Споделете 93

• 26 828
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Селиндж, честит празник!!!

Споделям, че току що се разочаровах от близък приятел - май е по-дребна душица, отколкото можех да допусна. Случват се и такива неща в наше село.

Споделям кафе с мляко.

# 526
Благодаря на всички.

Вълк, в негова чест има построен цял град - Никополис ад Иструм. Близо до Търново. Аз съм ходил преди години. Градът е построен в чест на завладяването на даките от Траян.
Аз май съм ви казвал, че малкият е причината за интереса ми към древен Рим и античността като цяло. С това ми е свързано и хобито, но тихо, че е малко незаконно Simple Smile

Мишон, мерси. Едва ли ще има следващо. Аз много искам, но жена ми каза - аз бях до тук. Но не се знае де.

# 527
Имате време, ако имате и пространство... Laughing

В темата за ДГ във Варна се е получило нещо като кокошарник, да ме извинят момичетата, но всеки кряка за нещо, никой не изслушва другия, пускат се някакви слухове...ужас. Реших днес, понеже вали и ще ми върви по вода Mr. Green, да отида до заветната градина да се уточня с Директорката какви докИменти иска да й дам, за да ми вземе детето. А ма ха. Crossing Arms

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 11:56 от Мишона

# 528
  • Бу-у-урга-а-ас
Аз също реших, че съм приключила с ражданията, макар че съм се разписала само веднъж. Ако щете ми вярвайте, обаче така си мечтая за внуци. Искам синът ми да има поне две деца с малка разлика (момче и момиче) и да ми ги водят на отглеждане. Представям си се с бяла фризирана коса с лек русоляв отенък, очила със златни рамки, обеци и задължително гердан. Широка удобна памучна риза, дънки и меки пантофи. В къщата ми мирише на козуначени кифлички или меденки, а децата ми се хвърлят на врата още от вратата.
Вечер сме настанени по меките фотьойли и си четем от книжките, от които съм чела и на Кристиян, говорим си, смеем се и сме щастливи.

# 529
Логопетка, още по-матриархално ще е да си имт и братовчедчета, долу - горе на еднаква възраст.
В Делиормана едно бебенце се удушило с кисело мляко. На 2 месеца. Ако бяха чели Бу за кърменето.

# 530
Лого5ка, като филм на Hallmark си го докарала. Grinning
Да ти е жив и здрав сина, Сели!

Споделям си втори почивен ден. Голям кеф е след професионален напън.
О, и на Бу честито!

# 531
Марадона,да ти е жив и здрав ситнежа,да расте весел и безгрижен,да е ърбън и фешън като татьо си Mr. Green,и все в крак с модните тенденции във всички среди(манИкенски,нАучно-образователни прОграми,винарски изложби,конкурси сЕкви... Mr. Green) и т.н.Това т.н. гледам много потребители вече го употребяват,и на мен вече взе да ми харесва Mr. Green
Само гледай да го предупредиш,ако срещне щерката да не я закача,че е много серт и може да пострада Mr. Green Пък и аз ще бъда изключително зла тъщА и свекърва Mr. Green

# 532
  • Пловдив / София
Днес сутринта в сутрешния блок на Канал 1 една майка разказваше как синът й е в неизвестност от 1.1.2009г.
Някакво 18-год. момче от Благоевград.
Всъщност за втори път я засичам по ТВ-то.
Ни полиция, ни приятели, ни съученици, никой няма и идея какво е станало и как, по нейни думи, момчето е изчезнало от центъра на града в сутрешните часове на 1.1.2009г.
Дано да не го намерят в някоя канавка, макар че... Confused

# 533
  • София
Сели, да ти  е жив  и здрав Императорът! Наздраве!

Моето докторско име е доста идиотско. Затова пък имам хиляди псевдоними.
Но собственото ми е мнооого хубаво.  Flutter

# 534
Хората с идиотски имена  не трябва да стават лекари- елементарно, нали Joy Във Варна има един д-р Чукачев, много му се подиграват/и то колеги/. Намирам го за тъпо, ама...

# 535
  • Бу-у-урга-а-ас
Много се кефя на странно звучащи и запомнящи се фамилии, които не са скучновати като: Иванов, Петров, Георгиев... Определено смятам, че на докторите им отива да са с изчанчени фамилии.

# 536
Ама кво говорите.. По цял ден се смея с лекарски имена. Въвеждам лекари в едни сайт. Само ме разсейват и ми правят сложна работата.
Е тоз го набарах току що - БЕНЖАМЕН МЕНТО МЕНТЕШЕВ.
И после иди и работи пълноценно.

# 537
А, така, лого5ке, аз мъжовата затова не я взех- много проста ми се видя, макар че според него, едно време всички началници нея носели.
Джули, това не може да е истина, бе Joy

# 538
Истина е, моля ти се  Crossing Arms От НЗОК ми е инфото.

# 539
Е, защо да не може? След като имаше преподавател в УНССто Страшимир Кучев...
Защо да няма лекарка на име Анестезия Доплер? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт