМ - успех!

# 552
  • UK
И аз си харесвам фамилията, нищо че е от обикновените - ТодорОва. Името си доскоро не харесвах, сега вече може да се каже, че го харесвам, а освен моята фамилия съм трябвало да съм Василева, а освен Василева - Охридска. Писала съм го вече. За съжаление заради традицията да се взема името на дядото за фамилия това Охридски си е останало назад из поколенита. Simple Smile

# 553
  • тъгата в мен
Съжалявам,че кацам пак,но забравих,че имам нещо за Вълка

# 554
  • Варна
Споделям, че фамилията ми е достойна за лекар. Съчетана с името ми, ставам като фея.

Общи условия

Активация на акаунт